Teror muslimana na Krstaricu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Džonja

Obećava
Poruka
64
Kakva je ovo invazija muja na naš forum?

Aljona, gde si! Briši ovo.

Ne daj muslimanima da i ovde prodru. Znaš šta su i tvom narodu činili u prošlosti i šta sad Čečeni rade. Uradili su dovoljno da shvatiš da ne treba da ih poštuješ kao 'pripadnike druge vere koji imaju pravo na svoj pogled na Boga' jer oni tako ne misle o hrišćanima i ostalim ljudima. KOD NJIH NE POSTOJI VERSKA TOLERANCIJA. A KAD SE POZIVAJU NA NJU ONDA JE SAMO ZLOUPOTREBLJAVAJU U SVOJE SVRHE I NA ŠTETU ONIH KOJI JE POŠTUJU.

Njihovi 'dokazi' s kojima afirmišu islam pokazali su mi da oni nisu samo zabludele agresivne budale, kako sam mislio. Sad sam siguran da su mentalno zaostali.

Možda to nije odlika svih muslimana, već samo onih iz-Bosne, srpskih poturčenjaka.

Ko će ovaj svet da izleči od njih?!!

Neka je hvala Allahu swt i neka je selam na Muhammeda sina Abdullahova, Allahovog poslanika saws.

Mir sa onima koji slijede pravi put, i dobro dosli na ovaj forum svi, bez ozbira na pripadnost koje religije...

Djoni to sto si rekao gore... Kada nesto govorimo, govorimo sa dokazima, jer bez dokaza cvrsti i jasnih i vjerodostojni dzaba onda se lupeta . . .

hvala Allahu i selam na Poslanika Njegova saws.

Džonja:

Ne daj muslimanima da i ovde prodru. Znaš šta su i tvom narodu činili u prošlosti i šta sad Čečeni rade. Uradili su dovoljno da shvatiš da ne treba da ih poštuješ kao 'pripadnike druge vere koji imaju pravo na svoj pogled na Boga' jer oni tako ne misle o hrišćanima i ostalim ljudima. KOD NJIH NE POSTOJI VERSKA TOLERANCIJA. A KAD SE POZIVAJU NA NJU ONDA JE SAMO ZLOUPOTREBLJAVAJU U SVOJE SVRHE I NA ŠTETU ONIH KOJI JE POŠTUJU.

Njihovi 'dokazi' s kojima afirmišu islam pokazali su mi da oni nisu samo zabludele agresivne budale, kako sam mislio. Sad sam siguran da su mentalno zaostali.

Možda to nije odlika svih muslimana, već samo onih iz-Bosne, srpskih poturčenjaka.

Dzonjo, Dzonjice, jel da da je lepo kad se mrzi i ne podnosi, a? :) odma' tvojoj uskoj maloj "pravednoj" dushici bude lakshe ........... eeeeeeeh :wink:

Džonja:

Ovo je kolko sam ja ukapirao forum RELIGIJA i SVAKO IMA PRAVO da zvrlja sta hoce ako je na neki nacin povezano sa bilo kojom svetskom religijom,naravno,sve u granicama normalne diskusije,dakle bez uvreda i psovki!
Pa zato i ONI imaju apsolutno pravo da pisu ovde i iznose svoja misljenja i svoje argumente,sto i u sta vertuju,kao i ti koji si Hriscanin ili kao ja koji sam ateista!

Izgleda da nisi pročitao ono što je krupnim slovima napisano.
Ako i jesi onda sigurno muslimane nisi uživo upoznao.

Oni nisu religija. Religija je najviša kultura za koju je čovek sposoban, i koja nadilazi čoveka. Zar ti ovi liče na takve!
Islam je dresura i teror. To je oduvek i bio, samo je u zadnje vreme počeo bombe da podmeće pa se to bolje i vidi.
Islam je negacija civilizacije i ljudskog progresa. U islamskim zemljama ni odeću ne možeš slobodno da biraš. Svi su uniformisani u dronjicma i u glavama im srednji vek. Ljudska prava i slobode ne postoje, naročito ne za žene. O slobodi obrazovanja da i ne govorim. Ubiće te kao psa ako se samo usudiš da čitaš šta hoćeš. Itd. Muka mi je i da navodim više primera koje ceo svet vidi.

Zašto su oni takvi?
Zato što negiraju ličnost čovekovu kao oličenje božanskog.
Hrišćani to imaju preko Hrista i njegove poruke o Bogu kao ljubavi koja sve omogućava i koja svoje najkonkretnije oličenje zadobija u čoveku.
Muslimani negiraju i ličnost i samog čoveka. Samo afirmišu nevidljivog demona Alaha i njegovu diktaturu.
Koliko ponižavaju ljubav vidi se po haremima i poligamiji. Imati više žena znači uopšte ne videti i ne poštovati ličnost žene. Ni ljubav kao duhovno iskustvo koje te približava božanskom.

Ako zaista veruju u JEDNOG BOGA, zašto u njegovo ime podmeću bombe i kolju na sve strane? Zašto ga ne vide u svim bićima nego se bore protiv celog sveta koji ne liči na njih? Zašto mu se klanjaju pet puta dnevno ako je on jedini i svemoguć?
Mora da su veliki skeptici po tom pitanju kad im stalno trebaju takve ritualne potvrde, čak i u običnom govoru i pisanju ponavljaju hvale Alahu i njegovom proroku. To samo govori o njihovoj neveri da je Bog zaista jedan, sveprisutan i svemoguć.
Ili govori o tome da i to nije nikakav Bog već obićan demon koji traži vitalnu energiju (krv) za hranu.

"Džonja"

-Kakva je ovo invazija muja na naš forum?
-Наш Форум?! А какав је он? Да ли је верске или атеистички? Наш Форум се зове "Религија"!

-Aljona, gde si! Briši ovo.
-Шта одређено дужна сам брисати?

-Ne daj muslimanima da i ovde prodru.
-Да ли је муслиманин човек?

-Znaš šta su i tvom narodu činili u prošlosti i šta sad Čečeni rade.
-Знам. И није само у прошлости...Али то све урадили муслимани-фанатики, који су били само играчкама у руцима других.

-Uradili su dovoljno da shvatiš...

-da ne treba da ih poštuješ kao 'pripadnike druge vere koji imaju pravo na svoj pogled na Boga' jer oni tako ne misle o hrišćanima i ostalim ljudima.
- (1)Шта они мисле о хришћанима је то њихов посао, је то посао сваког човека! (2)"Сваки име своје мишљење-веру"!!! и немаш ти права непоштовати других.
Све што овде постоје је резултат рада неких личности. Једно што могу у будућносте урадити да нико и никад неће писати о других религија ништа лошег - све ћу брисати!

-KOD NJIH NE POSTOJI VERSKA TOLERANCIJA. A KAD SE POZIVAJU NA NJU ONDA JE SAMO ZLOUPOTREBLJAVAJU U SVOJE SVRHE I NA ŠTETU ONIH KOJI JE POŠTUJU.
-Надам се да ТИ ћечеш имати мржњу у свом срцу и је то главно!
Наравно, сигурна сам да у Исламу има људи, који имају РАЗУМ. Молим те, разликуј "фанат" и "нормалан верник".

Овде не постоје террора муслимана. Све што пишу муслимани је заштита против рече неких члановима.

Поздрав.

Džonja:

slazem se sa ovim......zasto se ne brisu uvredljivi postovi od raznih provokatora?

begunac:
Džonja:

slazem se sa ovim......zasto se ne brisu uvredljivi postovi od raznih provokatora?

Ако будеш знао ко су ови провокатори, онда ћеш бити веомо изненађен...

begunac:
Ако будеш знао ко су ови провокатори, онда ћеш бити веомо изненађен...

ja mislim na ovu nekrstenu stoku sto pise krupnim slovima....bez obzira ko su(treba ih brisati jer vredjaju,pogledaj malo bolje)

Да, слажем се са тобом, драги Бегунче.
Политика је таква да трпити...можда човек ће видети што пише...ко неће - дуго трпим, али силно бијем.

Поздрав.

Хришћани будите стрпљиви, не дајте да Вас Ови испровоцирају...... Знате и сами да је бесмислено расправљати о нашој дивној вери Православној,поготово са овим лицемерима.....Нико никог овде ни у шта неће убедити... Боље проводите време у молитви,јер Рај ником ије "обезбеђен",треба га ѕаслужити....... И немојте се спуштати на њихов ниво, будите културни као што сте одувек и били!!!

Бог се јави! Поздрав!

bog se javi, znaci li to sta? Ko je bog ? sti si se javio znaci ti Bog ? :)

Svi vi koji posjecujete ovaj forum, znajte da u ovim recenicama njegovim ima dobra - ima lijepog savjeta, ali ne zaboravite da i pogledate drugacije misljenje odnosne vjere, jer ono sto je lose nemojte uzimati a ono sto je dobor uzmite, imate pamet i razum valjda ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back