Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.090
...

Jedan sinhronizitet na prvu loptu...

Receno je da je medju 60 stradalih i Ruski dvojac trenera klizaca na LEDU...koji su inace jos.davno presli u Ameriku intreniraju tamosnje klizace...
Ne bih ulazio u to da li su mozda bili spijuni...

Nego...zadrzimo se na LEDU...

Godina je pocela sa Trampovim pominjanjem Grenlanda...koje je manje vise svo pod LEDOM...

...

...

Interesantan sinhronizitet...
Avion u kojeg je udario helikopter je inace bio let iz Vichite...

Ovde cu staviti link, a posle cu ukazati na vrlo znacajnu simboliku tog grada i sinhronizitet u vezi sa ovim dogadjajem...

Wichita, Kansas​

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wichita,_Kansas

...

Geledao sam nekog bivšeg CIA operativca koji je izjavio da je najlakši način da se otarase nepodobnih avionska nesreća,
niko ne sumnja previše jer se takve nesreće dešavaju a teško je posle dokazati foulplay.

Pazi ovo poljski državnici i deo glavnih vojske išli u Rusiju i bam avionska nesreća.
Nisu bili anti Ruski nastrojeni a ovi koi su ih zamenili pažljivo probrani mrzitelji svega Ruskog.

https://en.wikipedia.org/wiki/Smolensk_air_disaster

On 10 April 2010, a Tupolev Tu-154 aircraft operating Polish Air Force Flight 101 crashed near the Russian city of Smolensk, killing all 96 people on board. Among the victims were the president of Poland, Lech Kaczyński, and his wife, Maria; the former president of Poland-in-exile, Ryszard Kaczorowski; the chief of the Polish General Staff and other senior Polish military officers; the president of the National Bank of Poland; Polish government officials; 18 members of the Polish parliament; senior members of the Polish clergy.

Ima logike. Ako hoćeš da smakneš avion, što bi ga recimo gađao zoljom kad možeš da se zaletiš helikopterom u njega ;)

Posle zolje moras da juris osumnjicene, radis istragu, trazis izvrsioce...

Posle "sudara" u kojem svi pognu...ne moras nista...

A da ne pricam da se jos 11.09.2001. radilo o tehnoloski otetim i navodjenim avionima...

A sada smo 24 godina posle...mislis da je tesko tehnoloski tj hakovati i preoteti helikopter ili avion i usmeriti na jedan ili drugi...

...

Masis poentu kao i uvek...

Stavio sam link pa prouci istoriju Vicite po kojoj industriji je poznata...🛫🛬🛩✈️

A onda se vrati na cas kod Prof.Dr.Groma - propitivacu 😎

...
ne može se proučavati industrija samo vičite a da se ne uporedi sa industrijom vinče

Poslednja izmena od moderatora:
Geledao sam nekog bivšeg CIA operativca koji je izjavio da je najlakši način da se otarase nepodobnih avionska nesreća,
niko ne sumnja previše jer se takve nesreće dešavaju a teško je posle dokazati foulplay.

Pazi ovo poljski državnici i deo glavnih vojske išli u Rusiju i bam avionska nesreća.
Nisu bili anti Ruski nastrojeni a ovi koi su ih zamenili pažljivo probrani mrzitelji svega Ruskog.

https://en.wikipedia.org/wiki/Smolensk_air_disaster

On 10 April 2010, a Tupolev Tu-154 aircraft operating Polish Air Force Flight 101 crashed near the Russian city of Smolensk, killing all 96 people on board. Among the victims were the president of Poland, Lech Kaczyński, and his wife, Maria; the former president of Poland-in-exile, Ryszard Kaczorowski; the chief of the Polish General Staff and other senior Polish military officers; the president of the National Bank of Poland; Polish government officials; 18 members of the Polish parliament; senior members of the Polish clergy.
Jesu bili antiruski nastrojeni, tj. predsednik Kačinjski.

Zato i nisu išli sa premijerom Tuskom (bili su u kohabitaciji) par dana ranije na zvanično obeležavanje tragedije sa Putinom (tada je bio premijer) i polaganju kamena temeljca izgradnju crkve pokajnice.

Nego su organizovali "svoje" obeležavanje, vreme ih nije poslužilo, a oni zapeli da se sleti (kao ovi naši kreteni sa helikopterom) i izginuli.

...

Tema i zvanicno postaje sve cudnija...

https://srbin.info/svet/sta-je-vojni-helikopter-radio-kad-je-naleteo-na-avion-ovo-su-teorije-zavere/
Званичници су потврдили да су три војника, који су том приликом изгубили живот, вежбала план који укључује евакуацију Беле куће када се њихов Блацк Хаwк сударио с путничким авионом непосредно пре 21 сат у среду увече.
Одбрамбени извори потврдили су природу војне вежбе за CBS News, након што су поједини корисници интернета спекулисали да је хеликоптер управо то и радио.
Теоретичари су преплавили друштвене мреже и тврдњама да је хеликоптер спроводио ванредну евакуацију председника у оквиру плана Континуитета Владе (ЦОГ).
Мисија Континуитета Владе (ЦОГ) у САД односи се на скуп политика и процедура осмишљених да осигурају наставак кључних државних функција током и након катастрофалног догађаја, попут нуклеарног напада, природне катастрофе, сајбер-напада или терористичког инцидента.
Један од пет кључних аспеката ЦОГ мисије јесте заштита кључног особља и инфраструктуре.
...

Ali to je onda vec druga teorija zavjere.😁
Mislim,i da se sprema i da se ne sprema,zasto bi udarili namjerno u avion?

Ma sam incident moze biti "slucajnost", ali kako bese Jung ili Frojd ili koji vec rece da slucajnosti ne postoje...dogadjaj je indikativan sam po sebi...

Evo recimo da ovoga nije bilo ne bismo ni saznali za tu vezbu za sudnji dan...sada znamo....da se spremaju...
I to ni manje vise nego za katastrofu tog ranga...

...

Ma sam incident moze biti "slucajnost", ali kako bese Jung ili Frojd ili koji vec rece da slucajnosti ne postoje...dogadjaj je indikativan sam po sebi...

Evo recimo da ovoga nije bilo ne bismo ni saznali za tu vezbu za sudnji dan...sada znamo....da se spremaju...
I to ni manje vise nego za katastrofu tog ranga...

...
Moguce da oni te vjezbe imaju u "redovnom programu ko zna od kada.Ipak su nuklearna sila.Sigurno mnoge stvari ne prepustaju slucaju.
Ali dobro,da ne kvarim zavjeru.🙂

Back