IndianaBones
Aktivan član
- Poruka
- 1.031
Ja i IvantheJedi, (nadam se da ce se javiti) smo napravili jednu jako zanimljivu teoriju o gde idu Srbi posle smrti. Idu u Atlantidu. Onda gadjaju SAD vatrenim strelama i tako nastaju pozari! Sta vi mislite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i IvantheJedi, (nadam se da ce se javiti) smo napravili jednu jako zanimljivu teoriju o gde idu Srbi posle smrti. Idu u Atlantidu. Onda gadjaju SAD vatrenim strelama i tako nastaju pozari! Sta vi mislite?
i opet...Kakve ovo sad ima veze sa pdfom Natprirodne misterije i fenomeni. Ovo je cisto spamovanje. Znaci umru pa idu u proslost, svasta Idi na pdf Istorija pa tamo postuj teorije o Srbima.
Ako ima jos slobodnih habitita u toj Atlantidi, i ja bi se tamo "projektovao" kad prnem u fenjer.....
Jos ako ima go go klubova, obicnih kafana i biblioteka, bicu bas sretan duh.
Tamo go go klubovi dolaze kod tebe a alkohol i znanje ti se astralno projektuju direktno u zeludac, tj. um.
Ili da otvorim ja jedan pod podforum "BUUDALASHTINE"
I da sve buudalashtine moderatori sa drugih pdf a prebacuju meni.
"Teraj ga na meeneeeeee!!!!"
Ti treba u bolnicu!mislim da bi obojica trebalo hitno da posetite cika doktora
Onako, mozda za neki test. Znas ovde je minimum IQ 110.a sto?
Onako, mozda za neki test. Znas ovde je minimum IQ 110.