- Poruka
- 4.766
Ko je od vas gledao film Treminator sa Arnoldom Švarcenegerom? Tada ste mislili da je to samo film i naučna fantstika, ali već danas je jako blizu finalnog odbrojavanja do momenta kada će Terminator da postane stvarnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je samo danas. A šta misliš da će tek da bude kroz pedeset godina? Ne možemo ni da zamislimo.Ruka deluje fascinantno tj.saka.
Necemo ni da postojimo kako krenulo.I to je samo danas. A šta misliš da će tek da bude kroz pedeset godina? Ne možemo ni da zamislimo.
I ti drugima govoris da su ludiKo je od vas gledao film Treminator sa Arnoldom Švarcenegerom? Tada ste mislili da je to samo film i naučna fantstika, ali već danas je jako blizu finalnog odbrojavanja do momenta kada će Terminator da postane stvarnost.
Što se tebe tiče može da te hospitalizuje student sa prve godine psihologije i to bez problema.I ti drugima govoris da su ludi![]()
Cekaj ,zar nisi citao da su roboti i povredjivali ljude ?I ti drugima govoris da su ludi![]()
Ja sam upravo u tu svrhu pre jedno 10 tak godina i otvorio jednu temu. Filmovi su istiniti.Ko je od vas gledao film Treminator sa Arnoldom Švarcenegerom? Tada ste mislili da je to samo film i naučna fantstika, ali već danas je jako blizu finalnog odbrojavanja do momenta kada će Terminator da postane stvarnost.
Pojedinci su veciti skeptici .Ja sam upravo u tu svrhu pre jedno 10 tak godina i otvorio jednu temu. Filmovi su istiniti.
Ali niko mi nije verovao!
Elon Musk je poslao svoje satelite i kada se skajnet aktivira evo vam gaKo je od vas gledao film Treminator sa Arnoldom Švarcenegerom? Tada ste mislili da je to samo film i naučna fantstika, ali već danas je jako blizu finalnog odbrojavanja do momenta kada će Terminator da postane stvarnost.
Nasao sam:Pojedinci su veciti skeptici .
AI je nemoguc to je davno dokazano, ali je ujedno i dokaz da Bog postoji.Cekaj ,zar nisi citao da su roboti i povredjivali ljude ?
Kladim se nisi ni pogledao video.AI je nemoguc to je davno dokazano, ali je ujedno i dokaz da Bog postoji.
Materijalisti prikrivaju tu cinjenicu sireci lazi da je AI iza coska
Jer ako AI postoji to je dokaz da Bog ne postoji.
Nisam razmisljao u tom pravcu ,ali povrede od strane robota jesu bile ,pretpostavljam zbog neke greske u softveru ,bagu ...AI je nemoguc to je davno dokazano, ali je ujedno i dokaz da Bog postoji.
Materijalisti prikrivaju tu cinjenicu sireci lazi da je AI iza coska
Jer ako AI postoji to je dokaz da Bog ne postoji.
Roboti postoje u smislu pogamiranih masina, ali ne i u smislu inteligentnih bica. Jer inteligenciju dobijamo od Boga,Nisam razmisljao u tom pravcu ,ali povrede od strane robota jesu bile ,pretpostavljam zbog neke greske u softveru ,bagu ...
Ne treba se robota toliko plašiti. Već ih treba iskoristiti u dobre svrhe.Nisam razmisljao u tom pravcu ,ali povrede od strane robota jesu bile ,pretpostavljam zbog neke greske u softveru ,bagu ...
Zato sam napisao ovo ,pre ce se ono u Bibliji ostvariti nego sto ce ova planeta doziveti jos 50 godina.kako je krenulo.Necemo ni da postojimo kako krenulo.
Ti ne znaš za šta je nauka sve sposobna jer si ograničen.Roboti postoje u smislu pogamiranih masina, ali ne i u smislu inteligentnih bica. Jer inteligenciju dobijamo od Boga,
i van covekove moci je da napravi tako nesto...
Mi imamo sveto trojstvo Sveto Potvrdjivanje, Sveto Negiranje i Sveto Razmatranje sta od ta dva. Kompjuteri imaju samo prva dva.@bmaxa mi smo pre diskutovali o kvantnom racunaru ako se secas ,evo i dan danas koristimo maltene istu tehnologiju .
To je rasudjivanje -razmatranje.Mi imamo sveto trojstvo Sveto Potvrdjivanje, Sveto Negiranje i Sveto Razmatranje sta od ta dva. Kompjuteri imaju samo prva dva.
Kvantni imaju sva tri ali je Sveto Razmatranje na random, pa ne mogu dati smislene rezultate. Sveto razmatranje ne moze
covek da napravi.
Mašine mogu da razviju svest uz pomoć algoritma.Takodje tehnologija za mobilne gedzete -telefone....ne vidim neku revoluciju ,barem poslednjih godina.
To je rasudjivanje -razmatranje.
Covek ima svest ,masine to nemaju .
Masine nemaju samosvesnost ,isto kao dete sa 2 ili 3 godine ,sa 4 godine dobija samosvesnost ...masine rade po odredjenim algoritmima ,komandama koliko je meni poznato.Mašine mogu da razviju svest uz pomoć algoritma.
Mašine mogu da napreduju do perfekcije čak i da nadmaše čoveka, naravno ako im čovek to dozvoli.Masine nemaju samosvesnost ,isto kao dete sa 2 ili 3 godine ,sa 4 godine dobija samosvesnost ...masine rade po odredjenim algoritmima ,komandama koliko je meni poznato.
Masine nemaju ni dusu niti duh ,sto ih opet razlikuje od coveka.