Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.542
Onaj sinoć i ovaj holandski polu-indonežanin su na prst i du.pe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гадна су сорта масони...Kao u slucaju Ribnikar...
Zavrsio MK ULTRA navođenu misiju i onda izasao iz kola i legao na zemlju i predao se...
ISTI MK ULTRA PROGRAM ISTI PROGRAMERI !!!
...
One kamione su vozili, rančeve sa bombama nosili, noževe potezali Pakistanci, Marokanci, Turci, Albanci itdКако не знаш да су Саудијци више Јевреји него муслимани по духу и житију?
Dobro, Albanac, znamo da te pogadja istina.Onaj sinoć i ovaj holandski polu-indonežanin su na prst i du.pe
![]()
Масонски плаћеници...One kamione su vozili, rančeve sa bombama nosili, noževe potezali Pakistanci, Marokanci, Turci, Alabanci itd
Dobro, Albanac, znamo da te pogadja istina.
Злу у свету Израел не може ни присмрдит Британији, Турској, Ватикану, Русији и Америци... Од њих је Хића навуко комплекс, ма колико се трудио око геноцида и психопатије - подбацио је врло...Izrael i KSA, dva su brata blizanca.
Općenito gledajući, Izrael generira daleko više zla u svijetu, ali KSA je još gore, (jedino KSA i nitko drugi).
Nešto poput Tony Soprana () i Ralphie Cifarettija (
), gdje Tony napravi daleko više zla, ali bi Ralphie bio još gori, kada bi mu se samo ukazala prilika raspojasati se.
Njemačka nije u ratu pa joj se to dešava. Time je njemačka tragedija veća od ruske.Rusija je uvek u ratu, oni stalno ratuju.
Ovakve stare se dešavaju svugde pa i u Rusiji, to je smisao mog komentara.
Da, ali ni jedna od četiri nabrojane države tako doslijedno ne zatire bijelu rasu poput Izraela.Злу у свету Израел не може ни присмрдит Британији, Турској, Русији и Америци... Од њих је Хића навуко комплекс, ма колико се трудио око геноцида и психопатије - подбацио је врло...
Moje mišljenje je da glavni okidači za terorističke napade dolaze iz frustracija i nezadovoljstva vanevropskih migranata i slepog verovanja u islam.Масонски плаћеници...
Кад дођеш до извора њиховог финансирања, увек нађеш него бившег слубеника или министра повезаног са Меркеловом и Саудијцима или Катаром...
Ујдурма је секуларна тј. Масонска, а не верска...
Терористички Секуларци иду на то да све религије... и ислам и јудаизам и хришћанство забране, да би увели цигански њу Ејџ Саудијаца, Турака и Хиндуса (спиритизам за новце)...
Njemačka nije u ratu pa joj se to dešava. Time je njemačka tragedija veća od ruske.
Jeste, to je vrlo zanimljivo...Evo, da se ja drugima trpam unazad 2.500 godina i da me svaki drugi narod izbaci napolje, pa valjda bi bio red zapitati se da li možda samnom nešto nije u redu?
Седмоглава Хидра геноцидаша није само Израелска мафија на власти...Da, ali ni jedna od četiri nabrojane države tako doslijedno ne zatire bijelu rasu šoput Izraela.
Od antike naovamo, oduvijek su bili omraženi, uvijek ih se izbacivalo, da bi se ovi potajno vraćali, kao onaj "smešni lik" iz Balaševićeve pjesme "Mirka".
Evo, da se ja drigima trpam unazad 2.500 tisuće godina i da me svaki narod izbaci napolje, pa valjda bi bio red zapitati se da li možda samnom nešto nije u redu?
Kako da na baš nitko drugi ne valja, a jedino sam ja dobar?
Stvari su krajnje jednostavne - riječ je o narodu koji ne želi raditi, već parazitirati na račun drugih.Jeste, to je vrlo zanimljivo...
Od tih islamskih zala, KSA je tehnološki najnaprednija i u najboljim odnosima sa izrailjom (što je valjda uzročno posledično, šta znam).Izrael i KSA, dva su brata blizanca.
Općenito gledajući, Izrael generira daleko više zla u svijetu, ali KSA je još gore, (jedino KSA i nitko drugi).
Nešto poput Tony Soprana () i Ralphie Cifarettija (
), gdje Tony napravi daleko više zla, ali bi Ralphie bio još gori, kada bi mu se samo ukazala prilika raspojasati se.
Netanjahu je R1a-Z93, a ta grana R1a je tipična za turkijske narode iz srednje Azije. Jevreji je vuku od Hazara.Jesi ti jednom govorio da ne postoje jevrejski Hazari i da je sve to izmišljeno?
Šta kaže DNA, jel R1a haplogrupa Netanjahua autentična bliskoistočna ?
Iračanin Salwan Momika, Robinson, onaj ružni Turčin Apostate, Kambodžanac RadioGenoa, padžitski indijski lažni profili.... sve je to družina sa kojom se onaj sinoć družio.
Eto ti interesantan niz da preko 90% najokorelijih Cionista i boraca za White Europe nisu ni evropljani ni belci.
Kompleksi.
Pa o tome ti pričam, s kim će Zlo, nego s još većim Zlom?Od tih islamskih zala, KSA je tehnološki najnaprednija i u najboljim odnosima sa izrailjom (što je valjda uzročno posledično, šta znam).
Netanjahu je R1a-Z93, a ta grana R1a je tipična za turkijske narode iz srednje Azije. Jevreji je vuku od Hazara.
Slovenske grane R1a su M458 i Z280, a tih grana kod Jevreja ima veoma malo.
Kako neka nacija sazreva i stiče viši nivo svesti tako polako počinje da shvata da je Belzebuba nemoguće pobediti te se mora štovatiPa o tome ti pričam, s kim će Zlo, nego s još većim Zlom?
То је тачно, с тим што су подстакнути масонеријом на то екстремистичко десничарење исламиста, екстремистичком левицом коју Европски дебили негују као мамац за сукобе...Moje mišljenje je da glavni okidači za terorističke napade dolaze iz frustracija i nezadovoljstva vanevropskih migranata i slepog verovanja u islam.
Evropski način života, klima je glavni uzrok frustracija. Ko nije živeo na zapadu ne zna koliko su oni nezadovoljni. Biće zadovoljni jedino i samo kada od Evrope naprave zemlje iz kojih su pobegli.
Сви су братија Семити такви, не само Арапи и Јевреји, већ и Палестинци, Саудијци и остали подрезани лезилебовићи...Stvari su krajnje jednostavne - riječ je o narodu koji ne želi raditi, već parazitirati na račun drugih.
Prosto k'o pasulj.
Ne znam o čemu pričaš. Ja godinama znam da je R1a-Z93 tipična za Turkijce i da sa Slovenima nema nikakve veze, pominjao sam to i na GG.Tako nisi govorio. Sećam se da si na Geneologiji zastupao drugačije stavove.