K katherine Obećava Poruka 75 10.03.2005. u 19:36 - testovi iz srpskog=>HITNO!!! #1 Moze li mi neko reci sajt sa koga mogu da skinem testove iz srpskog!!! PLEASE!!! Deadline mi je subota... :?
Moze li mi neko reci sajt sa koga mogu da skinem testove iz srpskog!!! PLEASE!!! Deadline mi je subota... :?
L lingua_girl88 Gost 11.03.2005. u 22:29 - testovi iz srpskog=>HITNO!!! #2 Ako ti trebaju testovi sa takmicenja ja ih imam ali kasno sam videla poruku.Sorry
K katherine Obećava Poruka 75 11.03.2005. u 22:54 - testovi iz srpskog=>HITNO!!! #3 lingua_girl88: Ako ti trebaju testovi sa takmicenja ja ih imam ali kasno sam videla poruku.Sorry Kliknite za proširenje... Ma nema veze Mozes li da mi ih nekako posaljes, jer mi je deadline pomeren do ponedeljka :wink: Unapred hvala!
lingua_girl88: Ako ti trebaju testovi sa takmicenja ja ih imam ali kasno sam videla poruku.Sorry Kliknite za proširenje... Ma nema veze Mozes li da mi ih nekako posaljes, jer mi je deadline pomeren do ponedeljka :wink: Unapred hvala!
M mrvica_87 Početnik Poruka 5 27.06.2005. u 23:30 - testovi iz srpskog=>HITNO!!! #4 sorry sto upadam,ali ako si voljna,posalji i meni sta imas od testova,frka mi je. Javi mi se na private za e-mail Thanx
sorry sto upadam,ali ako si voljna,posalji i meni sta imas od testova,frka mi je. Javi mi se na private za e-mail Thanx