ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА БРИСЕЛ!

Neznam šta da kažem, meni su ti napadi neverovatni, pored toliko obezedjenja, pogotovo na arodromima. Ako ej razlog politički, uvek se pitam zašto niko nije terorisao političare, postavivši bombe pred evropski parlament. Stoga sumeni takve akcije uvek sumnjive.

Ako pogledamo istoriju Evrope, onima koji nisu autohtono stanovništvo Evrope ne smeši se slatka budućnost. holokaust je jedan od primera u skorijoj istoriji.

Na aerodromima uopste nije problem napraviti pokolj, problem je to uraditi u samom avionu.

Ja sam inace pisao pre koju godinu, uvek sam se cudio zasto teroristi pokusavaju da unesu bombe iskljucivo U AVION, kada je hiljadu puta lakse usetati normalno na aerodrom, opasan cime god zelis, sa punim koferom cega god zelis, moze i dva-tri kofera, torbe itd. i da se tamo lepo detoniras. Cak, teoretski, mozes i da ostavis torbe i udaljis se i aktiviras daljinski.
Naime, aerodromi su u normalno vreme rada prilicno puni ljudi, narocito ako se stane recimo u redove za cekiranje, ili tamo gde se docekuku putnici koji su tek stigli.
Na takvim mestima bez vecih problema mogu zaista da se naprave pravi masakri, vrlo lako.

E, izgleda da su se i teroristi dosetili ovog pa poceli da primenjuju. Jedino resenje je ovde da se sva kontrola (rentgen i ostalo) postavi na sam ulaz u aerodrom. Ali to ce toliko da iskomplikuje putovanje i da napravi ogromne redove (= silno vreme cekanja samo da udjes u zgradu aerodroma, a gde je ono ostalo...) da ne znam da li je uopste realno. A to znaci da ce boom, boom, bang, bang jos dugo odjekivati evropskim prestonicama i velikim gradovima.

Poslednja izmena:
Na aerodromima uopste nije problem napraviti pokolj, problem je to uraditi u samom avionu.

Ja sam inace pisao pre koju godinu, uvek sam se cudio zasto teroristi pokusavaju da unesu bombe iskljucivo U AVION, kada je hiljadu puta lakse usetati normalno na aerodrom, opasan cime god zelis, sa punim koferom cega god zelis, moze i dva-tri kofera, torbe itd. i da se tamo lepo detoniras. Cak, teoretski, mozes i da ostavis torbe i udaljis se i aktiviras daljinski.
Naime, aerodromi su u normalno vreme rada prilicno puni ljudi, narocito ako se stane recimo u redove za cekiranje, ili tamo gde se docekuku putnici koji su tek stigli.
Na takvim mestima bez vecih problema mogu zaista da se naprave pravi masakri, vrlo lako.

E, izgleda da su se i teroristi dosetili ovog pa poceli da primenjuju. Jedino resenje je ovde da se sva kontrola (rentgent i ostalo) postavi na sam ulaz u aerodrom. Ali to ce toliko da iskomplikuje putovanje i da napravi ogromne redove (= silno vreme cekanja samo da udjes u zgradu aerodroma, a gde je ono ostalo...) da ne znam da li je uopste realno. A to znaci da ce boom, boom, bang, bang jos dugo odjekivati evropskim prestonicama i velikim gradovima.

Па ти се онда детонираш пред улазом...

Interesantno:

RussiaToday je godinama pričala da je ISIS prijatelj Brisela, a Putin odavno pobedio ISIS.

Zaključci:

1. Ruski mediji lažu

Možda je i ovo razlog zašto je tako loša Briselska tajna policija dozvolila teoristički napad na aerodromu. Rusi su krivi, još samo u tom scenariju fali neka Balkanska veza, vehabije iz Bosne sa oružijem iz Srbije i scenario je potpun.

Ne znam su dve rechi koje se ne pishu spojeno .

хвала на указивању на пропуст да су то рецхи које се не писху спојено.

- - - - - - - - - -

Interesantno:

RussiaToday je godinama pričala da je ISIS prijatelj Brisela, a Putin odavno pobedio ISIS.

Zaključci:

1. Ruski mediji lažu

исис јесте пријатељ политичара који седе у бриселу.

Interesantno:

Zaključci:

1. Ruski mediji lažu

Ne, tvoje razmisljanje je, kao i uvek, potpuno pogresno.

0. Brisel uopste ne brine o narodu Belgije niti ga isti zanima, osim kao poreski obveznici koji ce da placaju da Brisel postoji. Pod Brisel misli se na EU/NATO birokratiju.
1. ISIS je prijatelj Brisela.
2. Briselu treba komplikovanje situacije u samoj EU.
3. ISIL pomaze Briselu da postigne 2.) - vidimo kako, na nacin za koji je ISIS specijalista.
4. Ruski mediji ne lazu vec su 100% u pravu, kao i uvek!

Naravoucenije: iz pogresnih pretpostavki slede pogresni zakljucci.
Savet: uci od pametnijih od sebe.

Jojjjjjjjjj ... Jos jedan teroristicki napad - lokacija metro , ispred americke ambasade ...... :eek:

UZAS .

U glavnom gradu EU -Super State i centru NATO - najvece vojne sile u istoriji . :sad2:

Mora se priznati da su Evropske i SAD, snage za bezbednost, totlano podbacile i da su izuzetno loše. CIA i FBI, MI6 i MI5 kao i ostale Evropske službe uopšte nisu u stanju da zaštite svoje gradjane.

brisel-1.jpg
brisel-2.jpg
brisel-3.jpg

Back