Teška nesreća kod Aerodroma, stradao mladić

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Mladić od 25 godina je poginuo, a tri osobe su povređene, od koje jedna teže, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 04.50 časova na autoputu kod isključenja za aerodrom u Beogradu.


Ilustracija (Guliver/Getty Images)
Muškarac star oko 25 godina poginuo je na licu mesta, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura..

Žena stara oko 55 godina sa težom traumom prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Osoba koja se nalazila na mestu suvozača, muškarac star oko 25 godina, zadobio je povredu glave i potres mozga, dok je muškarac sa kontuzijom glave i grudnog koša zbrinut i prevezen u Urgentni centar, kazala je Macura.

Macura je dodala da je u saobraćajnom udesu oko 05.45 časova na autoputu kod Centra "Sava" vozač zadobio povredu glave i prevezen je u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu oko 22.25 časova na Avalskom putu kod skretanja za Pinosavu muškarac star oko 57 godina zadobio povredu glave i sa amnezijom, kontuzijom grudnog koša i natkolenice prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Oko 20.40 časova dogodio se saobraćajni udes na uglu ulica Vidikovački venac i Patrijarha Joanikija u kojem je kao pešak žena stara oko 50 godina zadobila povredu natkolenice, ramenog zgloba i prevezena je u KBC Bežanijska Kosa, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 96 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, precizirala je Macura.

http://www.mondo.rs/s253116/Info/Hronika_i_Drustvo/Teska_nesreca_kod_Aerodroma_stradao_mladic.html
 

Back
Top