Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pusti babu, njeno je da džvanjka, a kako je Dora sad?

BTW juče vam je Lepenica smrdela na ukvarena jaja. :roll: Uh, a u KBC luda kuća, moram opet da se vraćam za 10 dana, ništa juče nisam završila.

I dobar dan želim. Kupih juče posle dužeg vremena Jacob cronat gold, ma ovaj crveni Ness ne može da mu prismrdi! :thumbdown:

nista mi baba nije rekla,ja sam spavala dok se drala posle mi nista nije rekla.
dora isla samnom do prodavnice jer je mnogo cvilela,eno sad se sunca i spava,vesela je .ma mozda joj baba dala nesto da jede sto ne treba ko zna.

daleko sam od lepenica a ni u ludilu necu da se mirisem :D.

ja odoh na ulepsavanje kod komsinice :D,i posle idem do zubara sa drugaricom i tako.

nista mi baba nije rekla,ja sam spavala dok se drala posle mi nista nije rekla.
dora isla samnom do prodavnice jer je mnogo cvilela,eno sad se sunca i spava,vesela je .ma mozda joj baba dala nesto da jede sto ne treba ko zna.

daleko sam od lepenica a ni u ludilu necu da se mirisem :D.

ja odoh na ulepsavanje kod komsinice :D,i posle idem do zubara sa drugaricom i tako.

Verovatno je to, ja sam 13 godina ratovala sa tatom kom nisam mogla da dokažem da naše kilavo pseto ne sme da jede slaninu, i redovno je ispovraća ili dobije proliv od nje alli moj otac nije mogao da ga odbije kad ga onako leko, cirkuski, igrajući na zadnjim nogama kao mečka, zamoli, pa još složi tužnu, molećivu facu... :whistling:

Pozz vas kupim decu i odoh u Bgd kod mojih...
Inace moja umisljena mama je ok,sikice ne naticu ali se lepo namesta kad Toma pridje da je onjuska :rotf: komicni su...
Inace potpuno je ok,nema promena u ponasanju,mulja grize i baca svoju plisanu kravicu ne lize je i ne cuva ...

Pozz vas kupim decu i odoh u Bgd kod mojih...
Inace moja umisljena mama je ok,sikice ne naticu ali se lepo namesta kad Toma pridje da je onjuska :rotf: komicni su...
Inace potpuno je ok,nema promena u ponasanju,mulja grize i baca svoju plisanu kravicu ne lize je i ne cuva ...

:eek: Pazi da se ne protera sad! Mislim, kažeš, namešta se čak i mačku. Lepo se provedite. :cao:

Treba da vidis kad pocne da menja boju na osnovu toga sta se farba u Zastavi, cas je bela, cas roze cas zelena :lol:

Nije mi jasno kako smeju da izbacuju sve to u reku u 21 veku ybt?

Bebe su super, tetka Kora ih vise pazi od Aske :lol: Nju spopadaju da doje a ona bezi :lol:

Heh, jednom u Beogradskoj hronici pustili snimak tirkizne Topčiderske reke uz neki komentar WTF a već sutradan su mi neki kupci doneli glanc nove stotke! :dash: Kod nas sve može. :roll:

Mogu da ih zamislim. :zaljubljena:

Zato sto dobijas reputaciju i kad pises poruke pa kad napis neki odrejeni broj oruka dobijes reputacionu moc ali ne i poene koji su ti u korisnickom profilu
Pa gde si lavice,sretan ti rodjendan :D :cmok:
happy_birthday_10-728921.gif
:vatromet::orkestar:

Mene to pitao vazduhoplovni jednom,lepo sam mu rekla izvini ali ona me toliko voli da mi i stopala lize :mrgreen:

Dobro jutro,lepo jutro ovde kod nas a meni raspolozenje onako varira,cas vako cas nako i tako :mrgreen:

odmah to skidaj i necu da mi pravite rodjendan nadjite nekog drugog,
Haha,pa ja se samo šalim,ne ljuti se,obrisaću ako hoćeš :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back