lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
pauza bre........na koga danas slavimo?
Lavica vidim neće.........dobro......ponudjen ko počašćen.......davajte nekog drugog![]()
Upravo tako eto tebi je rodjendan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pauza bre........na koga danas slavimo?
Lavica vidim neće.........dobro......ponudjen ko počašćen.......davajte nekog drugog![]()

Joco pile.........jel ovo znači da oćeš da ti danas bude divan dan zvani rodjendan?
Ajde.......kaži razrednoj......![]()

i IrinaNiko nije raspolozen
nervozni smo svi
jbte

i Irina
nije ni rucala....ko da sam joj dala da ne kazem sta....koja je to dreka bila,haos
jedva sam je smirila
prvo je jela supu koju obozava...i ja posle supe da joj dam povrce i piletinu,a ona hoce supu i kad je krenula da drecijbte
posle nije ni supu htela,bila je zauzeta krestanjem
eno je sada spava..valjda ce da se restartuje i da zaboravi na tu strasnu kashicu koju je mama naravno dzabe spremila za danas i za sutra,posto eto,ima vremena na pretek![]()
![]()

i Irina
nije ni rucala....ko da sam joj dala da ne kazem sta....koja je to dreka bila,haos
jedva sam je smirila
prvo je jela supu koju obozava...i ja posle supe da joj dam povrce i piletinu,a ona hoce supu i kad je krenula da drecijbte
posle nije ni supu htela,bila je zauzeta krestanjem
eno je sada spava..valjda ce da se restartuje i da zaboravi na tu strasnu kashicu koju je mama naravno dzabe spremila za danas i za sutra,posto eto,ima vremena na pretek![]()
![]()
Pocelo je!
Ova je bar kao mala htela sve da jede, osim prokelja sa zumancetom. Mada je i onda najvise volela makarone sa nekim mesom, tipa pileceg filea.
Ali stvarno je volela i corbicu od brokolija i piletine i grasak sa curetinom, Hipp jagnjecu kasicu... Upravo sam stigla iz grada, vidno izmorena glupostima ljuskog roda,
pa kad malo bolje pogledam....pa ja sam gospodja, bre, u pravom smislu t reči, a i
Taca je džek....takvog i zaslužujem valjda....![]()
Naravno da je tako!
Ko da doceka taj 17. kad imam zakazano kod neurologa?!Nista... samo da vam javim, bice opet promene vremena...

.

samo da se pozalim
30 000 registracija
samoubicu se

Pa znate kako, sacekajte malo da se posavetujem sa mojim jajnicima odnosno polovinom jajnika i javljam vam cim budem saznala.
Skoro sam tek naucila slusati signale... i prosli put eto pogodili. Pa rekoh da vas upozorim na vreme![]()
)samo da se pozalim
30 000 registracija
samoubicu se

Kako to, je l' to po novim cenama??
Čestitke za antihriste!![]()
sigurno će biti promena vremena, mene glava rasturaPa znate kako, sacekajte malo da se posavetujem sa mojim jajnicima odnosno polovinom jajnika i javljam vam cim budem saznala.
Skoro sam tek naucila slusati signale... i prosli put eto pogodili. Pa rekoh da vas upozorim na vreme![]()

Baja postao tata osmoro antihrista

ma to je jos bez povecanja cene osiguranja
a kola su 1,9 dci
sta li placaju oni sa 3000 kubika....