Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Magi...:cmok2: samo pozeli da ti je cera sretna i zdrava...sve to mora tako, dok su nam deca na oku, lakse je tu su, vidimo ih, cujemo, mazimo i pazimo...ali kako odrastaju i postaju ljudi, imaju svoj zivot, samostalan, manje ili vise...a roditelji su tu kad zatrebaju i razumeju...meni tesko padne kad mi sin ode 3-4 dana a kamoli vise, ne znam sta bih sa sobom...ali i mi kao roditelji imamo valjda svoj zivot...pa ga zivimo opet za dobrobit svoju ali i drugih oko nas....tako je to.....

Moj sin dolazi 2.1.2011, nisam ga videla godinu dana, razumem te Magda, ja već brinem kako će moj sin sleteti u bgd zbog ovog nevremena. Nekako sam drugačije zamišljala ove godine (56), mislila sam da ću biti okružena decom i njihovim porodicama (ne mislim na zajednički život) kao jedinica, htela sam veliku porodicu, imam je ali sam sama često.
pozz i ta Sanju & S

gore bre......http........

inače dobar dan
idem oko 19 kod Cic......stigla Nera i odmah skapirala svoje mesto za spavkanje....malo je sramežljiva ali se sad opušta i dovaća novine sa stočića. Zaštićena je....danas je primila revakcinu i od sutra odgajivač kaže da može napolje.....onako po malkice a češće samo da obavi šta treba. Slike večeras ako mi ono čudo od image dozvoli ili sutra iz kanc,

Čekamo slike od male kuce, obožavam male kučiće, ova moja velika sinoć otkačila jer nismo bili kod kuće i odgrizla deo od vrata, izgleda da je bila nervozna. Navikla je da sam ja uvek kući, možda je to i neki protest. Ja sam samo "strogo" pitala ko je to uradio a Duda i Miki su spustili glave i nastavili da spavaju, a znam da je to Dudino delo.

Čekamo slike od male kuce, obožavam male kučiće, ova moja velika sinoć otkačila jer nismo bili kod kuće i odgrizla deo od vrata, izgleda da je bila nervozna. Navikla je da sam ja uvek kući, možda je to i neki protest. Ja sam samo "strogo" pitala ko je to uradio a Duda i Miki su spustili glave i nastavili da spavaju, a znam da je to Dudino delo.

ja sam malopre pisala da je moja pojela brisac na kolima,dosle smo posle setnje i uzela delic koji je bio na podu i samo sam joj pokazala i pitala sta je ovo uradila i pobegla je u kucicu,zna da je kriva.

garant....
kad je moj Baja iskopavao /14 puta) ružu koju sam sadila i kad ga komšinica pita gde je ruža on odmah pobegne...a dok priča normalno ili ga pita gde su ti Dona i Alfa ništa....tek kad se spomene ruža...nije čak moralo ni da mu se pokazuje onaj jadan patrljak od mercedes ruze...znala je bitanga odmah o cemu se radi

debela-devojka.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back