kada imas 4o year i mislis da nesto znas i da si mudar onda shvatis da je citav ljudski rod pojam masovne zablude da li je ispravno tako misliti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve je tada bilo neponovljivo,odnosno jedinstveno,nije tacno da smo se uklopili, mi imamo svoje standarde i norme i, veruj mi , to je dobro jer nam ne dozvoljava da se uklopimo u ovo veliko nistabanestb:ne da sam je slusao nego je slusam i danas do smrti neko citira filozofe neko politicare a mi iz 60-tih johana b. javi se za kontakt jer znas ono sve je bilo i moze biti samo je azra neponovljiva nego nas nesto nigde nema mora da smo se uklopili u tu masovnu zabludu ili smo poceli slusati turbo folk
pa mislila sam na moralno posrnuce,pad svih vrednos :wink: tiHana:vidi ti srecice5![]()
bas ste se lepo ispricalibanestb:zasto da zasto da zasto da bolje je ba pa opet ba
to ti je vecita borba sa vetrenjacama.Allexandrra:Pa ipak su stali...Ili se jos uvek bore protiv "onih", pa nemaju vise vremena...
Mozda je ipak tesko vreme...samo...Johny se i dalje slusa...Nadam se
banestb:kada imas 4o year i mislis da nesto znas i da si mudar onda shvatis da je citav ljudski rod pojam masovne zablude da li je ispravno tako misliti
banestb:zasto da zasto da zasto da bolje je ba pa opet ba
banestb:zasto da zasto da zasto da bolje je ba pa opet ba
tebe je počeo da cima klimaksbanestb:kada imas 4o year i mislis da nesto znas i da si mudar onda shvatis da je citav ljudski rod pojam masovne zablude da li je ispravno tako misliti
banestb:kada imas 4o year i mislis da nesto znas i da si mudar onda shvatis da je citav ljudski rod pojam masovne zablude da li je ispravno tako misliti
8) 8) 8)banestb:kada imas 4o year i mislis da nesto znas i da si mudar onda shvatis da je citav ljudski rod pojam masovne zablude da li je ispravno tako misliti