- Poruka
- 18.197
Сад кад се немачки студенти побуне ...
Интелегенција је то бре !
Интелегенција је то бре !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantan detalj za tebe, pošto tvrdiš da svi koji su pratili ubicu na X-u su njegovi istomišljenici i sledbenici
Evo neki su videli opasnost i prijavljivali ga još pre godinu dana kada je najavljivao masakr ali normalno Nemačka policija nije uradila ništa
Dakle, izgleda da X i nije tako loš jer ludaci imaju potrebu da se javno oglašavaju pre zločina, da imaju publiku, da ih neko sluša i prati.
Samo još neko treba da radi svoj posao i da takve signale prima i procesira na vreme
NeHoću da kažem da je HDZ mnogo manje zlo po Hrvate nego SNS po Srbe. Jel možeš sad da ukapiraš?
Nisam li tu Bošnjake naveo tek kao mini-nevaljalce poput Hrvata i Srba, tj. više kao neku nestašnu djecu?nikada nisam vrsio takvo sirenje netrpeljivosti poput tebe , nazivajuci sve muslimane TAMNOPUTIM DIVLJACIMA koji arlaukaju, vec sam uvjek bio protiv radikalnog djela islamista!
u svakom zitu ima kukolja. u tom mozda vise nego u drugom jel ali svakako zbog toga nisam sve ljude na bliskom istoku kojima je islam religija svrstavao u isti koš što ti činiš.
koliko sam samo puta kritikovao podrsku koju njima upucuje @dulesrbenda ?
istotakosam bio i protiv nasilne genocidne politike cionista uz pomoc usa.
ne brkaj babe i zabe.
tvoje sovinisticke izjave su van pameti za svakog nromalnog covjeka.
Samo sto ovaj to nije, nego recimo dijeli pogled na zivot sa tobom. Ja mislim da bi drzava Srbija na celu sa Gospodinom Predesdnikom Aleksandrom Vucicem trebala pratiti aktivnosti takvih kao ti, nikad se ne zna kada cete se "aktivirati".И ти се овде лажно представљаш и зашто би било чудно да један исламски терориста, спавач, ради исто то.
Ah, da, ja sam zaboravio da ti ne znas njemacki, da znas mogao bi se upoznati sa licnoscu ovog islamofobnog teroriste. Cekaj kako si clan AFD-a ako ne znas njemacki? Jesi li bio u istoj grupi sa Talebom?Na čemu si kad viđjaš zmajeve i vile?
Vidi, neću da širim priču (i ovim završavam), ali Judaizam sa pravim Jevrejima nema nikakve veze.Како није ако ми @Krishna напише да престанем са својим јудеофилством?
За познаваоце да али деведесет посто антисемита ће рећи да су Јевреји убијали Јевреје ради неких планова
о стварању Израела. То је извртање истине а на исти начин су крајишки Срби латили цех Александрове југословенске политике.
Plaćenici.Iračanin Salwan Momika, Robinson, onaj ružni Turčin Apostate, Kambodžanac RadioGenoa, padžitski indijski lažni profili.... sve je to družina sa kojom se onaj sinoć družio.
Eto ti interesantan niz da preko 90% najokorelijih Cionista i boraca za White Europe nisu ni evropljani ni belci.
Kompleksi.
TAMNOPUTI DIVLJACI?Nisam li tu Bošnjake naveo tek kao mini-nevaljalce poput Hrvata i Srba, tj. više kao neku nestašnu djecu?
Nisam li lijepo pisao o Irancima i Indonežanima?
Normalno da ništa lijepo nemam reći za Izrael i KSA, pa nisam s Marsa pao, to je kao da netko očekuje da nešto lijepo napišem o pokojnima babi i didi.
Kakav bi ja to čovjek bio, kada bi te zlikovce nazivao normalnim ljudima, a pogotovo babu, koja je ovog svojim poganim jezikom i zlim karakterom doslovno tjerala u švaleracije s drugim ženama?
Islamofob gazi Nemce na božićnom vašaru, narkomanu?Ah, da, ja sam zaboravio da ti ne znas njemacki, da znas mogao bi se upoznati sa licnoscu ovog islamofobnog teroriste. Cekaj kako si clan AFD-a ako ne znas njemacki? Jesi li bio u istoj grupi sa Talebom?
Smiiri se bre lupiće te srčkaTAMNOPUTI DIVLJACI?
Tamo nema normalnog sveta?
Dobro, priznajem da sam pretjerao, ne kažem da među 1000 Izraelaca ne postoje dvoje, troje normalnih, kao što i u KSA ide jedna normalna osoba na 10.000 ostalih.TAMNOPUTI DIVLJACI?
Tamo nema normalnog sveta?
Stavljaš li to Izraelce ispred islamista po broju normalnih? Nije loše, napreduješDobro, priznajem da sam pretjerao, ne kažem da među 1000 Izraelaca ne postoje dvoje, troje normalnih, kao što i u KSA ide jedna normalna osoba na 10.000 ostalih.
Jok, oni uvek preuzimaju zasluge i za ono što nisu skrivilisad kad počnu zamotani da se pravdaju da to nema veze sa Islamom, odakle nekom ideja da to povezuje
Реало, твоји Турци су такође крипто цијонисти... Ово черечење Сирије заједничким деловањем Турске и Израела то потврђује...Iračanin Salwan Momika, Robinson, onaj ružni Turčin Apostate, Kambodžanac RadioGenoa, padžitski indijski lažni profili.... sve je to družina sa kojom se onaj sinoć družio.
Eto ti interesantan niz da preko 90% najokorelijih Cionista i boraca za White Europe nisu ni evropljani ni belci.
Kompleksi.
Ово су сад починили Саудијци, крипто-жиди, а не муслимани...Pazi, meni apsolutno ne smetaju muslimani van Evrope. Tamo i treba da budu. I ja ih poštujem.
Са Русијом Немачка не ратује, нити ће...Ovde neki kažu adf novi hitleri a šta je trenutna vlast u dojče državi?
Adf se zalaže da se ne ratuje da Rusijom, trenutno Dojče vlast želi rat sa Rusijom.
Daj bre ljudi, nije svako glup i ćorav.
Rusija je uvek u ratu, oni stalno ratuju.Rusija je zemlja u ratu, pa nije čudno da se i gore stvari događaju. Njemačka nije u ratu, a ima terorističke napade godinama unazad.
Izrael i KSA, dva su brata blizanca.Stavljaš li to Izraelce ispred islamista po broju normalnih? Nije loše, napreduješ
Znam samo da u auto i u one kamione nisu seli ni Pera ni Laza nego Taleb.Ово су сад починили Саудијци, крипто-жиди, а не муслимани...
Јавна је тајна да цијонисти преко Саудијаца компромитују ислам, јер се етничка кланица фабрикује у верску...
Јевреји јесу убијали Јевреје током лудила ДСР... У сваком народу богаташи убијају сиротињу, зашто би Јеше биле имуне на саможиви елитизам и самогеноцид...? Пун Стари Завет самогеноцида Јевреја према Јеврејима, јер је амбиција власти гадна дрога...Како није ако ми @Krishna напише да престанем са својим јудеофилством?
За познаваоце да али деведесет посто антисемита ће рећи да су Јевреји убијали Јевреје ради неких планова
о стварању Израела. То је извртање истине а на исти начин су крајишки Срби латили цех Александрове југословенске политике.
Како не знаш да су Саудијци више Јевреји него муслимани по духу и житију?Znam samo da u auto i u one kamione nisu seli ni Pera ni Laza nego Taleb.