Терминатор распродаје државну имовину

Да ли се ово односи само на ПЕРУФИТИЉА или имаш још некога?:per:
sami ce se prepoznati, znas, oni mogu da zavaravaju okolinu, ali ne mogu protiv sebe i svoje prirode, zato valjda i toliko vole smajlije i stavljaju ih u svakoj prilici, kao curice kad salju SMS poruke...to ti je psihologija latentnih..

al evo, posto nisam homofobican, ja cu da budem drug i da im jos malo parim oci..zar nije bozanstven?

10093.jpg

Poslednja izmena:
sami ce se prepoznati, znas, oni mogu da zavaravaju okolinu, ali ne mogu protiv sebe i svoje prirode, zato valjda i toliko vole smajlije i stavljaju ih u svakoj prilici, kao curice kad salju SMS poruke...to ti je psihologija latentnih..

al evo, posto nisam homofobican, ja cu da budem drug i da im jos malo parim oci..zar nije bozanstven?

10093.jpg

E,batice sad si ga nayebo!:azdaja:Sa ce ti doci jedno njih deset,ovo nisi smeo da uradish...:cepanje::cepanje::cepanje:

ti si se bas primio na homoseksualnim aluzije...covece ne prestajes...ljudi bre sta je sa vama, ne mogu ni sa zenom u klub da izadjem da neko od vase pasmine ne zija u mene onim zeljnim pogledom...a sad me i po sajber prostoru proganjate sa vasim fantazijama..ma man`te me se vise...

Пааа, ..........док не дође до "КИСЕЛОГ"!!!:hahaha1::rotf::hahaha1: :rotf: :hahaha1:

ОК!!!
Нећу више!!!:mrgreen: :bye::bye::bye:

znaci putinova slika, wc sholja, kiselo mleko..l.drago mi je da sam uspeo da ti ulepsam vece...

Политичаре, из ма које земље, баш и не преферирам, :evil::evil::evil:
дефекација је најслађа у природи, уз шљиву,:super::super::super:
је6еш га - сељачка душа, :ok::ok::ok:
тако да остане само оно болдовано!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back