jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno se vole. Problem je samo što nemam ugrađen aparat tj kameru na čelo...jer dok ja dođem do aparata ili telefona...ode situacija. Inače stvarno ima predivnih momenata
Razredna, jel' se to ovde neko uselio?Dobar dan![]()
[URL=http://img135.imageshack.us/i/img2563y.jpg/][/URL]![]()
Razredna, jel' se to ovde neko uselio?
Inače, dobar dan svima... kod mene kišno i turobno. Rekoše mi da treba kiše... zbog poljoprivrede. Al' nije morala baš za 1. maj da pada! Sve naopako...

) , a sad ću da smislim šta ću za sebe
Bolje pomozi čoveku sa palačinkama!
Ja sama kod kuće... Mrdnula sam jedno lepo domaće pile iz zamrzivača i skuvala bolesniku supicu... Ona klopala (nije digla glavu dok nije olizala posudu) , a sad ću da smislim šta ću za sebe
Znači ide na bolje...baš mi je drago....ostelyosis ramus os mandibulae dexter (остелиосис доње вилице на десној грани уста) ---- Zna li neko nesto o tome???
Daj im
[/QUOTE]
ili konjić---

Razredna, jel' se to ovde neko uselio?
Inače, dobar dan svima... kod mene kišno i turobno. Rekoše mi da treba kiše... zbog poljoprivrede. Al' nije morala baš za 1. maj da pada! Sve naopako...
A to sto je prvi maj me uopste ne dotice, ja sam truli kapitalista. 
Hahahaha drvo sa Save.....interesantno je......
I ovde je kiša......Maki I Boki idu na roštilj sa bajkerima ali kolima hahahahaah pa im Maca sad pravi palačinke......koliko palačinki treba napraviti za 10-toro odraslih ljudi?
Odoh i ja da se bacim na kuvanje.......

strah me da ne grmia kišobran![]()
strah me da ne grmi![]()
Ovde je noćas grmilo i sevalo, onako...baš...baš....ustajala sam da isključim sve iz struje pa posle nisam mogla da zaspem...
bljak ne volim grmljavinu,opet dora osta ne prosetana 

bljak ne volim grmljavinu,opet dora osta ne prosetana
![]()
Joj... grmljavina!
Ja znam da je psi ne vole i da je se plaše, ali mislim da nema kolija koji ne paniči kada čuje da grmi!
Ovo žensko je malo hrabrije pa ne drami toliko, ali ona dvojica prethodnih... Uh

Joj... grmljavina!
Ja znam da je psi ne vole i da je se plaše, ali mislim da nema kolija koji ne paniči kada čuje da grmi!
Ovo žensko je malo hrabrije pa ne drami toliko, ali ona dvojica prethodnih... Uh