Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Neprijatno mi je sto otvaram temu, koja vec ima veze sa temom, ali ova moja tema je veoma ozbiljna. Moj decko je na putu. Trebalo bi sutra da dodje. Juce sam provela celo posle podne i noc sa njim. Nije bilo nista, nemojte da skacete. On mene postuje, a i ja njega. Strpicemo se do braka i to je to. On je otisao negde oko 4.30 ne znam tacno gde. Da li Valjevo ili Bor, Prokuplje ili Vrbas? Stvarno ne znam, jednom sam mislila da je otisao u Uzice, a bio je u Pirotu. Culi smo se telefonom i izmenili i lepe reci i poljupce. Mnogo ga volim. Sta on sada radi trenutno? Ne znam. Mislim da misli na mene, posto i ja mislim na njega. DA LI JE TO TAKO?
Ja mom decku verujem, ali mi je dosla jedna koleginica danas, koja me je pitala, kako da proveri svog decka da li je volli, da li joj je veran i sl. Ono sto zanima nesigurne osobe. Ja sam rekla: "Lepo ga pitaj". A ona ce ti mene: "Uh, Pevacice, pa nemaju svi tako stabilnu vezu kao ti. Ti si njega razvela, pa te zato juri." Ja sam ocutala ovaj maliciozni komentar, koji nema veze sa istinom. Ona je rekla da hoce da ga testira tako sto ce staviti kamere u njegovoj firmi. On je uspesan biznismen. Mene je muvao, ali mi je uleteo neki njegov kolega, sto ima djipa i kucu u Spaniji.
Ne zelim da vas pitam, koje su vase cake, jer je to glupo, ali da li vi to radite? I sta ako saznate da vam decko nije onakav kakvim ga znate, a bilo vam je lepo sa njim.
Stavila sam i prigodnu muzicku numeru, da vas malo oraspolozim.