Teroristi (OVBMP) avanzovali na jugu Srbije!!! Dva policajca ranjena

Znam ono sto su mi baba i deda pricali i doziveli i to mi je sasvim dovoljno a reci mi samo jos nesto jesi li ti tada bio rodjen?
A ne pominjes ona dva primera?
Ne definitivno ne lupam!!!
Ma nemoj.....ako su te pridobili super onda....!Sta da ti kazem!

Znam i ja mnoge da su doziveli nesto totalno drugacije,a to sto ti pricas niti 1,a i iskreno ne verujem ti.
Nisam,i zato gledam da se previse ne petljam u te stvari,pogotovu ako zastupam misljenje koje nigde nije utemeljeno.
Koja 2 primera?

Ma definitivno.......znas vec :mrgreen:

Nista.....udri brigu na veselje :mrgreen:......i prati sta se desava :cool:

Znam i ja mnoge da su doziveli nesto totalno drugacije,a to sto ti pricas niti 1,a i iskreno ne verujem ti.
Nisam,i zato gledam da se previse ne petljam u te stvari,pogotovu ako zastupam misljenje koje nigde nije utemeljeno.
Koja 2 primera?

Ma definitivno.......znas vec :mrgreen:

Nista.....udri brigu na veselje :mrgreen:......i prati sta se desava :cool:

Bah jel te sibam po usima da mi verujes.ne....znam sta su mi oni i mnogi rekli sta su oslobodioci radili po.znas vec kojem gradu!
Moje misljenje je sasvim utemeljeno pa ti vidi...ne moramo da se u svemu slozimo!
Carigrad i 99.......

Ne definitivno ne..znas vec:mrgreen:
Vazi:lol:..hocu:mrgreen:

Ko bleji?Ovo sto sam nabrojao je jedna najobicnija istina.
A to sto nisu nasi nasima pomogli kad su se desili bleask i oluja je totalno druga tema.Uzasna ali istinita.A politicari su sve ista govna tako da na njih ne racunam.Izgleda da zivim u iluziji da ce se ovaj narod vec jednom opametiti i ujediniti!

Dravene kada je bila oluja pomogli su
i tu ću stati sa tim

od Rusa mogu da očekujm da nas izdaju
od zapada nemogu,jer zapadnjaci nas izdati nemogu za njih smo svesni da su nam neprijatelji

1 Okrenuo sam da su nas koristili kao diverziju za Carigrad....?
2 Okrenuo sam da su pljackali i silovali pri "oslobadjanju?
3 Okrenuo da su nam 99 okrenuli ledja?
Daj brate molim te nemoj lupati!:roll:
Razumem ja tebe,ali ti izlgeda ne razumes mene.Da bi doslo do uspesne okupacije moraju nas prvo pridobiti.Za to sluze ove lutke na nasoj politickoj sceni,da nam plasiraju ta obecanja,a neko drugi im vuce konce da bi to radili!;)

1 - meni nepoznata istorijska činjenica
2 - ko o tome toliko priča? Prozapadne demokrate? Bila juče emisija o Džeksonu, kako ga nablatiše ni kriva ni dužna....
3 - da imamo Čečeniju na vratu i Bogu bi okrenuli leđa, za razliku od nas to je jaka i čvrsta zemlja te je sačuvala svoj interes i bogatstvo jer to je jedna od najbogatijih oblasti sa naftom.

U redu je imati stav, ali to što radiš je krivokletstvo, zapad je zlo od pamtiveka. Zarad ličnih interesa milenijumima prave poteze kojih bi se Srbi stideli, najupečatljiviji su krstaški pohodi koji su izazvali muslimanske narode da nas mrze, a to rade i sada, samo što je sada mnogo veći zalogaj u pitanju te propaganda mora biti jača.

Što se terorista tiče, to je verovatno grupa od dvadesetak ili manje razbojnika koji su angažovani preko neke od tajnih službi da rade prljav posao za nekoga. Ne treba srljati, treba ih locirati, izolovati, likvidirati i počistiti sve tragove bez ikakve buke i bez medija.

Bah jel te sibam po usima da mi verujes.ne....znam sta su mi oni i mnogi rekli sta su oslobodioci radili po.znas vec kojem gradu!
Moje misljenje je sasvim utemeljeno pa ti vidi...ne moramo da se u svemu slozimo!
Carigrad i 99.......

Ne definitivno ne..znas vec:mrgreen:
Vazi:lol:..hocu:mrgreen:

Ko ti to reko :dontunderstand:......drug cheda :dontunderstand::mrgreen:

Ma gledaj....sa svakim(srbinom) ko ne gotivi ruse mogu samo da se sprdam,ili je veoma glup ili zlonameran........3 nema niti moze biti.......jer brdo cinjenica govore drugacije.:rtfm:

Pogotovu sto znam da si to za carigrad cuo skoro ovde na forumu,pa sad pletes ko baba dzemper :roll:a vec sam ti rekao......jedva punoletan ali znas sta je bilo u nekom carigradu........smejurija :roll:

A za 99' si lupio,nema sta da pricamo.

Eto to je to,kada malo ozbiljnije udjes u razgovor(o ovome) mozda i popricamo,ovako nema svrhe.......cuj carigrad.....:roll:.....ovce na kolac :roll:.....djevrek od kartona :hahaha:

Dravene kada je bila oluja pomogli su
i tu ću stati sa tim

od Rusa mogu da očekujm da nas izdaju
od zapada nemogu,jer zapadnjaci nas izdati nemogu za njih smo svesni da su nam neprijatelji

:ok::ok:

ps-Da dosta mi je..debilnih rusofila koji bi dozvolili da im zemlja padne pod ruski uticaj.kao sto mi je dosta i debila koji bi dopustili da Srbija padne pod uticaj SAD,umesto da se posvetimo sebi i ojacamo nasu drzavu!!!!!!!

Хм... добро ово што си написао јесте есенција СВЕТОСАВСКОГ ПУТА тј. да будемо исток на западу и запад на истоку.
Али за остварење тог циља постоји невероватан проблем а тај је што се САД КАМАРИЛА налази на нашој окупираној територији у Бондстилу који је највећа војна база у јЕвропи, што је НАТО бомбардовањем извршио агресију на Србију 78 дана... и колико можеш и сам да схватиш УОПШТЕ НЕМАЈУ НАМЕРУ ДА СЕ ВРАТЕ СВОЈИМ КУЋАМА, напротив.

Моје мишљење је да ће свакако направити неке нове сукобе на територији Србије и то са три стране: 2 проблема на југу и 1 проблем на северу - А ТО ЋЕ БИТИ ПОВОД ДА УМАРШИРАЈУ И ДЕФИНИТИВНО НАТО ОКУПИРА СРБИЈУ - то је јасно као бели дан и као ово сунце што се промаља иза облака...

У таквој ситуацији која је потпуно јасна - једини излаз нам је да се потпуно приклонимо Русији... или да нестанемо... како ти то није јасно, самосталност у нормалном смислу речи више није могућа ЈЕР СЕ ЈЕНКИЈИ ВЕЋ НАЛАЗЕ У НАШОЈ ЗЕМЉИ НА АП КиМ А ИЗДАЈНИК ВУК ДРАШКОВИЋ ЈЕ ВЕЋ ПОТПИСАО СВА ПРАВА НАТО КАМАРИЛИ У СРБИЈИ... само чекају да прође Универзијада јер су ти станови намењени за официре НАТО......

Ko ti to reko :dontunderstand:......drug cheda :dontunderstand::mrgreen:

Ma gledaj....sa svakim(srbinom) ko ne gotivi ruse mogu samo da se sprdam,ili je veoma glup ili zlonameran........3 nema niti moze biti.......jer brdo cinjenica govore drugacije.:rtfm:

Pogotovu sto znam da si to za carigrad cuo skoro ovde na forumu,pa sad pletes ko baba dzemper :roll:a vec sam ti rekao......jedva punoletan ali znas sta je bilo u nekom carigradu........smejurija :roll:

A za 99' si lupio,nema sta da pricamo.

Eto to je to,kada malo ozbiljnije udjes u razgovor(o ovome) mozda i popricamo,ovako nema svrhe.......cuj carigrad.....:roll:.....ovce na kolac :roll:.....djevrek od kartona :hahaha:

:ok::ok:

Cus sad ovog razmisljanja glup sam jer ne volim Ruse....daj mani me tih prica zivota ti:roll:
Citaj knjige....i njihove,i nase i zapadne...docice ti valjda iz dupeta u glavu.A ne i nisu nas ispalili 99.....kao sto rekoh mani me.I ja da se uozbiljim?....uozbilji se ti!:lol:

Poslednja izmena:
Наша власт знала да ће до овога доћи.
Шиптари запосели Бујановац.
Већи део становништва је шиптарски.

Шта вам говоре ови подаци:

UPRAVA OPŠTINE BUJANOVAC:

Predsednik
Ime i prezime: Shaip Kamberi
Zamenik Predsednik:
Ime i prezime: Nagip Arifi
Nacelnik opštinske uprave:
Ime i prezime: Farush Islami
Predsednik SO:
Ime i prezime: Junuz Musliu
Sekretar SO:
Ime i prezime: Ismet Ameti
Nacelnik za društvene delatnosti:
Ime i prezime: Agim Hasani
Nacelnik odeljenja za finansije:
Ime i prezime: Aca Antic
Nacelnik za opštu upravu:
Ime i prezime: Nasim Redzepi
Nacelnik odeljenja za inspekcijske poslove:
Ime i prezime: Imran Osmani
Nacelnik odeljenja za urbanizam:
Ime i prezime: Fadil Aliti
Nacelnik odeljenja za poreske lokalne uprave:
Ime i prezime: Zilqefli Šerifi
Budžetski inspektor:
Ime i prezime: Irfan Dželjadini
Javni Pravobranilac:
Ime i prezime: Rade Ristic
Kancelarija za lokani ekonomski razvoj:
Ime i prezime: Fazila Azemovic,Dževat Neziri,Snežana Miloševic
Šef Kabineta:
Ime i prezime: Enis Salihi

Да не грешим душу...има неки и Србин
http://www.bujanovacinfo.org/modules/blankpaper3/

Po popisu iz 2002. godine u gradu živi 12.011 stanovnika,
a u seoskom području 31.291 stanovnika različitog nacionalnog sastava.
U inostranstvu živi 10.183 stanovnika,
što ukupno čini 53.485 stanovnika opštine Bujanovac.

1 - meni nepoznata istorijska činjenica
2 - ko o tome toliko priča? Prozapadne demokrate? Bila juče emisija o Džeksonu, kako ga nablatiše ni kriva ni dužna....
3 - da imamo Čečeniju na vratu i Bogu bi okrenuli leđa, za razliku od nas to je jaka i čvrsta zemlja te je sačuvala svoj interes i bogatstvo jer to je jedna od najbogatijih oblasti sa naftom.

U redu je imati stav, ali to što radiš je krivokletstvo, zapad je zlo od pamtiveka. Zarad ličnih interesa milenijumima prave poteze kojih bi se Srbi stideli, najupečatljiviji su krstaški pohodi koji su izazvali muslimanske narode da nas mrze, a to rade i sada, samo što je sada mnogo veći zalogaj u pitanju te propaganda mora biti jača.

Što se terorista tiče, to je verovatno grupa od dvadesetak ili manje razbojnika koji su angažovani preko neke od tajnih službi da rade prljav posao za nekoga. Ne treba srljati, treba ih locirati, izolovati, likvidirati i počistiti sve tragove bez ikakve buke i bez medija.

Isto tebi kazem sto i olimpu.....citajte malo.i logicki razmislite..i zapad i istok su nam zlo...sibaju se preko nasih ledja vec dugo vremena!
O tome pricaju ljudi koji su to doziveli na svojoj kozi.......ja nisam ali svakako verujem rodu rodjenom....
99 su nas isplaili i to je cinjenica hteli vi to uvideti ili ne!

Isto tebi kazem sto i olimpu.....citajte malo.i logicki razmislite..i zapad i istok su nam zlo...sibaju se preko nasih ledja vec dugo vremena!
O tome pricaju ljudi koji su to doziveli na svojoj kozi.......ja nisam ali svakako verujem rodu rodjenom....
99 su nas isplaili i to je cinjenica hteli vi to uvideti ili ne!

Kako su nas to ispalili :dontunderstand:

:hahaha:

Ae malo ostavite na miru komuniste,chetnike i boga pa da nastavimo.........
Све треба да оставимо сем Бога, јер сем Њега нема нам Пријатеља и Спаса. Са њим смо Срби, без њега само ''европљани'' унификована и безлична руља паганска. Нешто попут наших суседа месечара и крижара.

Najenergičnije, a?
Umesto da sad na sva usta objave svetu, EU, UN i kome već da se narušava mir u državi, bla, bla, bla, pa da pokrenu policiju i vojsku da poravnaju ekstremiste i separatiste, oni će energično da pričaju... :thumbdown:
I proći ćemo kao Jugoslavija sa Slovenijom, Hrvatskom i Bosnom, kao Srbija s Kosovom...
Ovako počinje i ovako se greši(lo)...
Tako će i sad jer su nesposobni...

Ово као да је србин писао! Међутим то да се објави на еу и ун, свакако би требало интензивно понављати. Али би подмуклки запад то пригушио у медијама а њихови политичари игнорисали. А ако би кренули да их млате. Онда би била поновљена стара пропаганда о србима. Мада срби морају да их среде и то одмах, било шта да запад прети.

Али да их побије ова власт, од тога нема ништа. Власт у Србији је у рукама велеиздајника који раде како им запад каже. Зато је запад увек био против да једина партија која није за издају има власт СРС!

Poslednja izmena:
Bratstvo?Pravoslavlje?:rotf:
Tebi nije dosta sto su nas kroz citavu istoriju koristili kao diverziju za svoje ciljeve?
Gde su braca bila 99?
Da to bratstvo postoji sjatio bi se citav Ruski narod na KIM 99 da ratujemo protiv ujka Sema i ovog plemena sto je napravilo cirkus "Kosova" dole.O cemu ti blanjas bre.Koje crno bratstvo?Trenutno im odgovara da nas podrzavaju za KIM.Sta mislis da ce biti kad izgube interes?Evo da ti kazem.Dobicemo ***** u dupe kao sto smo ga dobili 99.A da ne govorim o "braci" kad su nas "oslobadjali" u drugom svetskom ratu!O cemu ti pricas bre?:roll:

ps-Da dosta mi je..debilnih rusofila koji bi dozvolili da im zemlja padne pod ruski uticaj.kao sto mi je dosta i debila koji bi dopustili da Srbija padne pod uticaj SAD,umesto da se posvetimo sebi i ojacamo nasu drzavu!!!!!!!

JEL SI TI UCIO ISTORIJU ?
oces da dodju da te 99 brane,a titovo ne 46 ? a to sto su nam oslobodili zemlju a mi postali ''nesvrstani'' ? a to sto smo mobilisali jna kada su poceli problemi u cehoslovackoj ? a to sto smo primali vojnu pomoc 70tih od amera,zato sto smo uterali rusima ? i onda bi da te brane...to sto se za lepu rec o rusima islo na goli otok ?

pa to je isto kao kad bi crna gora za 10 godina trazila da je branimo od siptara :rtfm:

Da li je prodano obecano oruzije?
I otisli su sa KIMA brze nego sto su stigli!

Одговорено ти је већ:
oces da dodju da te 99 brane,a titovo ne 46 ? a to sto su nam oslobodili zemlju a mi postali ''nesvrstani'' ? a to sto smo mobilisali jna kada su poceli problemi u cehoslovackoj ? a to sto smo primali vojnu pomoc 70tih od amera,zato sto smo uterali rusima ? i onda bi da te brane...to sto se za lepu rec o rusima islo na goli otok ?

pa to je isto kao kad bi crna gora za 10 godina trazila da je branimo od siptara :rtfm:

Два припадника Жандармерије рањена у терористичком нападу

Два припадника Жандармерије рањена су ноћас у 00,10 у терористичком нападу гранатом из ручног бацача у селу Лучане у општини Бујановац, изјавио је Тањугу заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица Дачић.

"Возило којим су патролирали припадници жандармерије погодђено је, а од гелера један припадник је рањен у доњи део леђа, док је други погођен у врат", рекао је Дачић.

Министар полиције је упозорио све екстремистичке и терористичке групе да су "држава Србија и Министарство унутрашњих послова спремни и способни да обезбеде мир и безбедност за све грађане и заштите их од тероризма".

Дачић је нагласио да ће држава и МУП Србије најенергичније реаговати на сваки покушај нарушавања територијалног интегритета Србије и напада на припаднике МУПа.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...ндармерије+рањена+у+терористичком+нападу.html

I shta sad? :evil::evil::evil:

Ovi stvarno nisu za suzivot sa ostalim delom planete.
Кренули арбанаси на други део плана!
Само се питам јел ко у нашој влади чуо за ПРЕВЕНТИВНЕ мере!

Jesi li ti malo prso a?:lol:
Koje rekao da sam hteo da nas brane...sta vise oni su se kleli u to.Da li se secas njihovih obecanja?Sta smo dobili od svih tih obecanja?*****.Ajde mucni tom glavom malo bre...koliko su nas puta iskoristili i opet ocete(procitaj onog iznad teb..kad nas rusija uzme pod svoje..mislim nije dovoljno sto su na ovi sa zapada zajebavali ovoliko dugo sad treba jos i Rusi malo a?):roll:

A dali si je ti ucio...i dali slusas sebe ili druge sta ti govore?

9. jul 2009. | 07:29 -> 09:37 | Izvor: B92, Tanjug
Bujanovac, Beograd -- Dva pripadnika Žandarmerije ranjena su noćas, 10 minuta posle ponoći, u napadu granatom iz ručnog bacača u selu Lučane u opštini Bujanovac.

Povređeni policajci prebačeni su rano jutros na Vojnomedicinsku akademiju. Načelnik sektora za lečenje VMA, pukovnik Milorad Rabrenović, izjavio je za B92 da su kod povređenih žandarma konstatovane lakše telesne povrede.

Portparolka policije Suzana Vasiljević potvrdila je za B92 da se napad dogodio prošle noći nekoliko minuta posle ponoći. Do napada je došlo u selu lučani.

“Izveden je ručnim bacačem granata. Pogođeno je vozilo sa zadnje strane i na našu sreću punjenje je bilo trenutno, tako da je od gelera jedan pripadnik teže ranjen u leđa i ekstremitete, a drugi pripadnik Žandarmerije u vrat lakše”, kaže ona.

“Obezbeđeno je lice mesta i traga se za napdačima. Nažalost, ne znamo, niti imamo informacija ni zakonskog osnova da ulazimo i radimo pretrese. Izvršićemo uviđaj i nastaviti sa radom”, navodi Vasiljevićeva.

Povređeni žandarmi su u ranim jutarnjim časovima primljeni na VMA kaže za B92 pukovnik Milorad Rabrenović načelnik sektora za lečenje VMA.

On kaže da su povrede kod pripadnika žandarmerije lakše prirode.

“Radi se o povredi, ustvari o prostrelu gelerom, leve butine i glutalne regije i on je primljen na Kliniku za traume i ortopediju. Povreda može da se stepenuje kao laka povreda”, navodi Rabrenović.

“Drugi žandarm, kod njega se radi o povredi gelerom u desnu stranu vrata. On je primljen na Kliniku za uho, grlo i nos. Povreda je stepenovana kao laka”, kaže on.

Ministar policije Ivica Dačić upozorio je sve ekstremističke i terorističke grupe da su "država Srbija i MUP spremni i sposobni da obezbede mir i bezbednost za sve građane i zaštite ih od terorizma".

Dačić je naglasio da će država i MUP najenergičnije reagovati na svaki pokušaj narušavanja teritorijalnog integriteta Srbije i napada na pripadnike MUP-a.

U pravoj drzavi sada bi ta zandarmerija pocistila to selo.

Back