Zanima me koje teretane imaju u bgu znao sam da ima jedna koja kosta 300 din al sam zaboravio ime mozda neko zna za nju?? I zanimaju me teretane u opstini savski venac HVALA
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me koje teretane imaju u bgu znao sam da ima jedna koja kosta 300 din al sam zaboravio ime mozda neko zna za nju?? I zanimaju me teretane u opstini savski venac HVALA
Hvala na ovako detaljnom odgovoru:-)
Ja u principu hocu da krenem u teretanu cisto malo da se zategnem i vezbala bih uglavnom na kardio spravama. U stvari sam prvo htela da kupim orbitec al racunam bolje da odem prvo da vidim kako cu se snaci u teretani da ne dajem za dz pare za spravu ako ne mogu sebe da nateram da vezbam.
A ogledala... Nisam ni znala da ih ima u teretanama... Cemu pa ona sluze, da se gledam kako skapavam?:-D Neka fala:-)
Hehehe znaci gazda je glavni frajer tamo:-P E vidis dobro si pokrenuo to pitanje oko atmosfere... Bas me interesuje kakvi likovi idu u teretanu? Naravno, znam da ih svuda ima raznih, al kako se uopste oblaci za teretanu, meni nekako logicno da obuces nesto najbezveznije sto imas-ipak u tome skakuces, znojis se itd... Al kad sam malo posecivala sajtove u potrazi za idealnom teretanom(mada sam sad zakljucila da je najidealnija-najbliza:-)), vidim svi nesto skockani, pa mi nista nije jasno... Il je to samo bilo za fotosesn:-D Bas lepo sto u teretani vlada prijateljska atmosfera, ja mislila svako vezba za sebe, niko ni sa kim ne prica. I da... Jel glupo ici sam u teretanu?ops:
mislim da je najteze izdrzati sa redovnim treninzima posle nekih 3-6 nedelja..
Ogledala u teretanam su dobra stvar, naravno da im je svrha da se ogledas, i to vrlo cesto zna da motivise, u nekim teretanama imas ogledala koja sire (za muskarce) i ogledala koja suzavaju (za zene), tako da se tripujes da bolje izgledas nego sto zapravo izgledas
Nego komsinice da te ja pitam, odakle si .. Kanarevo, Kosutnjak, Miljakovac?
da nisi malo premlad za teretanu? Ti si jos u razvoju sacekaj do 15-16godine bar ako neces do 18-21... Jos uvek se razvijas ne bi bilo dobro trenirati jer ako budes pogresio vezbe moze da se desi da poremetis rast kostiju i zakrzljas... i da s*ebes kicmu itd...
nemoj raditi vezbe za ledja to ti sigurno mogu reci...
najbolje ti je radi sklekove/zgibove/trbusnjake i eventualno kasnije malo propadanja...:wink::wink:
Mene zanima, posto sam definitivno resila da odem u teretanu, kako da vezbam? Visoka sam 180, imam 64 kg i cilj mi je da se zategnem, ojacam i skinem jos 2-3 kg. Jel dovoljno da vezbam samo na kardio spravama ili treba i neke druge? I koliko puta nedeljno po koliko vremena? Totralni sam teretana-laik
To je najlakse, nateze je istrajati;-)