Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vam jutro, ovo slavljujuće, ko slavi....

723h4p.jpg

Razredna, jel' se to ovde neko uselio? ;)
Inače, dobar dan svima... kod mene kišno i turobno. Rekoše mi da treba kiše... zbog poljoprivrede. Al' nije morala baš za 1. maj da pada! Sve naopako...

Hahahaha drvo sa Save.....interesantno je......
I ovde je kiša......Maki I Boki idu na roštilj sa bajkerima ali kolima hahahahaah pa im Maca sad pravi palačinke......koliko palačinki treba napraviti za 10-toro odraslih ljudi? :think::zcepanje:
Odoh i ja da se bacim na kuvanje.......

Bolje pomozi čoveku sa palačinkama! :zcepanje:
Ja sama kod kuće... Mrdnula sam jedno lepo domaće pile iz zamrzivača i skuvala bolesniku supicu... Ona klopala (nije digla glavu dok nije olizala posudu :zcepanje:) , a sad ću da smislim šta ću za sebe

ostelyosis ramus os mandibulae dexter (остелиосис доње вилице на десној грани уста) ---- Zna li neko nesto o tome???

Kakvo, bre, odstranjivanje, jesu oni normalni?! :rtfm: Daj im

Ko voli Van Gogh :)[/QUOTE]

Ne vise, zakljucno sa Hodi su mi bili OK.

Dobar dan zelim, a mozda odmah i dovidjenja. :confused: Radim, virkam u pauzama. Mari, sto kaze Smeh, sacekaj da poraste, a mozda ima i cip. Inace, slatkica je. :heart:

:zaljubljena:

Razredna, jel' se to ovde neko uselio? ;)
Inače, dobar dan svima... kod mene kišno i turobno. Rekoše mi da treba kiše... zbog poljoprivrede. Al' nije morala baš za 1. maj da pada! Sve naopako...

Joj, i mimi's dad joj se raduje zbog zasada leski. :lol: A to sto je prvi maj me uopste ne dotice, ja sam truli kapitalista. :mrgreen:

Hahahaha drvo sa Save.....interesantno je......
I ovde je kiša......Maki I Boki idu na roštilj sa bajkerima ali kolima hahahahaah pa im Maca sad pravi palačinke......koliko palačinki treba napraviti za 10-toro odraslih ljudi? :think::zcepanje:
Odoh i ja da se bacim na kuvanje.......

Minimum 50, koja gore-dole... :whistling:

:sad2: bljak ne volim grmljavinu,opet dora osta ne prosetana :neutral:

Pa dobro, ima dvoriste.

Joj... grmljavina!
Ja znam da je psi ne vole i da je se plaše, ali mislim da nema kolija koji ne paniči kada čuje da grmi! :zcepanje:
Ovo žensko je malo hrabrije pa ne drami toliko, ali ona dvojica prethodnih... Uh

I moj je bio takva kukavica, morala sam da ga "uradim" trankilajzerom svaki put kad krene da se oblaci od Cacka, odatle kad dolazi mracni oblak, nema sanse da prodje bez grmljavine. :lol:

AKo nestanem bez pozdrava, ne zamerite.

Joj... grmljavina!
Ja znam da je psi ne vole i da je se plaše, ali mislim da nema kolija koji ne paniči kada čuje da grmi! :zcepanje:
Ovo žensko je malo hrabrije pa ne drami toliko, ali ona dvojica prethodnih... Uh

E, moja Frensis se užasno plašila... Beta se nije bojala grmljavine , ali su obe bile užasnute od petardi....a ova mala ludača se ničega ne boji....

odoh sad da pravim opet krempitu....onu što sam prekjuče napravila, uveličanu za 50 % , juče su smazali....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back