Teroristički napad na božićnoj pijaci u Nemačkoj: Autom uleteo u masu

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Interesantan detalj za tebe, pošto tvrdiš da svi koji su pratili ubicu na X-u su njegovi istomišljenici i sledbenici

Evo neki su videli opasnost i prijavljivali ga još pre godinu dana kada je najavljivao masakr ali normalno Nemačka policija nije uradila ništa

Dakle, izgleda da X i nije tako loš jer ludaci imaju potrebu da se javno oglašavaju pre zločina, da imaju publiku, da ih neko sluša i prati.
Samo još neko treba da radi svoj posao i da takve signale prima i procesira na vreme

Iračanin Salwan Momika, Robinson, onaj ružni Turčin Apostate, Kambodžanac RadioGenoa, padžitski indijski lažni profili.... sve je to družina sa kojom se onaj sinoć družio.

Eto ti interesantan niz da preko 90% najokorelijih Cionista i boraca za White Europe nisu ni evropljani ni belci.

Kompleksi.

nikada nisam vrsio takvo sirenje netrpeljivosti poput tebe , nazivajuci sve muslimane TAMNOPUTIM DIVLJACIMA koji arlaukaju, vec sam uvjek bio protiv radikalnog djela islamista!
u svakom zitu ima kukolja. u tom mozda vise nego u drugom jel ali svakako zbog toga nisam sve ljude na bliskom istoku kojima je islam religija svrstavao u isti koš što ti činiš.

koliko sam samo puta kritikovao podrsku koju njima upucuje @dulesrbenda ?
istotakosam bio i protiv nasilne genocidne politike cionista uz pomoc usa.

ne brkaj babe i zabe.

tvoje sovinisticke izjave su van pameti za svakog nromalnog covjeka.
Nisam li tu Bošnjake naveo tek kao mini-nevaljalce poput Hrvata i Srba, tj. više kao neku nestašnu djecu?
Nisam li lijepo pisao o Irancima i Indonežanima?
Normalno da ništa lijepo nemam reći za Izrael i KSA, pa nisam s Marsa pao, to je kao da netko očekuje da nešto lijepo napišem o pokojnima babi i didi.
Kakav bi ja to čovjek bio, kada bi te zlikovce nazivao normalnim ljudima, a pogotovo babu, koja je ovog svojim poganim jezikom i zlim karakterom doslovno tjerala u švaleracije s drugim ženama?

И ти се овде лажно представљаш и зашто би било чудно да један исламски терориста, спавач, ради исто то.
Samo sto ovaj to nije, nego recimo dijeli pogled na zivot sa tobom. Ja mislim da bi drzava Srbija na celu sa Gospodinom Predesdnikom Aleksandrom Vucicem trebala pratiti aktivnosti takvih kao ti, nikad se ne zna kada cete se "aktivirati".

Како није ако ми @Krishna напише да престанем са својим јудеофилством?
За познаваоце да али деведесет посто антисемита ће рећи да су Јевреји убијали Јевреје ради неких планова
о стварању Израела. То је извртање истине а на исти начин су крајишки Срби латили цех Александрове југословенске политике.
Vidi, neću da širim priču (i ovim završavam), ali Judaizam sa pravim Jevrejima nema nikakve veze.
U novije vreme najbrojniji Judaisti su Hazari i sve se vezuje za njih, kod poznavaoca suštine, ostali i dalje trtljaju o nekim Jevrejima.

Nisam li tu Bošnjake naveo tek kao mini-nevaljalce poput Hrvata i Srba, tj. više kao neku nestašnu djecu?
Nisam li lijepo pisao o Irancima i Indonežanima?
Normalno da ništa lijepo nemam reći za Izrael i KSA, pa nisam s Marsa pao, to je kao da netko očekuje da nešto lijepo napišem o pokojnima babi i didi.
Kakav bi ja to čovjek bio, kada bi te zlikovce nazivao normalnim ljudima, a pogotovo babu, koja je ovog svojim poganim jezikom i zlim karakterom doslovno tjerala u švaleracije s drugim ženama?
TAMNOPUTI DIVLJACI?
Tamo nema normalnog sveta?

Iračanin Salwan Momika, Robinson, onaj ružni Turčin Apostate, Kambodžanac RadioGenoa, padžitski indijski lažni profili.... sve je to družina sa kojom se onaj sinoć družio.

Eto ti interesantan niz da preko 90% najokorelijih Cionista i boraca za White Europe nisu ni evropljani ni belci.

Kompleksi.
Реало, твоји Турци су такође крипто цијонисти... Ово черечење Сирије заједничким деловањем Турске и Израела то потврђује...

Pazi, meni apsolutno ne smetaju muslimani van Evrope. Tamo i treba da budu. I ja ih poštujem.
Ово су сад починили Саудијци, крипто-жиди, а не муслимани...

Јавна је тајна да цијонисти преко Саудијаца компромитују ислам, јер се етничка кланица фабрикује у верску...

0_amain.jpg

Kao u slucaju Ribnikar...
Zavrsio MK ULTRA navođenu misiju i onda izasao iz kola i legao na zemlju i predao se...

ISTI MK ULTRA PROGRAM ISTI PROGRAMERI !!!

...

Ovde neki kažu adf novi hitleri a šta je trenutna vlast u dojče državi?

Adf se zalaže da se ne ratuje da Rusijom, trenutno Dojče vlast želi rat sa Rusijom.

Daj bre ljudi, nije svako glup i ćorav.
Са Русијом Немачка не ратује, нити ће...

Украјинци ће имати ту част да скину скалп Путину, и осветлају нам Словенски Образ...

Stavljaš li to Izraelce ispred islamista po broju normalnih? Nije loše, napreduješ
Izrael i KSA, dva su brata blizanca.
Općenito gledajući, Izrael generira daleko više zla u svijetu, ali KSA je još gore, (jedino KSA i nitko drugi).
Nešto poput Tony Soprana (🇮🇱) i Ralphie Cifarettija (🇸🇦), gdje Tony napravi daleko više zla, ali bi Ralphie bio još gori, kada bi mu se samo ukazala prilika raspojasati se.

Poslednja izmena:
Ово су сад починили Саудијци, крипто-жиди, а не муслимани...

Јавна је тајна да цијонисти преко Саудијаца компромитују ислам, јер се етничка кланица фабрикује у верску...
Znam samo da u auto i u one kamione nisu seli ni Pera ni Laza nego Taleb.

Како није ако ми @Krishna напише да престанем са својим јудеофилством?
За познаваоце да али деведесет посто антисемита ће рећи да су Јевреји убијали Јевреје ради неких планова
о стварању Израела. То је извртање истине а на исти начин су крајишки Срби латили цех Александрове југословенске политике.
Јевреји јесу убијали Јевреје током лудила ДСР... У сваком народу богаташи убијају сиротињу, зашто би Јеше биле имуне на саможиви елитизам и самогеноцид...? Пун Стари Завет самогеноцида Јевреја према Јеврејима, јер је амбиција власти гадна дрога...

Пола СС официра су били Јевреји, па и сам Хића је по баби Јеша...

То су све болне чињенице, које лемингси са обе стране стејџираног банкарског рата богаташа против сиротиње не виде...

Back