Teski nemiri u Briselu zbog ekonomske krize u EU i smanjenja plata u Belgiji!

Preko 100.000 ljudi demonstriralo juce u Briselu zbog smanjenja plata, ukidanje socijale i povecanja godina za odlazak u penziju!

EU u nikad vecoj ekonomskoj krizi i RASPADA SE! BRISEL JE GOREO!

http://www.dailymail.co.uk/news/art...lice-march-against-EU-austerity-measures.html

Brussels burns as more than 100,000 protesters clash with police during march against EU austerity measures

Fighting broke out after the end of largely peaceful trade union march
New right-wing government was elected in Belgium last month
It wants to raise retirement age, cancel wage rises and cut welfare benefits
By PETER ALLEN FOR MAILONLINE and DAMIEN GAYLE FOR MAILONLINE

Violence broke out on the streets of Brussels today as more than 100,000 people marched against EU-enforced austerity.
Water cannons and tear gas were used in the centre of the Belgian capital as riot police tried to bring the situation under control.
Fighting broke out soon after the end of a largely peaceful march organised by trade unions and left wing politicians.

1415297800829_wps_41_Demonstrators_clash_with_.jpg

1415303493683_wps_11_Brussels_Belgium_6th_Nove.jpg

1415297800864_wps_45_A_demonstrator_lies_injur.jpg

1415297800879_wps_47_A_demonstrator_stands_in_.jpg

1415297800895_wps_49_epa04479113_Demonstrators.jpg

CIVILIZOVANA EVROPA :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Наши медији систематски прикривају свако дивљаштво и варваризам на Западу. Али шта друго и очекивати од машинерије која ради за глобалистичке и режимске интересе? Кад су машине могле да мисле? Они су тако програмирани, да о добру пишу лоше, а о лошем пишу добро, или уопште не пишу. Ако једног дана дође до неке револуције, биће довољно ударити у главу, и да се сви наши медији у трену погасе.

Pazi ovoga što ima mač. A policajci imaju neke okrugle štitove, samo im grbovi fale. Sve podseća na srednjovekovnu bitku. :mrgreen:
Nadam se daljoj eskalaciji nasilja, ovo je premalo. ;)

Ko ce ga znati sta se sve tamo zbiva, kad ,, nasi ,, mediji nista ne javljaju :think: .... Moguce da su opolcenci upali i u zgrade vlade ... u policijske stanice .. i kasarne .. i da se tamo vode teske ulicne borbe ....

I ja se nadam da ce se stvari otrgnuti kontroli . :D ...Optimizam mi narocito budi ovaj sa macem !

Ovo je proslo TOTALNO NEZAPAZENO od nasih medija!

U Briselu je doslo do pravog rata izmedju demonstranata i policije na protestu protiv mera stednje i smanjenja plata u Belgiji!

ROKAJ SNIMAJ EU PUCA PO SVIM SAVOVIMA!

Ako EU PUCA zbog ovoga po SAVOVIMA, koliko onda tek puca Srbija.

Prosecna zarada u Belgiji je preko tri puta veca nego u Srbiji.

Srbija je po statistikama najsiromasnija zemlja Evrope.

Samo sto se u EU ljudi bune se kad im nesto ne odgovara, dok u Srbiji cute, medijski mrak, dok kresu plate i penzije. To je TOTALNO NEZAPAZENO, i mnogo veci problem jer je u nasoj zemlji.

U Srbiji se gledaju turske i indijske serije, od danas do sutra, hrani se zutom stampom, drk*a se na Putina, dok Rusiju zabole za Srbiju, a mlade vaspitava ulica. Nema tu nimalo gradjanske inicijative.. .Samo se vrte isti u politickom mulju.

Poslednja izmena:
Ako EU puca zbog ovoga po savovima, koliko onda tek puca Srbija.

Prosecna zarada u Belgiji je preko tri puta veca nego u Srbiji.

Srbija je po statistikama najsiromasnija zemlja Evrope.

Samo sto se u EU ljudi bune se kad im nesto ne odgovara, dok u Srbiji cute, medijski mrak, dok kresu plate i penzije.

U Srbiji se gledaju turske i indijske serije, od danas do sutra, hrani se zutom stampom, drk*a se na Putina, dok Rusiju zabole za Srbiju, a mlade vaspitava ulica. Nema tu nimalo gradjanske inicijative.. .Samo se vrte isti u politickom mulju.

Pa vi verujete da ce vam ulazak u EU-rupu doneti bolji zivot....

A ovi iz Brisela znaju da te nade nema i da nema sta da ocekuju :lol:

Ne kaze se za dzabe - obecanje ludom radovanje.

Pa vi verujete da ce vam ulazak u EU-rupu doneti bolji zivot....

A ovi iz Brisela znaju da te nade nema i da nema sta da ocekuju :lol:

Ne kaze se za dzabe - obecanje ludom radovanje.

Ono sto je njima mozda lose, nama bi bilo mnogo bolje. Ali mi smo navikli na bedu i da trpimo i nista ne preduzimamo.

Ja tu nisam uopste ni ulazio u EU integracije..

Ja sam rekao cinjenicno stanje: u Belgiji je tri puta veca prosecna zarada nego u Srbiji, i Srbija je najsiromasnija zemlja Evrope.

Samo sto se ovde kod nas cuti o tome i pise o Sorajinim sisama, dok se u EU bune kad im nesto ne odgovara, a pritom im je realno i cinjenicno mnogo bolji standard nego ovde.

Srbiji ce bolji zivot doneti najpre promena vrednosti u drustvu, kod nas su skrajnuti rad red disciplina postenje, a buja korupcija i demagogija. I drkanje na Putina, a Rusija gleda samo svoj interes, kakva bre Srbija..

Poslednja izmena:
Јуче је у Лондону била велика шорка, исто ништа није јављено на домаћим медијима

Pa kad ne javljaju za domacu sorku, sto bi javljali za stranu koja je boranija za ovu srpsku sorku..

- - - - - - - - - -

Slabo to, dok se ne naoruzaju i ne pocnu sa atentatima i teroristickim napadima nece nista da postignu.

A sta bi onda tek trebalo u Srbiji da rade, gde je ljudima jos gore?

Ne da Vucic da se ne razocaramo u EU-rupu, jer i dalje ovce veruju da ih ceka bolji zivot cim ispune jos 191239123919031 naloga...

Realno, EU-rupa takva kakva je nudi vise nego Putinovska rupa koju neki oblizuju.. Ne zalazu se dzabe politicari za EU, znaju koji fondovi su u pitanju, i da od naroda nemaju vise ni zadnji cvonjak da uzmu.

Pa kad ne javljaju za domacu sorku, sto bi javljali za stranu koja je boranija za ovu srpsku sorku..

- - - - - - - - - -

A sta bi onda tek trebalo u Srbiji da rade, gde je ljudima jos gore?

Не можеш поредити Србију, Србија се третира као освојена држава од стране истих оних против којих се у Бриселу и Лондону протестује, "наша" власт само спроводи наредбе, нема слободе, само одговорност. И то ће бити случај ма кога народ да изабере на гласању, изузетак је можда једино бт и још пар њих попут њега, они и без наредбе са запада праве лоше ствари по овај народ, ал добро то су већ психијатријски случајеви.

Ono sto je njima mozda lose, nama bi bilo mnogo bolje. Ali mi smo navikli na bedu i da trpimo i nista ne preduzimamo.

Ja tu nisam uopste ni ulazio u EU integracije..

Ja sam rekao cinjenicno stanje: u Belgiji je tri puta veca prosecna zarada nego u Srbiji, i Srbija je najsiromasnija zemlja Evrope.

Samo sto se ovde kod nas cuti o tome i pise o Sorajinim sisama, dok se u EU bune kad im nesto ne odgovara, a pritom im je realno i cinjenicno mnogo bolji standard nego ovde.

Srbiji ce bolji zivot doneti najpre promena vrednosti u drustvu, kod nas su skrajnuti rad red disciplina postenje, a buja korupcija i demagogija. I drkanje na Putina, a Rusija gleda samo svoj interes, kakva bre Srbija..
Vidiš Đoko Rusija nema interes da Srbiji nameće neprihvatljive uslove, parča je, izmišlja kojekakve parade, ucenjuje glupostima i slično kao EU.
A to je i naš interes.
Zato nam je Rusija prijateljska zemlja.
Kapiš, ili ćeš da izvališ nebulozu?

- - - - - - - - - -

Realno, EU-rupa takva kakva je nudi vise nego Putinovska rupa koju neki oblizuju.. Ne zalazu se dzabe politicari za EU, znaju koji fondovi su u pitanju, i da od naroda nemaju vise ni zadnji cvonjak da uzmu.
Који фондови матере ти???
Што је суседна Хрватска пропала више откад је у ЕУ него пре?
Или нпр Мађарска?

Vidiš Đoko Rusija nema interes da Srbiji nameće neprihvatljive uslove, parča je, izmišlja kojekakve parade, ucenjuje glupostima i slično kao EU.
A to je i naš interes.
Zato nam je Rusija prijateljska zemlja.
Kapiš, ili ćeš da izvališ nebulozu?

Nebuloza je tvoj izliv.

MI sami trazimo da udjemo u EU, niko nas na to ne tera. EU je ponudila uslove, a Srbija sama odlucuje da li ce ih ispunjavati.

Pritom uslovi reforme pravosudja, borbe protiv korupcije, postovanja gradjanskih prava, pa i parada itd su uslovi koje Srbija treba da ispuni najpre zarad sebe i boljitka svojih gradjana, a ne zarad EU.

Rusija nije prijateljska, vec samo gelda svoj interes. To je vise puta dokazala kroz istoriju.

- - - - - - - - - -

Који фондови матере ти???
Што је суседна Хрватска пропала више откад је у ЕУ него пре?
Или нпр Мађарска?

Pitaj to politicare koji su se oko njih sjatili, matere ti. Sigurno Vucic i razni SNSovci nije zaokrenuo dojucerasnju politiku protiv EU, da tu nema koristi da se ogrebu..

A evo neki od projekata EU u Srbiji, i fondovi:

http://www.europa.rs/linkovi/eu_projekti_u_srbiji.html

http://www.europa.rs/kakoDoFondova/administrativni-tenderi.html

Poslednja izmena:
:roll:
Djokok 4 posta na ovoj temi i niti jedna razumna ili tacna recenica.
MI sami trazimo da udjemo u EU, niko nas na to ne tera. EU je ponudila uslove
Glupost, postoje ekonomske posledice ako ne udjemo u EU.
Pritom uslovi reforme pravosudja, borbe protiv korupcije, postovanja gradjanskih prava su uslovi koje Srbija treba da ispuni najpre zarad sebe i boljitka svojih gradjana, a ne zarad EU.
A davanje Kosova, zaustavljanje juznog toka i skora zabrana izvoza u Rusiju je takodje za boljitak gradjana?
Rusija nije prijateljska, vec samo gelda svoj interes. To je vise puta dokazala kroz istoriju.

Ako ti je rusija kroz istoriju problem, kako pobogu nemas problem sa Nemackom koja ti je pokusala istrebiti narod 3 puta u poslednjih 100 godina?

Back