Termosat IMIT tr2 9324

Uvek faza treba da se prekida.Nikako nula.Za to strogo moras voditi racuna.Nije mi samo jasno sto treba da iskljucujes pumpu za cirkulaciju i protok vode.Ako ti je kotao elektricni.jasno mi je,a ako je na lozenje,onda pumpa mora da radi non stop.

Uvek faza treba da se prekida.Nikako nula.Za to strogo moras voditi racuna.Nije mi samo jasno sto treba da iskljucujes pumpu za cirkulaciju i protok vode.Ako ti je kotao elektricni.jasno mi je,a ako je na lozenje,onda pumpa mora da radi non stop.
Kotao je na cvrsto gorivo i pompa MORA da se ukljucuje preko termostata.
Imam Centrometalov kotao i dok je pumpa radila direktno imao sem stvaranje katrana u kotlu i nikakvo grijanje-ovo je iskustvo od skor 15 godina.
Znam da se prekida faza ali nisam nacisto na koje kontakte da povezem .
Ovaj termostat ima dvije opcije -povezati C i 1 ili C i 2 i to je sustina pitanjal
Hvala i pozdrav

Kotao je na cvrsto gorivo i pompa MORA da se ukljucuje preko termostata.
Imam Centrometalov kotao i dok je pumpa radila direktno imao sem stvaranje katrana u kotlu i nikakvo grijanje-ovo je iskustvo od skor 15 godina.
Znam da se prekida faza ali nisam nacisto na koje kontakte da povezem .
Ovaj termostat ima dvije opcije -povezati C i 1 ili C i 2 i to je sustina pitanjal
Hvala i pozdrav
Ako hoces da ti se pumpa iskljucuje,malo ispod 40 stepeni,onda prikljuci C2,ako opet hoces da se ukljucuje malo vise od 40 stepeni onda C1.

Back