Terminator je vrlo blizu

Ko je od vas gledao film Treminator sa Arnoldom Švarcenegerom? Tada ste mislili da je to samo film i naučna fantstika, ali već danas je jako blizu finalnog odbrojavanja do momenta kada će Terminator da postane stvarnost.

Ja sam upravo u tu svrhu pre jedno 10 tak godina i otvorio jednu temu. Filmovi su istiniti.
Ali niko mi nije verovao!

@bmaxa mi smo pre diskutovali o kvantnom racunaru ako se secas ,evo i dan danas koristimo maltene istu tehnologiju .
Mi imamo sveto trojstvo Sveto Potvrdjivanje, Sveto Negiranje i Sveto Razmatranje sta od ta dva. Kompjuteri imaju samo prva dva.
Kvantni imaju sva tri ali je Sveto Razmatranje na random, pa ne mogu dati smislene rezultate. Sveto razmatranje ne moze
covek da napravi.

Takodje tehnologija za mobilne gedzete -telefone....ne vidim neku revoluciju ,barem poslednjih godina.
Mi imamo sveto trojstvo Sveto Potvrdjivanje, Sveto Negiranje i Sveto Razmatranje sta od ta dva. Kompjuteri imaju samo prva dva.
Kvantni imaju sva tri ali je Sveto Razmatranje na random, pa ne mogu dati smislene rezultate. Sveto razmatranje ne moze
covek da napravi.
To je rasudjivanje -razmatranje.
Covek ima svest ,masine to nemaju .

Back