Zdravo!
Zašto podvajate moj topič, dje se ove teorije već jasno naglašavaju?
Link:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/435268-SRBSKE-INTERPRETACIJE-BALKANSKE-ISTORIJE
A dalje: dali ti stari nazivi znaći isto što su Srbi danas, iste ljudi?
Dalje: Sanskrit nije samo slićan srpskom jeziku, nego i našom slovenaćkom!! To je isto kako da bi zamenjivali dete i roditelja u stilu, šta je bilo prije: kokoška ili jaje; znate šta mislim?
Naravno, da ima slićnih izraza i rjeći, ako mi svi prićamo kasnije oblike jezika koje su se razvijale iz zajednićkog proto praindoevropljanskog jezika.
Ali na onom famoznom xy forumu TO JE RAZLOG, da tvrde, da SU I SRBI PRECI indijskih Aryjana i da su Srbi napisali VEDE koje trebale bi se nazivatti SLOVENSKE Vede i stavili su link sa tim nazivom Veda.
Ako smo već kot Veda i Sanskrita: naš slovenaćki je više arhaićni jezik od srpščine, pošto imamo mi dvojinu (lingvisti znaju još za više slićnosti).
Treće: na forumu istotako naglašava glauna autorica tih ideja, da je sva istorija već od Antike dalje falsificirana.
-- kako možemo znati, da i to nije falsifikat, šta tvrdi za Srbe, šta vi ovdje tvrdite za Srbe? pošto:
--- Citira autore, koji npr. u 18. ili još više u 19. veku pišeju, da su prvobitni Sloveni i Srbi isti ljudi.... PA ako je sve od Antike dalje falsifikat, neka se citira Prije-Antićne autore, koji tvrde da su Srbi probitni naziv, ime za Slovene....
Onda imamo još "naše" Venete - koji su živjeli u Italsko-Adrijskom podrućju.... pa glatko malo ih proglase za Srbe!
Želeo bi ćuti objašnjenja sa naućnim argumentima.
Pozdrav!