ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА БРИСЕЛ!

evropljani ce morati da biraju izmedju kompletne deportacije muslimana iz eu ili patnje terorizma i stradanja

In België wonen 628.751 moslims
Jan Hertogen12 september 2008 – 12:41
http://www.indymedia.be/index.html?q=node%2F29363.html

тихи, ово је било 2008. замисли сад, колико је тај број отишао горе, плус да имамо у виду и азиланте и оне непријављене. податак се односи само на белгију.

надам се да ће народ Белгије смоћи снаге да поручи терористима - ви убијајте, ми ћемо певати.

picgifs-peace-677311.gif

Poslednja izmena:
Još niko nije preuzeo odgovornost za postavljanje i aktiviranje eksploziva, niti dao motiv za tako nešto.

Očigledno da posle svega ovoga Brisel više neće primati izbeglice, barem se sluti na takav scenario....

Sad je već gotovo, pošto u Briselu imaš par velikih gradskih kvartova koje naseljavaju skoro isključivo Marokanci, Alžirci i drugi poreklom iz severne Afrike. Ne baš kao u Parizu, pošto je tamo ceo Sen Deni (koji je ogroman) njihov, ali sasvim solidna brojka je u pitanju...

Još niko nije preuzeo odgovornost za postavljanje i aktiviranje eksploziva, niti dao motiv za tako nešto.

Očigledno da posle svega ovoga Brisel više neće primati izbeglice, barem se sluti na takav scenario....

Примаће Брисел не избеглице, већ муслимане са легалним пасошима и то од Јуна када ступа на снагу одлука ЕУ о прихватању турских пасоша без виза, па када им крену Турци и сви они којима Турци дају пасоше, а над чијим издавањем Брисел нема увид

Sad je već gotovo, pošto u Briselu imaš par velikih gradskih kvartova koje naseljavaju skoro isključivo Marokanci, Alžirci i drugi poreklom iz severne Afrike. Ne baš kao u Parizu, pošto je tamo ceo Sen Deni (koji je ogroman) njihov, ali sasvim solidna brojka je u pitanju...

Neznam šta da kažem, meni su ti napadi neverovatni, pored toliko obezedjenja, pogotovo na arodromima. Ako ej razlog politički, uvek se pitam zašto niko nije terorisao političare, postavivši bombe pred evropski parlament. Stoga sumeni takve akcije uvek sumnjive.

Ako pogledamo istoriju Evrope, onima koji nisu autohtono stanovništvo Evrope ne smeši se slatka budućnost. holokaust je jedan od primera u skorijoj istoriji.

Neznam šta da kažem, meni su ti napadi neverovatni, pored toliko obezedjenja, pogotovo na arodromima. Ako ej razlog politički, uvek se pitam zašto niko nije terorisao političare, postavivši bombe pred evropski parlament. Stoga sumeni takve akcije uvek sumnjive.

Ako pogledamo istoriju Evrope, onima koji nisu autohtono stanovništvo Evrope ne smeši se slatka budućnost. holokaust je jedan od primera u skorijoj istoriji.

Ne znam su dve rechi koje se ne pishu spojeno .

Jako obezbeđenje, nekoliko prstenova oko svake takve institucije, pa ovi biraju manje obezbeđene mete, što su po pravilu civili. A za ovo drugo mislim da si potpuno u pravu, pošto se svaki balon naduva dok ne pukne, a ovaj balon je već solidno naduvan...

Примаће Брисел не избеглице, већ муслимане са легалним пасошима и то од Јуна када ступа на снагу одлука ЕУ о прихватању турских пасоша без виза, па када им крену Турци и сви они којима Турци дају пасоше, а над чијим издавањем Брисел нема увид

Да, Ердоган иначе сматра све Азербејџанце, централну азију (Узбеци, Туркмени) и Сомалијце Турцима, а ту су и Туркомани из Сирије, па се може очекивати да поред 85 милиона грађана Турске, пасоше добије и још 10 до 20 милиона странца.

Међутим, верујем да ће из Турске најпре похрлити Курди, којих има око 20 милиона а имају статус грађана другог реда у Турској, и ово ће им бити одлична прилика да напусте Турску.

Тиме ће се Европа упознати и са слаткоћом Пешмерги.

Za sada nemožemo ništa reći šta se iza brega valja. Dok na primer baš u Turskoj takodje cvetaju teoristički napadi u Instambulu. U IStambulu takodje niko nije napao ni jednog političara sa bombama. A šta je rezultat tih napada u Turskoj, Erdogan je povukao katastrofalne političke poteze koji mu klimaju političku poziciju u Turskoj, posle kojih su se odmah pobunili privrednici i ostali gradjani Turske. Masovnim protestima moglo bi da dodje do smene vlasti u Turskoj, raspisivanje izbora....itd. Ovako, pošto su i u Istambulu teroristički napadi, niko se ne okuplja niti protestuje protiv Erdogana, zbog vlastite bezbednosti. Erdoganu ti napadi idu u političku korist, niti se opozicija okuplja, dok se on predstavlja kao spasilac naroda od terorizma, on je jedino rešenje. Meni svi ti napadi jako smrde, ali to što govorim spada u deomen teorije zavere, jer nemam niakkvu argumentaciju da potkrepim ono što govorim. Jedino kada gledam rezultat svega toga vidim upravo ono što sam napisao.

Za Brisel mi još ništa nije jasno, ali verujem da ćemo uskoro saznati...

Back