- Poruka
- 235.051
Desilo se eto i to, bivši zaposleni su priznali ono što smo odavno sumnjali - automobil Tesla snima svoje vlasnike sve vreme dok su u kolima, ma šta radili. Auto konstantno snima i okolinu tako da se nemojte tešiti ako niste vlasnik takvog vozila. Dovoljno je da se nađete u njegovoj blizini. Takođe i ako ste samo putnik i to ne samo ukoliko vas vozi recimo vaš prijatelj nego i ako ste na primer mušterija u takvom taksi vozilu ili Uberu. E sad da ne biste pomislili kako ja to smišljam neke teorije zavere sve to lepo detaljno imate objašnjeno u tekstu pod naslovom:
NOVI SKANDAL
Bivši zaposleni Tesle šokirali: ‘Kamere u autu snimale su vas čak i gole, a mi smo to delili i smejali se‘
‘Svako normalno ljudsko biće bi se zgrozilo nad ovim‘, rekao je izvršni direktor Instituta za kibernetičku sigurnost i privatnosthttps://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...le-a-mi-smo-to-dijelili-i-smijali-se-15324232
U pravu ste direktore, ja sam zgrožen ovim. Neverovatna drskost i bezobrazluk, drastično ometanje privatnosti, kako vlasnika tako i okoline. Kako ih niko do sada nije tužio?