Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao terapijo,
bila sam na pijaci i imala veliku sreću...našla grkljana...kupila dvadeset kg i još potrebšina za nas.....a kada sam stigla kući ....jedva, jer mi je bilo jako teško....polome se kolica ispred ulaznih vrata.:eek:
ali to je ipak sreća, šta bi radila da su se polomila na pola puta do kuće...koji taksisata bi se obradovao mom prtljagu:D
Ljiljo ruže su divne.....i moje su procvetale ali nemam fotoaparat a sa mobilnog još uvek ne znam da prebacim. A čini mi se da i slike baš nisu najbolje
idem da se malo odmorim....crkla sam

ćao terapijo,
bila sam na pijaci i imala veliku sreću...našla grkljana...kupila dvadeset kg i još potrebšina za nas.....a kada sam stigla kući ....jedva, jer mi je bilo jako teško....polome se kolica ispred ulaznih vrata.:eek:
ali to je ipak sreća, šta bi radila da su se polomila na pola puta do kuće...koji taksisata bi se obradovao mom prtljagu:D
Ljiljo ruže su divne.....i moje su procvetale ali nemam fotoaparat a sa mobilnog još uvek ne znam da prebacim. A čini mi se da i slike baš nisu najbolje
idem da se malo odmorim....crkla sam

:) ti si bila danas vrednica....ja još imam toga u zamrzivaču, kuvaću baš za koji dan...pa onda kupujem opet da lagerujem u rezervu... nisam mirna ako nemam barem 6-7 kg u rezervi...

Krpelj :evil:
I ja htela da pitam kako je.
Mada, verujem da je sve OK. Kao da ništa nije bilo.
Kovač, mislim da sam ti rekla, ali da ponovim: meni su na Veterinarskom rekli da "po najnovijem" Imizol treba ponoviti za 14 dana.
Ja sam to ispoštovala, mada su mišljenja veterinara po tom pitanju podeljena. Uglavnom važi pravilo da je to lek koji se daje jednokratno i da ga ne treba ponavljati.

Uh... :( To je info od Magasa? Onda je OK. Uh, kako sam srecna sto kod nas nema tog zla, jos uvek. :(

Dobro,hvala,ozdravila :super::super:

Da :D Tako i moja Ela,a Una(staford)ima one krupne oči kao buldog pa je jo sladja :D
O čemu se radi Mimis mom?Pozdrav :D

Da,rekla si mi smeh da se imizol treba ponoviti,ali meni je veterinar rekao da ne treba ponavljati,mada ako neće škoditi,zašto da ne?Inače potpuno se oporavila.Mislim da je presudnu ulogu odigralo moje kuvanje i savršena izbalansiranost i nutricionistička vrednost svakog obroka :mrgreen:

Ma moja MS, imala sam konzilijarni pregled posto su mi istekle 2god na koliko se inace dodeljuje terapija, pa su mi produzili. Pomesana su mi osecanja do te mere da moram da zakazem kod psihologa da bih sve to kanalisala i shvatila sve...

Da, iskustvo je to. :)

Ziva sam
i poydravljam sve

Šta ispadne kada se ukrste medved i veverica?

Ispadnu veverici oči!

-----

Šta se daje slonu kada ima proliv?
Puno prostora.

-----

Koja se životinja posle smrti okrene bar 300 puta?
Ovca.

----

Koja je razlika izmeðu komarca i muškarca?

Komarac nervira samo leti.

----

Šta dobijes kada ukrstiš zmiju i ježa?
Dva metra bodljikave žice..

----

Lete dva komarca iznad pijanog coveka.

Kaže prvi:
Hajde, ujedi ga!
Na to će drugi:
Ne, hvala, ne pijem dok vozim!

------

Pasu dve krave na livadi. Jedna non-stop njiše vimenom.

Šta to radis? - upita je druga krava.
Ma, sutra mi je rodjendan pa mešam šlag!

-------

Pita slon dvogrbu kamilu:
Žasto ti imas sise na ledjima?
Vrlo čudno pitanje od nekog kome k..c visi s lica - odgovori kamila.

-----

Pošle dve buve u šoping.

Hoćemo li peške? - pita jedna buva.
Ma, jok, idemo pudlicom - odgovori druga.

-----

Prolazi petao pored grila i vidi dve

kokoške kako se peku, pa im kaže:
Šta je, devojke, solarijum, a
?

Vrhunski! :super: Moram da ih c/p! :flert:

I dobar dan svima. Kucam malo, dok jos mogu, leva ruka je :thumbdown:

ja i dora bile u setnji,u sumaricama je extra hlad pirka vetric a cim sam dosla do betona 10stepeni vise ima.ona se brckala u potoku bas se lepo osvezila.

a mene nenad sad cimnuo :( verovatno izgubio signal :(.

a i mogu bez njega ako izdrzim do sutra,ja mogu ladno da raskinem :D

Dobro jutro. :) ...još prošle nedelje smo grejali , a evo sada je 25 stepeni....a da li ste osetili kako je neprijatno zračenje na suncu, prosto peče....

Nesnosno je. A ako jos na nesrecu morate da se vozite gradskim ili prigradskim prevozom, situacija je jos gora.

Vatreni grm......

moja ruža.........narandžanstvena :manikir:

Procvetale su! :D

Jao što sam sinoć čuo dobar vic :D
Vode ljubav slonica i puž,i po završetku...kaže slonica
"Jao kako si ti divan,čaroban,savršen..."A puž na to:
"Šta je ribo,čim vidiš da frajer ima dobru kuću odma bi se udavala".
:mrgreen:

Ivan Ivanovic! :super: Kaze, sta rade on i Dzej na teniskom terenu? Igraju odbojku! :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back