Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokusaj uslikavanja oblaka i zalaska sunca iz auta
30tjpk6.jpg

Pih, rece jednom mari da ne zna kako se usudjuje da pise pored majstora ljilje i miwke

e sad ni ja ne znam kako se usudjujem pored vas tri:zstidljivko:

Oh Lavice, ovo je više od komplimenta...pa neka je iz kurtoazije, lepo je čutiz:)
Inače, meni je Ljilja uzror i razredna a kod Miwke polažem...jer ona je pristrasna, voli me i ima me hvali i kad to ne zaslužujem. Ja nju ne hvalim bez razloga...nego nešto ima neebavajući stav prema meni, tj. svojm kadetu....:sanke:

Inače, juče sam dva teksta izbrisala, uzimajući u obzir želju jedne persone da ne
pišem odveć tužno jer to i nju rastužuje, a nije mi namera.

Poslednja izmena:
ADRESA
Cafe club VENDOME - TC Zlatibor
Zlatibor
U samom centru kraj jezera, u vili Jezero, nalazi se CLUB VENDOME. Moderno uređen ambijent raspolaže sa 400 sedećih i 400 stajaćih mesta.
Doček Nove Godine 2011 u samom srcu Zlatibora!!!
Fenomenalan provod!!!
Muzika uživo!!!
2. i 3. januara gosti iznenađenja!!!

60e doček po osobi
70e za Crnogorce (10e ekološka taksa)

ADRESA
Zlatibor
U samom centru kraj jezera, u vili Jezero, nalazi se CLUB VENDOME. Moderno uređen ambijent raspolaže sa 400 sedećih i 400 stajaćih mesta.
Fenomenalan provod!!!
Muzika uživo!!!

60e doček po osobi

Jel to sa MZ;) i sto je fora, oglas je stvaranz:D

Oh Lavice, ovo je više od komplimenta...pa neka je iz kurtoazije, lepo je čutiz:)
Inače, meni je Ljilja uzror i razredna a kod Miwke polažem...jer ona je pristrasna, voli me i ima me hvali i kad to ne zaslužujem. Ja nju ne hvalim bez razloga...nego nešto ima neebavajući stav prema meni, tj. svojm kadetu....:sanke:

Inače, juče sam dva teksta izbrisala, uzimajući u obzir želju jedne persone da ne
pišem odveć tužno jer to i nju rastužuje, a nije mi namera.

Mari to je istina, ti divno pisesz:)

A svi znaju koja je persona:znamiguje:

Uf, došli smo iz bolnice...Taca ima gips i nosiće ga mesec dana...Od porošlog petka do sada
trpeo bolove...a kako smo se dovezli do kuće sa jednom njegovom rukom....
A ja, ja ga masirala, mislila sam da je samo istegao ligamente.....:zroll:
On se čak i ne žali, ja bi piZdila od jutra do sutra....

Joj, da, baš dugo ima kako se povredio, još pred slavu. :( I šta bi, koja je konačna dijagnoza?

Nije samo to muka Jeco...moram ga oblačim i.....svlačim!
Bojim se da on to ne zloupotrebi na neki način:sanke:

Uh, sve bi ti teško palo... :zper:

ahahahhahahaha debili

:zcepanje:

'Veče! Kako ste, šta radite?

Mimi draga, kako se dobro sećaš...pre slave se povredio, jedva sam ga digla sa onog leda...i još mu masirala jer sam mislila da si ligamenti u pitanju.
Dijagnoza - prelom zgloba. Kad sam ga videla sa gipsom danas u bolnici....umalo se nisam srušila i ja.
Da, sad je upućen na mene. Na koga će...u dobru i zlu...:aha:
Upravo pečem lenju pitu sa jabukama koje sam sama ljuštila, inače on mi to pomaže....

Mimi draga, kako se dobro sećaš...pre slave se povredio, jedva sam ga digla sa onog leda...i još mu masirala jer sam mislila da si ligamenti u pitanju.
Dijagnoza - prelom zgloba. Kad sam ga videla sa gipsom danas u bolnici....umalo se nisam srušila i ja.
Da, sad je upućen na mene. Na koga će...u dobru i zlu...:aha:
Upravo pečem lenju pitu sa jabukama koje sam sama ljuštila, inače on mi to pomaže....

Auh, baš nezgodno. :(

dobro vece, kako te Vi z:)

Evo, Pajo, malo pospano, mada i dobro raspoloženo. :) Sad sam ćaskama sa Mili na Skype, baš mi je nedostajala. A i trebalo mi je savetovanje sa nekim iskusnijim oko nekih stvari koje me čekaju sa mladom gospođicom Antihrist, Bajinom ćerkom koju ću, ako sve bude u redu, uzeti za koji mesec do godinu dana. :)

ADRESA
Zlatibor
Fenomenalan provod!!!
Muzika uživo!!!

60e doček po osobi

nikakve tajne tu nema....
to je ya reyervacije koje se POTVRDE pre polaska iy C.G. u dogovoru gazde nesto sa agencijama...i isti budu oslobodjeni takse unapred, plate je ovamo..ovi imaju procenat, bla bla bla....truc ttruc truc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back