Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 36.860
TEPATE ILI VREDJATE
Volite li u toku sexa da vam se tepa ili vredja ?
Mazne rechi ili grube (chak pogrdne rechi) ?
Ono po sistemu maco, kuco ili kucko,qrvo...
Ili vetj neshto tretje...
sinnke:U ja volim kad je nabijam zguza povucem ju za kosu levom rukom a desno pljescem po guzovima i govorim prdi kujo dok sinke guzi.
A tebi smesno jer si bio prisutanGryphon:
A ti si mnogo glup.Kaa:A tebi smesno jer si bio prisutan![]()
Kaa:A tebi smesno jer si bio prisutan![]()
Pa to se da primetiti da si glup ko ****.Kaa:A po cemu ja to molim te delujem ko zensko,cak mi je i nick. falusoidan?
Kaa:Znam da je vec iskliseizirano,ali da li sam zensko pitajte vase mame i slobodno im recite da zadrze kusur.
Fmo fe to malo ufredili finnke,mislim jel ti nikad nije bilo cudno sta ti keva radi na stajgi a ne ceka vozove.sinnke:Nemoj da tvoja pita jer nece biti ni tebe ni nje.
Kaa:Znam da je vec iskliseizirano, ja sam zensko pitajte moga tatu i slobodno mu recite da zadrzi kusur od tarife
Kaa:Fmo fe to malo ufredili finnke,mislim jel ti nikad nije bilo cudno sta ti keva radi na stajgi a ne ceka vozove.
Vadis citate iz konteksta,ok- ali molim te objasni mi da li treba da mi se napases svedoka da bih te razuverio?Gryphon:Pa to se da primetiti da si glup ko ****.
Ali si ustvari zensko.
Kaze se musterija finnke,a i to vec odavno nisam,mnogo se razglavila.sinnke:Sta tvoja poznaje moju pa ti to znas, ili si im i ti koleginica.
Kaa:Finnke, ako te ja osvezim,aj sto neces moci da sedis nedelju dana nego ces bljuckati spe-r-mu i duze od toga.Pozdravi kevu.
E Pero mislio si ako se prerusis u zenski nick da ces biti pametniji.Kaa:Znam da je vec iskliseizirano, ja sam zensko pitajte moga tatu i slobodno mu recite da zadrzi kusur od tarife
Nije Pera,osim ako ne mislis na onu deciju sto ti ga...Lektiru za osnovnu u sake pa vidi spol nicka a za moj vec znas koga da pitas.Gryphon:E Pero mislio si ako se prerusis u zenski nick da ces biti pametniji.
Konj je uvek Konj.