- Poruka
- 9.215
Istvane Srbine imas moj glas sudeci po anketi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to mozes ako ne ides da vrsis veliku nuzdu jedno dva, tri dana i onda pobednicki posle stoickog trpljenja odes u WC i olaksas se i neko ti uslika blazeni osmeh na licu , to je tajna Tominog milog lika sa bilborda :smile:meni ceda,pa istvan,pa tadic i na kraju velja.
a gde je toma,ocu ja da se smeskam zavodljivo sa pola plakata u gradu![]()
Nema, ja sam sad namerno išao po drugi put da vidim i nema. Mislm, koji su to šabani, stavili nekog Paštora (nisam ni znao da postoji dok nisam video da je kandidovan), anisu Nikolića...Velimir Ilić
Boris Tadić
Ištvan Pastor
Čedomir Jovanović
A sta nema Tome i onog Mrkonjca
Aneks B: Na sva pitanja sam odgovorio sa 'Nemam stav' i ispalo je da sam u jednakoj meri za 1. Tadića i 2. Ilića, i u podjednakoj meri za ostalu dvojicu...
Boris Tadić
Ištvan Pastor
Velimir Ilić
Čedomir Jovanović
Daleko bilo pa ja sam za Velju kakav crni Tadic.
Vidis.........to ti samo mislis da si za Velju, a u stvari si mnogo bolji covek![]()
A ti delis ljude na one koji su dobri i losi po politickom uverenju .
:?nevalja ti to nista.
Ma naravno........bilo je mnogo dobrih ljudi ,koji su bili nacisti ili fasisti.....kakve veze ima politicko opredeljenje sa tim, kakav je ko covek........![]()
Ma ne verujem.......kada na sva pitanja odgovoris sa "nemam stav" , ispadne iz kompjutera mlohavi kostunica.........
Е свакаквијех глупости на интернету, испало ми је као и код већине:
Ištvan Pastor
Čedomir Jovanović
Boris Tadić
Velimir Ilić
Да ли је неко пробао да на свако питање одговори са ''немам став''?
Nema, ja sam sad namerno išao po drugi put da vidim i nema. Mislm, koji su to šabani, stavili nekog Paštora (nisam ni znao da postoji dok nisam video da je kandidovan), anisu Nikolića...
I onda se kao bune za neku propagandu--- lepo ja rekoh, Radikali = Čeda. Nema skoro nikakve razlike, sa tim da bi radikali verovatno stavili Čedu...
Mogli su i staviti Rističevića i Karićku...
Ma, glupost. Američke ankete stavljaju sve kandidate, i još daju da se usporedi sa bivšim kandidtatima koji se sad nismo nominovali.
Тачно тако.Nema, ja sam sad namerno išao po drugi put da vidim i nema. Mislm, koji su to šabani, stavili nekog Paštora (nisam ni znao da postoji dok nisam video da je kandidovan), anisu Nikolića...
I onda se kao bune za neku propagandu--- lepo ja rekoh, Radikali = Čeda. Nema skoro nikakve razlike, sa tim da bi radikali verovatno stavili Čedu...
Mogli su i staviti Rističevića i Karićku...
Ma, glupost. Američke ankete stavljaju sve kandidate, i još daju da se usporedi sa bivšim kandidtatima koji se sad nismo nominovali.
1. Pastor
2. Jovanović
3. Tadić
4. Ilić
Tim redom. :-)