Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nepostojeci.Nema kiflica,strudli itd.... Samo corbice i lagana jela.
I to mi taaaako odgovara :)

Blago tebi!
Ja kad god sam i pomislila da povedem računa o onome što jedem - mama (koja nije neka bolećiva, ali ima neke svoje fazone) je bila glavni miner. A pitanje: "Bože dete, od čega ti živiš?" je već postalo pporodična zafrkancija (inače, moja mama, Bogu hvala, i dan danas jede više nego ja, ali uopšte nema problema sa kilogramima - skroz je OK, za razliku od mene :evil:

:dash::dash::dash::dash:mama DOna je upravo pojela neki jako skup francuski hleb koji se koristi za pecanje
Sin Baja Antihrist je usmrtio dve varalice zvane ružno pače, par nekih mušica i dve hranilice
Alfa dežura i ništa ne zna još o tome....:sad2::sad2:
:dash::dash::dash:

Joj ja pokusala da ispricam pilotu za stetu i nemogu da se setim kakav hleb je pojela Dona i koje su patke u pitanju a on sve zna(blago meni) i na kraju pitanje :"Pa kakao se nije ubo na udice nije mi jasno!" :mrgreen:

Ne znam zasto imam utisak da ces ostati na ovom avataru.

Poljubac da rasera tugu....a i meni se čini, kao i Joiv, da ti baš pristaje avatar ...

I meni se cini da "lici" na mene :zag: :zag: :heart::heart::kiss: :kiss:

ja stojim u mestu par zadnjih meseci,neko mi kaze smrsala,neko ugojila i tako :aha: ja sam digla ruke od toga,necu da se odreknem hrane,lepota dolazi iznutra a ne spolja...
priznajem volim da jedem volim i da spremam :mrgreen:

Bravo,tako je malo bitno u zivotu kako izgledas bitno je da se ti lepo osecaj u svom telu i onda ces zraciti i biti lepa.Meni npr pomalo smetaju ovi moji novi kg ali je ok najlepse se osecam sa 55 iako svi tvrde da sam tad mrsava.Inace sam 170 cm visoka

Bravo,tako je malo bitno u zivotu kako izgledas bitno je da se ti lepo osecaj u svom telu i onda ces zraciti i biti lepa.Meni npr pomalo smetaju ovi moji novi kg ali je ok najlepse se osecam sa 55 iako svi tvrde da sam tad mrsava.Inace sam 170 cm visoka

Slično...ja sam 169cm visoka, i tek kad padnem ispod 60kg se osećam prijatno.
Mada mi nikako ne stoji da sam premršava.

No Jocika lepo kaže..mnogo toga zavisi od unutrašnjeg stava :).

olovka zaista piše srcem

Krava

Krava je jedna domaća životinja od mesa; rodi se na selu od teleta, muze mleko, daje kajmak i sir, a posle opet pravi tele.
Ima razne krave; tako ima jedna krava što uvek dođe kad imamo goste, da traži nešto od mame.
Krava je ženski vo.
Krava je domaća životinja sa repom za muve.
Krava je najveća stoka u naše selo.

Pas i mačka

Zavežeš psa za kaiš pa ga lepo vodiš, a mačku ne možeš jer se mnogo dere.
Pas laje kod plota, a mačka pod šporetom.
Mačka sija u mraku i ima rep za savijanje.
Pas laje, a mačka je korisna jerbo prede.
Pas govori debelo, a mačka tanko.
Pas čuva kuću, a mačka miševe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back