Ljubo2
Domaćin
- Poruka
- 4.841
Ako je neko sam pred sobom mudar, kao ti, a nisi, onda - DA.Teško onome ko je sam pred sobom mudar.
Da li je ovo tačno? Zašto da ili zašto ne?
A ako je neko sam pred sobom mudar, kao ja, a takav sam, onda - NE.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je neko sam pred sobom mudar, kao ti, a nisi, onda - DA.Teško onome ko je sam pred sobom mudar.
Da li je ovo tačno? Zašto da ili zašto ne?
Ајде?budala se uči na svojim, pametan na tudjim..
Jeste, takav si. Zato si se zakucao u jedno mesto i ni makac, godinama.Ako je neko sam pred sobom mudar, kao ti, a nisi, onda - DA.
A ako je neko sam pred sobom mudar, kao ja, a takav sam, onda - NE.
Pa, to "jedno mesto u koje sam se zakucao" se zove "ISTINA". Za santimetar ako bih se pomakao levo ili desno, napred ili natad, gore ili dole, upao bih u LAŽ, a meni to ne treba. Ja bih voleo i druge ljude da izvučem iz kaljuge Laži na obaliu Istine, ali oni se uhvatili za laž i ne puštaju se po cenu života. Oni čak i ISTUNU pokušavajuda prikažu ka Laž, međutim, sve može, ali to ne može..Jeste, takav si. Zato si se zakucao u jedno mesto i ni makac, godinama.
Samo vrtiš jedno te isto.
Kada bi to bila istina, ne bi imao strah da to preispitaš. Preispitivanjem istinaPa, to "jedno mesto u koje sam se zakucao" se zove "ISTINA". Za santimetar ako bih se pomakao levo ili desno, napred ili natad, gore ili dole, upao bih u LAŽ, a meni to ne treba. Ja bih voleo i druge ljude da izvučem iz kaljuge Laži na obaliu Istine, ali oni se uhvatili za laž i ne puštaju se po cenu života. Oni čak i ISTUNU pokušavajuda prikažu ka Laž, međutim, sve može, ali to ne može..
Srm Svesti i nnjenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji ničeg drugog nema.
pa ne ponavljam ja ISTINU što nisam siguran u nju, ni zbog sebe, već zbog drugih. Svi drugi žuve u LAŽi. A razlika između živeti po Istini ili Laži je isto onoliko razlika koliko i živeti uDdobru ili Zlu. A ja želim da ljudi žive u Dobru, a ne Zlu. I ne mogu želju da ostvarim, jer ljudi, ni po cenu života ne žele da se odreknu svojih laži. Ne zato što vele živeti u laži i zlu, već zato što nisu u stanju da prepoznaju Istinu od laži. Oni veruju da njihove laži imaju značenje Istine, pa ko go pokuša da ih ubedi da je nešto drugo Istina, oni misle da taj želi da ih prevari.Kada bi to bila istina, ne bi imao strah da to preispitaš. Preispitivanjem istina
ostaje istina. Čim to moraš da ponavljaš tako u svakoj temi i da druge ubeđuješ,
ti zapravo sebe ubeđuješ i negde u dubini duše ni sam u to ne veruješ.