jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Ma moze i u 8...to nije problem....a noktici, kako su, svi na broju?
da,samo na jednom palcu malo se gel skinuo,al mazem bezbojan da se ne skine ceo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma moze i u 8...to nije problem....a noktici, kako su, svi na broju?

e da ako ce dugo korekcija da traje onda nista,da se nenad ne ljuti ,reko mi nemoj tamo ko prosli put da budes 3sata hahah![]()
salim se, za korekciju treba manje vremena, mozda manje od sata, sa sve kafom, pricom i tako to...premazuj providnim lakom slobodno....da,samo na jednom palcu malo se gel skinuo,al mazem bezbojan da se ne skine ceo,i ja umetnica turpijala sam ih da ih skratim malo pa su krivi
![]()
Ne brini, ja cu da ga zabavljam...kad se mi raspricamo.....salim se, za korekciju treba manje vremena, mozda manje od sata, sa sve kafom, pricom i tako to...premazuj providnim lakom slobodno....
Ispravice to Maja...ne brini....a jel su kosi...to je moderno....u Pariz
ma dobri su,maja ce da popravi,a inace bas sam se navikla,sad me vise ne bole,kao prvih dana.

Nisi jedina koja radi na Krstarici.....![]()

Ma vidim: ti, covi, zxy i ja...Niti na Romantici nema nikog
Svi odoše na politiku, tamo se vodi rasprava je li stvarno ubijen Bin Laden....
Ja nastavljam gde sam stala.....![]()

.
Mila, ako imaš ili možeš da nađeš dobru, ali stvarno dobru krojačicu, to ti je najbolje rešenje. I najbolje će ti stajati...Ja bila sa tatom do buvljaka sad dosli kuci,a sad opet u grad al peske,da gledam haljine,ako nista ne nadjem ima da sijem i tacka pa kako mi stoji bas me briga.
sutra me nenad vodi na utakmicu![]()

Ja bila sa tatom do buvljaka sad dosli kuci,a sad opet u grad al peske,da gledam haljine,ako nista ne nadjem ima da sijem i tacka pa kako mi stoji bas me briga.
sutra me nenad vodi na utakmicu![]()