Tesko povredjen Nemanja Sarovic!

Pa i to te pitam.
Jesi bio na skupštinskoj blagajni kad je marisao?
icon10.gif

Milion i šesto hiljdada dinara za šatro prevoz beograd-vranje-beograd-vranje-beograd-vranje i tako dvesta puta:lol:
pa taj ništa nije radio nego se vozikao 300 i kusur kilometara tamo-amo i još to masno naplatio.
A najlepse je sto seljacka lopuza nije nigde ni putovala jer verovatno zivi u Beogradu i to u centru posto je i odbornik u opstini Stari Grad , sto i nije cudno da radikali verovatno ne mogu da nadju dovoljno pismenih clanova u centru glavnog grada pa kandiduju gradske odbornike iz dalekog Vranja .

Ebote, čovek bi slušajući ove naše ''radikale'' pomislio da su ustaše najorganizovanija, najbogatija i najmoćnija terror grupa...Koliko im oni značaj daju, to ni Dida Kvaternik u najluđim, najvlažnijim snovima ne bi zamislio...Ustaše su definitivno ostvarile svoj cilj...Unele su strah ,preko svojih glasnogovornika, navodnih srpskih patriota u svaku srpsku kuću i porodicu...A strah je, zna se, namoćnije oružje:cool:...

al vikali su "Boris je kralj" :lol: cudo da Vucic koji je bio poznat kao mali Gebels u vreme dok je bio ministar propagande nije izmislio nesto uverljivije

Да не заборавимо све лажи од твојих западњака како су Срби масовно силовали муслиманкиње. Или како су Срби јели муслиманску децу. Притом игноришући чињенице да је запад помогао мујама и усташама да створе први конц логор у Босни 1992. Клинтон и његова администрација су према Србима гори и од Хитлера.

Да не заборавимо све лажи од твојих западњака како су Срби масовно силовали муслиманкиње. Или како су Срби јели муслиманску децу. Притом игноришући чињенице да је запад помогао мујама и усташама да створе први конц логор у Босни 1992. Клинтон и његова администрација су према Србима гори и од Хитлера.

muslimankinje:lol: muje, ustaše, konc logor, Klinton, Hitler.....:shock:
ni reči o Nemanji Mc Šaroviću i kori od banane:-D

Ja čestitam stotinama i hiljadama mladih ljudi koji su, tokom devedesetih, stradali od batinjanja i hapšenja od strane radikalsko-sps-julovske vlasti i ostali normalni.

Čestitam i onima koji se sećaju kombija sa batinašima, uletanja policije na fakultete i prebijanja, bejzbol palica i bacanja bombi u štamparije koje su štampale opozicione letke i ostali normalni.

Čestitam i advokatu baroviću koji se, po izjavi samog šešelja, okliznuo na koru od banane, ali i rekao šešelju sve što treba u lice da mu se kaže.
Čestitam i svima koji izadju na izbore i poraze radikalskog kandidata8-)

Ajd sto je lopov i alkos i sto je dobio batine al sto se vozi u 5 ujutro otvorenih prozora u sred zime to cemu doci glave .

A lepo su mu govorili: Nemanja, ne naginji se kroz prozor
icon10.gif

uostalom, stara-dobra radikalska retorika, u svim drugim slučajevima, postavlja pitanje:
a gde su dokazi?
šta ako se nagnuo kroz prozor, janpi, i udario u banderu:roll:
i tako više puta...... :-D

Ja čestitam stotinama i hiljadama mladih ljudi koji su, tokom devedesetih, stradali od batinjanja i hapšenja od strane radikalsko-sps-julovske vlasti i ostali normalni.

Čestitam i onima koji se sećaju kombija sa batinašima, uletanja policije na fakultete i prebijanja, bejzbol palica i bacanja bombi u štamparije koje su štampale opozicione letke i ostali normalni.

Čestitam i advokatu baroviću koji se, po izjavi samog šešelja, okliznuo na koru od banane, ali i rekao šešelju sve što treba u lice da mu se kaže.

Kada su se ova " batinjanja", terori i slični progoni dešavali...i to masovno...kako da ja to ne znam ???:shock:

'Ajde sporadični slučajevi...ali masovno........:shock::shock::shock:

...sem Sablje...al' tada je Čeder&co, doFatila zakon u svoje ruke...na kratko, na svu sreću, al' zato sada mi iz svojih dzepova plaćampo njegova i ostalih mafijaša , siledzijstva u vidu isplate odšteta i sličnog...:?:evil:

Molim lepo, samo da se ne vraća u srednji vek...po muslimanskom receptu...

A lepo su mu govorili: Nemanja, ne naginji se kroz prozor
icon10.gif

uostalom, stara-dobra radikalska retorika, u svim drugim slučajevima, postavlja pitanje:
a gde su dokazi?
šta ako se nagnuo kroz prozor, janpi, i udario u banderu:roll:
i tako više puta...... :-D

Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada...

Ja bih i na to pomislila pre no što bih se izrugivala bilo čijoj nesreći.:?

Nikada se ne zna na kakve manijake čovek može da naiđe.:confused:

Tako je dečko. Upravo tako. Mnogo ljudi koji učestvuju u ovoj diskusiji ili imaju kratko pamćenje, ili su bili veoma mladi, pa se ne sećaju svega ovoga o čemu ti govoriš.

Bravo za post.

Tako je dečko. Upravo tako. Mnogo ljudi koji učestvuju u ovoj diskusiji ili imaju kratko pamćenje, ili su bili veoma mladi, pa se ne sećaju svega ovoga o čemu ti govoriš.

Bravo za post.

hvala za ovo: "dečko":lol:
ako izuzmemo mlade radikalske naraštaje koji ne pamte ta vremena, ipak ostaje puno onih koji to ne žele da priznaju, po njima se to nije desilo.
zato se sada desio šarović. to oni ne kapiraju

hvala za ovo: "dečko":lol:
ako izuzmemo mlade radikalske naraštaje koji ne pamte ta vremena, ipak ostaje puno onih koji to ne žele da priznaju, po njima se to nije desilo.
zato se sada desio šarović. to oni ne kapiraju

Aham...pa da ponovim...i nastavite samo da se međusobno tapšete po ramenu...dok vam ne dosadi...'ajde da ne smetam, samo :

Ko gde da ide i na koji sajt ? Kome je gde mesto..?

Vidim da vas je masa forumaša i "poslušala" i ne vidim da je ovde baš nešto zabavno...missim kada se vi istomišljenici tapšete po ramenima međusobno...skoro pa sterilno, što bi rekli...al' haj'...možda vam se tako više sviđa...kada knjiga spa'ne na tri slova...

Back