diabl0 Zainteresovan član Poruka 180 20.08.2009. u 17:18 - test drive??? #1 zanima me kakvo je vase iskustvo sa ovom igricom i koje je minimalna konfiguracija koja je potrebna.cuo sam da je igra vrh
zanima me kakvo je vase iskustvo sa ovom igricom i koje je minimalna konfiguracija koja je potrebna.cuo sam da je igra vrh
Sentimentalna budala Ističe se Poruka 2.331 20.08.2009. u 18:28 - test drive??? #2 Ako mene pitas ne slusaj nicije savete i utiske vec sam probaj igru. Boljeg i objektivnijeg kriticara od sebe neces naci... PS: Eh da sam ja slusao tudje savete, kakve bih sve epski dobre igre propustio...
Ako mene pitas ne slusaj nicije savete i utiske vec sam probaj igru. Boljeg i objektivnijeg kriticara od sebe neces naci... PS: Eh da sam ja slusao tudje savete, kakve bih sve epski dobre igre propustio...
Edward Primećen član Poruka 964 21.08.2009. u 01:14 - test drive??? #3 diabl0: zanima me kakvo je vase iskustvo sa ovom igricom i koje je minimalna konfiguracija koja je potrebna.cuo sam da je igra vrh Kliknite za proširenje... Jel znas ti koliko ima Test Drive igrica?
diabl0: zanima me kakvo je vase iskustvo sa ovom igricom i koje je minimalna konfiguracija koja je potrebna.cuo sam da je igra vrh Kliknite za proširenje... Jel znas ti koliko ima Test Drive igrica?
stonoga_rs Ističe se Poruka 2.029 23.08.2009. u 19:41 - test drive??? #5 diabl0: zanima me unlimited Kliknite za proširenje... Nije losha... S obzirom koliko je stara... Samo mi se ovlani chine grubi u svih auta
diabl0: zanima me unlimited Kliknite za proširenje... Nije losha... S obzirom koliko je stara... Samo mi se ovlani chine grubi u svih auta