Teroristički napad u Turskoj

Па докле више да Путин спасава Ердогана...
jok nego ce da ratuju jer su neki grcki ili i nasi starci sa grckih ostrva tako laznoprorokovali?
jel vidis da oce u briks? sta tebe to muci? si ljubomoran, ko mi preko bare?
ako ne znas plan, cuti i samo gledaj, cuvaj se samo laznih proroka, jer po njihovom nece biti, a svi su lazni

Napadač uhvaćen na nadzornoj kameri
IMG_5042.jpeg

Putin trazi savete od Erdogana o tome kako je najbolje stampati pare, jer Putin to sada radi u abnormalnim kolicinama,
gluperdas, jer zapad je em u deficitu, em stampa trilione samo za kamate na dugove, japan npr. nema sanse da se oporavi, pa onda redom ostali

znaci da mi ameri ne potonemo, mora neko drugi, samo cemo da bucnemo japance u okean, i jedva cekamo da se solc ispali za srpski litijum, kinez ce pojesti svapsku autoindustriju kao snack, uzinu

ej 24 zemlje, lidera otislo putinu na noge, i ti smrduckas, a sankcije,a izolacija?

gluperdas, jer zapad je em u deficitu, em stampa trilione samo za kamate na dugove, japan npr. nema sanse da se oporavi, pa onda redom ostali

znaci da mi ameri ne potonemo, mora neko drugi, samo cemo da bucnemo japance u okean, i jedva cekamo da se solc ispali za srpski litijum, kinez ce pojesti svapsku autoindustriju kao snack, uzinu

ej 24 zemlje, lidera otislo putinu na noge, i ti smrduckas, a sankcije,a izolacija?
Putin je Lolek, Erdogan Bolek, a Brat Si ih samo gleda i smeska se.

Напад је извела ЦИА како би Турска санирала БОИНГОВЕ СИЛНЕ ГУБИТКЕ У ПРЕТХОДНИХ 5 ГОДИНА ,где је АМЕРИЧКИ БОИНГ БУКВАЛНО СУОЧЕН СА БАНКРОТОМ!
У тој Фабрици,надомак Анкаре, се производе значајне Аеро- Компоненте за Боинг.Авионе.

Да ли сте успели да саберете,2+2?

ne, kako ce sad da saniraju te gubitke? ali jeste se potrefilo
Потраживаће од те Турске 200 Милијарди на име Одштете.
онда се нађу на 100.
и Боинг саниран :lol:

Оно шта хоћу да кажем:
-Иза сваког срања.иза сваког Терор. напада..стоји САМО АМЕР И ЊЕГОВ НЕКИ ЈЕБЕНИ ИНТЕРЕС. :)

Потраживаће од те Турске 200 Милијарди на име Одштете.
онда се нађу на 100.
и Боинг саниран :lol:

Оно шта хоћу да кажем:
-Иза сваког срања.иза сваког Терор. напада..стоји САМО АМЕР И ЊЕГОВ НЕКИ ЈЕБЕНИ ИНТЕРЕС. :)
ma kakvi, pa turci su njima neke delove pravili, sta li, pravice i dalje valjda?
nego ce drzava da sanira boing, a on ce da kaze u minusu smo i zbog turske
ja mislim da je to sporedno, nego bre nafo zemlja u briksu, plus sto sada rokaju te kurde, pravi se jos jedan rat, skrece paznja sa vec postojeceg itd

Напад је извела ЦИА како би Турска санирала БОИНГОВЕ СИЛНЕ ГУБИТКЕ У ПРЕТХОДНИХ 5 ГОДИНА ,где је АМЕРИЧКИ БОИНГ БУКВАЛНО СУОЧЕН СА БАНКРОТОМ!
У тој Фабрици,надомак Анкаре, се производе значајне Аеро- Компоненте за Боинг.Авионе.

Да ли сте успели да саберете,2+2?
ЦИА или Мосад, или обоје.

jok nego ce da ratuju jer su neki grcki ili i nasi starci sa grckih ostrva tako laznoprorokovali?
jel vidis da oce u briks? sta tebe to muci? si ljubomoran, ko mi preko bare?
ako ne znas plan, cuti i samo gledaj, cuvaj se samo laznih proroka, jer po njihovom nece biti, a svi su lazni

Нисмо ми љубоморни, већ окупирани... :kafa:

Back