teritorija

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
danas sam ga videla. sa novom devojkom.prelaze pesacki kod cvetka, nose neku hranu u rukama, kao mi pre. deluje srecno, tj jeste srecan
i tako, dok sam mislila da ce u tramvaj da udju, zatresle su mi se ruke i prebacila sam kosu preko face da me ne vidi jer ne znam sta bih mu rekla, osim... just gonna stand there and watch me burn? lol
i onda ja shvatim da sam se nasla u nepoznatom, tj da ga nisam prebolela dok sam na njegovoj teritoriji
da smo imali okrsaj kod mene u dvoristu recimo ili kod mene u kraju, ne bih osetila nista, mislim da bih cak mogla i da budem duhovita jer mi je svejedno.
ovako.. nisam znala gde se nalazim. njegova ulica, kuca, pesacki, semafor, devojka, sve

pa sam shvatila da preboljevanje je najcesce samo drugo ime za protok vremena i vizuelno brisanje nekoga iz glave
on je zapišao svoju teritoriju i tu ga nisam prebolela, ja sam svoju i tu sam ga prebolela. al to nije pravo preboljevanje
pravo preboljevanje je spustiti se svesno u najgoru tugu, navici na nju i onda se vratiti u normalno emocionalno stanje. onda ti ta najgora tuga ne moze nista, onda si preboleo
ja sam to spustanje preskocila, sad eto patim u zavisnosti od teritorije na kojoj se nalazim. i molim Boga da mi da pravo na eksteritorijalnost :(

sad nikakvog konkretnog pitanja nema
nego uzmite neki deo posta pa komentarisite, navodite svoja iskustva, agri, disagri, itd

danas sam ga videla. sa novom devojkom.prelaze pesacki kod cvetka, nose neku hranu u rukama, kao mi pre. deluje srecno, tj jeste srecan
i tako, dok sam mislila da ce u tramvaj da udju, zatresle su mi se ruke i prebacila sam kosu preko face da me ne vidi jer ne znam sta bih mu rekla, osim... just gonna stand there and watch me burn? lol
i onda ja shvatim da sam se nasla u nepoznatom, tj da ga nisam prebolela dok sam na njegovoj teritoriji
da smo imali okrsaj kod mene u dvoristu recimo ili kod mene u kraju, ne bih osetila nista, mislim da bih cak mogla i da budem duhovita jer mi je svejedno.
ovako.. nisam znala gde se nalazim. njegova ulica, kuca, pesacki, semafor, devojka, sve

pa sam shvatila da preboljevanje je najcesce samo drugo ime za protok vremena i vizuelno brisanje nekoga iz glave
on je zapišao svoju teritoriju i tu ga nisam prebolela, ja sam svoju i tu sam ga prebolela. al to nije pravo preboljevanje
pravo preboljevanje je spustiti se svesno u najgoru tugu, navici na nju i onda se vratiti u normalno emocionalno stanje. onda ti ta najgora tuga ne moze nista, onda si preboleo
ja sam to spustanje preskocila, sad eto patim u zavisnosti od teritorije na kojoj se nalazim. i molim Boga da mi da pravo na eksteritorijalnost :(

nego uzmite neki deo posta pa komentarisite, navodite svoja iskustva, agri, disagri, itd

uvek možeš da kupiš pušku i upotrebiš je :ok:

Pa ima i seks end d siti epizoda o ovome, ima, da, ali je previše američka koncepcija i previše bajkovito, uz prateći brendiran materijal, ne znam kako bih uspela onda da poistovetim ovo sa aristokratskim go vnima, tako da i neću pokušavati.
Ne nikako ne bi trebalo pokušavati

Pa ima i seks end d siti epizoda o ovome, ima, da, ali je previše američka koncepcija i previše bajkovito, uz prateći brendiran materijal, ne znam kako bih uspela onda da poistovetim ovo sa aristokratskim go vnima, tako da i neću pokušavati.
Ne nikako ne bi trebalo pokušavati

u pravu si, ovo moje iskustvo nije pojednostavljeno i amerikanizovano, moje je susta esencija ljubavno-teritorijalne veze.

:mrgreen:

dobro Golube uopste nije problem, ja imam 3 kandidata
ali ne zelim da zatrpavam ovog nekim novim lesevima dok ga ne prebolim na svakoj teritoriji
njegov les mora biti unisten.. zeludacnom kiselinom
tj, moram ga svariti.. zumes

Bas nesto razmisljam kako bi to izgledalo da ja vidim mog bivseg negde u gradu... sa nekom drugom. Nebitno, moja ili njegova teritorija. Ta teritorijalnost nema kod mene nikakvog uticaja.
Pa ja ne znam kako bih to uopste podnela.
Mislim da bih se pretvorila u prah tog momenta, doslo bi do samosagorevanja mog tela. Ne bih mogla to da izdrzim.
Nadam se da do toga nece nikada doci.

Pravo da ti kazem, cudi me ovo sto sam procitao.
Obicno vi zene prve skontate kraj i pohvatate tih nekoliko kandidata na cekanju.
Da nije to ona zenska zelja da bude poslednja, po principu "dabogda ti se osusio"? :mrgreen:

dobro Golube uopste nije problem, ja imam 3 kandidata
ali ne zelim da zatrpavam ovog nekim novim lesevima dok ga ne prebolim na svakoj teritoriji
njegov les mora biti unisten.. zeludacnom kiselinom
tj, moram ga svariti.. zumes

Super je što znaš šta treba da uradiš, još ako si u stanju da to i izvedeš - bravo!

p.s. Baš mi se svidjaju neki tvoji postovi, uvodni je bio odličan!

Bas nesto razmisljam kako bi to izgledalo da ja vidim mog bivseg negde u gradu... sa nekom drugom. Nebitno, moja ili njegova teritorija. Ta teritorijalnost nema kod mene nikakvog uticaja.
Pa ja ne znam kako bih to uopste podnela.
Mislim da bih se pretvorila u prah tog momenta, doslo bi do samosagorevanja mog tela. Ne bih mogla to da izdrzim.
Nadam se da do toga nece nikada doci.

meni je bas teritorija problem. ako sam na svojoj, onda mi ne moze nista, i drvece ce ustati da me brani ako nasrne na mene emocionalno
to je jer se ja ustvari ne zaljubljujem u osobu kada sam sa njom
nego u zivot i okruzenje oko te osobe. a svaki raskid sa zivotom tesko pada

meni je bas teritorija problem. ako sam na svojoj, onda mi ne moze nista, i drvece ce ustati da me brani ako nasrne na mene emocionalno
to je jer se ja ustvari ne zaljubljujem u osobu kada sam sa njom
nego u zivot i okruzenje oko te osobe. a svaki raskid sa zivotom tesko pada

Ти си баш захебан играч ако и дрвеће ради за тебе. Ко у Ајзенгарду...:)

http://3.***************/_9UoJCUuXXgE/SuU20hR5ZkI/AAAAAAAAAQk/m5bY1MPcE6c/s400/Lord-of-The-Rings-Tree_l.jpg

da me ne mrzi,zvao bi baba stojanku u curug...ona sigurno zna resenje za ovo...
petar te savetuje da odes negde u grad i da se napijes,ubijes k'o nemac...to je dobro...

Zanimljivo je povezivanje prebolijevanja sa teritorijom, sjajna ideja.
Mada, koliko ima veze to što je on kod svoje kuće, a koliko to što je u tebi poznatoj situaciji?
Da nisu možda baš te kese sa tom hranom evocirale uspomene na vaše kese i vašu hranu, na sve ono šta je bilo vaše?
Ne njegova, nego vaša teritorija?

Desilo se da ubrzo nakon raskida, on jednu našu lijepu naviku i slatku zezalicu, koju smo nas dvoje razvili u vezi, počeo da koristi za novu djevojku... i meni je to bilo strašno, zamalo me srčka ne strefi...
Oprostiš se od osobe, ali ostanu neke niti koje teško kidaš. Čak i sa novim đuvegijom, nailazeći na te zamke, spotakneš se.
Nije problem nova djevojka, problem je da nešto moje bude dato nekoj drugoj... kao neko instant rešenje za uveseljavanje... i to je situacija u kojoj tebi padne na pamet prolaznost i zamjenljivost... ista situacija, sve isto, samo druga osoba a ti si tu kao svjedok.
Kod tebe je to taj prelaz, kese, vjerovatno držanje za rukice... sve ono šta ste vi radili... samo što ovoga puta ti samo posmatraš.
A kod mene iste riječi, identično sklopljena rečenica... moja rečenica... koju ja slušam i ne vjerujem.

To što ti tvoja teritorija daje sigurnost, uopšte ne znači da si ga preboljela, možda samo da ti je maska vjerodostojnija.
A isto tako, to što te je pogled na njega potresao, ne znači da nisi njega preboljela, samo nisi prihvatila sâmu ideju raskidanja.

pravo na eksteritorijalnost... kako si ovo lijepo zamislila: )

Ти си баш захебан играч ако и дрвеће ради за тебе. Ко у Ајзенгарду...:)

http://3.***************/_9UoJCUuXXgE/SuU20hR5ZkI/AAAAAAAAAQk/m5bY1MPcE6c/s400/Lord-of-The-Rings-Tree_l.jpg

Ma jok, ona je iz užičkog kraja, kad je neko dira odma poskaču s drveća ujaci i stričevi koji su je pratili da prekinu romansu ako deca preteraju u "zaljubljivanju".

ma brate, mi smo raskinuli pre godinu dana, a ja ga "prebolela" pre jedno 8 meseci
nije to nikakva sveza rana

to opet ne znaci da ne treba da se napijes...
uvek treba naci razlog za cugu...evo meni danas crkla ribica,pa moram da odem da je oplacem u alkoholu...ostalo mi je jos samo trilijardu ribica,al sam za onu bio specijalno vezan...
hocu reci,zaboli me tuki,al je bitno naci razlog za cirku...ne valja piti iz dosade...valjda...
nateracu stojanku da se registruje na forum...da vas tera u tri lepe kada pocnete da se kmezite...pomaze...

Zanimljivo je povezivanje prebolijevanja sa teritorijom, sjajna ideja.
Mada, koliko ima veze to što je on kod svoje kuće, a koliko to što je u tebi poznatoj situaciji?
Da nisu možda baš te kese sa tom hranom evocirale uspomene na vaše kese i vašu hranu, na sve ono šta je bilo vaše?
Ne njegova, nego vaša teritorija?

meni samo nije prijao taj osecaj inostranstva koji sam ja imala tu, u njegovom kraju
ustvari, nije mi prijalo sto on uopste postoji jer se vise ne uklapa u moju koncepciju zivota
ne znam kako da ga izbrisem kao da nije postojao jer je pocelo da mi vonja sve sto ima veze sa njim
nekad mi se mozak automatski priseca nekih trenutaka nasih iako nista ne osecam tad
znas, nevoljno reagujem na njega, iako to JA ne zelim
kao kad spremas ispit iz matematike i sanjas kruznice a nije da su bas kruznice ljubavi tvog zivota

Back