Teorija i praksa

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Teorija...i tako sam ja mislila da zzelim mushkarca koji- pa sve ono shto sve zzene kazzu da zzele- i to sam i dobila i tako mi i treba...pobegla sam glavom bez obzira posle mesec dana agonije...nije on kriv...a ko zna koliko sam realnih propustila verujuchi sama sebi svoje teorije...
E onda sam pustila da iz prakse izvedem teoriju... e, ono shto meni prija je sushtinski ono isto shto i iz prve teorije, ali je pojavni oblik potpuno suprotan...iskreniji i zzivotniji jer je realan...
I opet kad bolje razmislim, ono shto volim kod ovog svog to je ono shto me kod drugih nervira...nemam pojma...izgleda da osechanja nemaju veze s mozgom...

Koliko ima veze odnosno, koliko se podudara osoba koju zamisljate pored sebe i osoba sa kojom ste sada ili uopste? Da li ste se mozda iznenadili koliko vam prijaju mozda sasvim drugacije stvari od onih koje ste ocekivali?

shto bi rekao sekundarni, shta znachi ova rech u ovom sluchaju?:shock:da bi trebalo da zamishljam nekog drugog pored sebe i uporedjujem ovog s kojim sam sa tim zamishljenim...:roll: ili uopshte, shta?:rolleyes::lol: nema "mozda", nema neochekivanog...:neutral:

čovek se menja vremenom, pa tako i želje
što ne znači da trenutni etalon koji imamo u glavi nam i odgovara u upotrebi

Управо!

Стога понекад баш изненадим себе када схватим колико се мења визија ''идеалног'' у складу са неким променама у животу, сазревањем, измењеним потребама...

koliko se podudara osoba koju zamisljate pored sebe i osoba sa kojom ste sada ili uopste?
...koje licemerstvo ...
Da ne postoje reci: oprosti mi! i: neka ti je prosto! ljudski zivot bio bi savrseno nepodnosljiv

shto bi rekao sekundarni, shta znachi ova rech u ovom sluchaju?:shock:da bi trebalo da zamishljam nekog drugog pored sebe i uporedjujem ovog s kojim sam sa tim zamishljenim...:roll: ili uopshte, shta?:rolleyes::lol: nema "mozda", nema neochekivanog...:neutral:

ako ne mislimo na isto, onda se slazem sa vama.

moje srce je lepo dala primer kako imamo uverenje da raznorazne stvari ne bi prihvatili, a kad dodje do ljubavi, shvatimo da nam uopste tako ne smetaju.
kako se osecate tad, da ste dali na sebe :lol: , ili da mnogo *****te :lol:

Koliko ima veze odnosno, koliko se podudara osoba koju zamisljate pored sebe i osoba sa kojom ste sada ili uopste? Da li ste se mozda iznenadili koliko vam prijaju mozda sasvim drugacije stvari od onih koje ste ocekivali?

Uvek iznenadim izborom partnera sebe. U teoriji ceo zivot tezim muskarcima koji nemaju svoje ja, maminim sinovima, kod kojih karakter nije izrazen, posto volim da budem dominantna u vezi. Ali me zivot konstantno demantuje... Uvek zavrsavam sa osobama koje su tvrdoglave, cak i preterano i komplikovanih karaktera, sa izrazenom zeljom za dominacijom... karakteri slicni mom. A u ogovaranju sa drugaricama uvek prizeljkujem mirnog, finog i ugladjenog koji uglavnom sedi kuci i gleda tv, nekog ko je ucio citav zivot i te fore, ali mi se takav nikad ne svidi, ili jos nisam imala prilike da sretnem takvog koji bi mi se svideo...:heart:

Занимљиво колико се људи истрипују да им одговара нешто...тј пројектују у глави нешто идеално...и не само идеалног партнера...него цео однос...и како би све требало идеално да се одвија...и после наиђу на нешто близу тог идеалног...кад оно цврц...не ради хемија...:lol:...или скапирају да им баш то што су желели не одговара више...није идеал...
....има једна занимљива књижица о свему томе...обећавам себи већ пар месеци да ћу да је прочитам....:roll:

A inace na temu... ljudi prvo sebe otkrivaju kada se zaista sa nekime povezu i otvore, i naravno ima iznenadjnja, zivot je lep.

...занимљива теорија...мада мислим да се откривамо цео живот...али то отварање чини да се осећамо слободним...и у томе лежи права срећа...наравно кад се савлада страх од губљења тла под ногама...

...btw...видим ти локацију...али бих могао да се закунем да сам те видео у БГ-у у Старој колиби релативно скоро...:lol:

Back