Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja neznam zašto ovo i pišem, ne tražim pomoć, ne tražim ništa sam se loše osećam.
Pričala sam i slikala valjda moju pristiglu kucu što je nazvasmo Lea, to Minka tako rešila...Od ponedeljka uveče je nema. Raspitivala sam se, čujem uzeo je neki dečak iz školskog dvorišta gde je ona odlazila da se igra...Lea, mislim. Htela sam da pronadjem dečaka da je vratim...Pa pomislim, sigurno će brinuti o njoj čim je uzeo....
Jutros Taca dolazi iz Banje, video kako neki čovek vozi biciklu i drži moju Leu u rukama. Pričali su i Taca kaže da je bila naša par dana i sve drugo....Čovek pita čime ste je hranili....Taca kaže granulama....i tako, šta se nadje....Ja ne mogu da se smirim, možda taj čovek nema novac za granule...a ni za ono...šta se nadje. Možda ne radi nigde...Pitam Tacu jel ga poznala Lea, kaže da valjda nije, samo je bila mirna....:sad2:

Dobar dan :kafa:
Jos jedan lep dan :)
262l2dl.jpg

Dolazi mi drugarica za par dana :klap:
Ima da me nema na forumu :mrgreen:

Ohoho koleginice jel ste vi to našli ogledalo koje ulepšava il'ste prirodno takvi?:flert:

Dobar dan Mr.No :D

ma ogledalo je surovo realno
a ja ne ynam tajne fotošopa

ae kakva bi omladinka bila...napupela....
ovako samsamo htela da pokažem da u svekom stovarišto veliko ogledalo postoji - samo ga tražiti - a ne grabulje, fasadne cigle, stiropore, fasadex i šta ti ja sve ne ynam

ma ogledalo je surovo realno
a ja ne ynam tajne fotošopa

ae kakva bi omladinka bila...napupela....
ovako samsamo htela da pokažem da u svekom stovarišto veliko ogledalo postoji - samo ga tražiti - a ne grabulje, fasadne cigle, stiropore, fasadex i šta ti ja sve ne ynam
Omladinka prava,zrela za radnu akciju.Taman sa stovarišta da poneseš materijal :D
e meso mi preko glave
oću ribu
ali rečnu
tu upecanu, tu spremljenu
Za to treba ovde kod nas da dodješ.
Dunav,priroda,talandara...ma milina :)

Ženo draga......pa tebi ne treba niko osim tebe :eek:
Ovako se i moja Cic slika svaki čas..mislim samu sebe slika :zcepanje:

kumo, nemam nijednu ljudsku sliku
ovi moji ne vole da se slikaju ni da me slikaju
pa eto sama....

i to tako kad me uhvati dosada
nisam znala da toliko vrsta obs ploča ima...ili da pola sata može da se divani o bicikli

u prodavnici cipela ii ne vidim ogledalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back