Teretana ili biblioteka?

ne moz ti covek udovoljit:)
kako naterati lola da vezba:think::lol::
a ako ti poturimo neku metalku/gejmerku koja pride gaji tricepse:mrgreen:?

meni bi recimo najbolja motivacija bila kolac na udici ko magarencetu:)
ili ovo:zcepanje::mrgreen:,jbm ti februar:lol: :
1884c1f730672364baa210d01a85d42bec44ad85973ed6d30a25bc15ed4c153e.jpg

Ne bi smetalo da sa ovom idem u prirodu, malo na rekreaciju :whistling:

BTTXFgGCUAAZrvK.jpg

Onako nisam fan teretane, ali zato priroda je druga prica.

ono kao da trcite:D,kapiram,kapiram:lol:

Pa da, da trcimo, nema bolje, tj. ima ali ta rekreacija je rezervisana za udovnost doma :mrgreen:.

Pa da ti kazem pravo, jedno vreme sam aktivno trcao, pa sigurno 3-4 puta nedeljno, nekako mi je to draza rekreacije od teretane, jer nema onih gluposti "vidi koliki mi je (biceps)" poziranje ispred ogledala, i slicnih po mom misljenju gluposti. Ovo stavis slusalice u usi, i cepaj, istrcis 30-40 minuta, sat vremena i miran si. Sad me je to nekako smorilo, prebacio se na sport jedno vreme, a i tu neko hurcenje, vise mi je stres i obaveza nego rekreacija.

Pa da, da trcimo, nema bolje, tj. ima ali ta rekreacija je rezervisana za udovnost doma :mrgreen:.

Pa da ti kazem pravo, jedno vreme sam aktivno trcao, pa sigurno 3-4 puta nedeljno, nekako mi je to draza rekreacije od teretane, jer nema onih gluposti "vidi koliki mi je (biceps)" poziranje ispred ogledala, i slicnih po mom misljenju gluposti. Ovo stavis slusalice u usi, i cepaj, istrcis 30-40 minuta, sat vremena i miran si. Sad me je to nekako smorilo, prebacio se na sport jedno vreme, a i tu neko hurcenje, vise mi je stres i obaveza nego rekreacija.

to daaaaaaaaaavno vreme kad sam ja trcala bilo mi je extra,suma razliciti putici,kao neke prepreke..
naravno slusalice sam batalila jer su uvek ispadale,al u svakom sluaju najbolja je priroda..al mi najgore svaki put kad krenem da trcim zacrvenim se al bukvalno budwem ko paprika:D
meni su bar trcanje i plivanje najbolje rekreacije,samo na adi smaraju oni spasioci kao nema preplivavanja i tako toga,a one matore ne cimaju,valjda zato sto im istice rok:lol:crnjak:lol:postajem zlo...

Kada se radi o izboru partnera, kakvog bi ste vise voleli?
Onog koji drzi vise do fizickog izgleda, tipa ide u teretanu, moze i solarijum za zene, ili bi ste vise voleli ko se drzi intelektualnog razvoja, tipa cita, posecuje biblioteke, ima sirok spektar interesovanja?

Voleo bih da sam sa lepom, zgodnom,... naravno, ali mnogo više me privlači intelekt, karakter, obrazovanje,...

Хах. Чеховљев јунак из „Ујка Вање”, др Астров, говорио је да код лепе жене све треба да буде лепо — и тело, и душа, мисли итд. Ја се у принципу слажем с тим. Али ако бих стриктно морао да бирам између телесне лепоте и доброте, определио бих се, попут др Астрова за оно прво.

Kada se radi o izboru partnera, kakvog bi ste vise voleli?
Onog koji drzi vise do fizickog izgleda, tipa ide u teretanu, moze i solarijum za zene, ili bi ste vise voleli ko se drzi intelektualnog razvoja, tipa cita, posecuje biblioteke, ima sirok spektar interesovanja?

Nije ovo crno-beo scenario, i ne znaci da onaj ko ide u teretanu je glup k'o noc, da ne zna padeze ili tako nesto, vec da mu je veci prioritet fizicki izgled nego da procita neko istrazivanje, knjigu, ide na sajam nauke ili koncert klasicne muzike ili sta znam.
S druge strane onaj ko se drzi intelektualnog razvoja ne mora da znaci da je neki debeli i dlakavi sa stomacinom, vec eto, nema plocice, grudi, ledja, biceps, cist prosek, eventualno ispod malo, ali zato intelektualno ima mnogo toga da ponudi.
I da, znam, ima onih koji i citaju Sopenhauera uz Betovena posle 10 serija na bench-u, ali tema nije o njima.

Stavise, tema nije ni toliko o teretani i biblioteci i ljudima koji posecuju ta mesta vec sam to uzeo kao dve krajnosti i suprotnosti.
Znaci, kakve preferirate, osobe koje drze do fizickog razvoja (tj. izgleda) ili do intelektualnog razvoja?

Jedno ne iskljucuje drugo potpuno, ali jedno jeste prioritet nad drugim i to se da primetiti.
Na cemu vi radite, fizickom ili intelektualnom razvoju i koliko?
idemo zajedno u biblioteku
ne bih imala zajednickog sa onim sto preferira teretanu vise
u smislu kako si objasnio, ne crno belo da ko cita ima sto kila ko trenira glup je ko noc, nego drazi mi je intelektualni razvoj a i njemu

Back