leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Magi...samo pozeli da ti je cera sretna i zdrava...sve to mora tako, dok su nam deca na oku, lakse je tu su, vidimo ih, cujemo, mazimo i pazimo...ali kako odrastaju i postaju ljudi, imaju svoj zivot, samostalan, manje ili vise...a roditelji su tu kad zatrebaju i razumeju...meni tesko padne kad mi sin ode 3-4 dana a kamoli vise, ne znam sta bih sa sobom...ali i mi kao roditelji imamo valjda svoj zivot...pa ga zivimo opet za dobrobit svoju ali i drugih oko nas....tako je to.....
Moj sin dolazi 2.1.2011, nisam ga videla godinu dana, razumem te Magda, ja već brinem kako će moj sin sleteti u bgd zbog ovog nevremena. Nekako sam drugačije zamišljala ove godine (56), mislila sam da ću biti okružena decom i njihovim porodicama (ne mislim na zajednički život) kao jedinica, htela sam veliku porodicu, imam je ali sam sama često.
pozz i ta Sanju & S
samo pozeli da ti je cera sretna i zdrava...sve to mora tako, dok su nam deca na oku, lakse je tu su, vidimo ih, cujemo, mazimo i pazimo...ali kako odrastaju i postaju ljudi, imaju svoj zivot, samostalan, manje ili vise...a roditelji su tu kad zatrebaju i razumeju...meni tesko padne kad mi sin ode 3-4 dana a kamoli vise, ne znam sta bih sa sobom...ali i mi kao roditelji imamo valjda svoj zivot...pa ga zivimo opet za dobrobit svoju ali i drugih oko nas....tako je to.....

kasni u razvoju jedno 5 god...sad poželeo da se igra igračkama