IndianaBones
Aktivan član
- Poruka
- 1.031
Ja i IvantheJedi, (nadam se da ce se javiti) smo napravili jednu jako zanimljivu teoriju o gde idu Srbi posle smrti. Idu u Atlantidu. Onda gadjaju SAD vatrenim strelama i tako nastaju pozari! Sta vi mislite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja i IvantheJedi, (nadam se da ce se javiti) smo napravili jednu jako zanimljivu teoriju o gde idu Srbi posle smrti. Idu u Atlantidu. Onda gadjaju SAD vatrenim strelama i tako nastaju pozari! Sta vi mislite?
i opet...Kakve ovo sad ima veze sa pdfom Natprirodne misterije i fenomeni. Ovo je cisto spamovanje. Znaci umru pa idu u proslost, svastaIdi na pdf Istorija pa tamo postuj teorije o Srbima.
Ako ima jos slobodnih habitita u toj Atlantidi, i ja bi se tamo "projektovao" kad prnem u fenjer.....
Jos ako ima go go klubova, obicnih kafana i biblioteka, bicu bas sretan duh.
Tamo go go klubovi dolaze kod tebe a alkohol i znanje ti se astralno projektuju direktno u zeludac, tj. um.
Ili da otvorim ja jedan pod podforum "BUUDALASHTINE"
I da sve buudalashtine moderatori sa drugih pdf a prebacuju meni.
"Teraj ga na meeneeeeee!!!!"
Ti treba u bolnicu!mislim da bi obojica trebalo hitno da posetite cika doktora![]()
Onako, mozda za neki test. Znas ovde je minimum IQ 110.a sto?![]()
Onako, mozda za neki test. Znas ovde je minimum IQ 110.