giravaru
Primećen član
- Poruka
- 605
Jel ISTINA DA OD TENISKOG LAKTA MOŽE DA SE POSTANE INVALID? Tek sad ne znam sta me je snašlo!!!
Bilo kakve informacije.
Uteha.
Bilo kakve informacije.
Uteha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.zanvulic.rs/teniski-lakat-lecenje-simptomi-i-prevencija/Jel ISTINA DA OD TENISKOG LAKTA MOŽE DA SE POSTANE INVALID? Tek sad ne znam sta me je snašlo!!!
Bilo kakve informacije.
Uteha.
Ja sam imao taj teniski lakat ali ne od reketa nego od bokserske vreće i od njega se ne postaje sigurno invalid. To je upala tetive na laktu i to u jednoj tački sam osećao strašan bol kad me neko i lagano pipne. Osim ako nisi profi sportista nema potrebe no za nekom operacijom.Jel ISTINA DA OD TENISKOG LAKTA MOŽE DA SE POSTANE INVALID? Tek sad ne znam sta me je snašlo!!!
Bilo kakve informacije.
Uteha.
Da u Svajcarskoj, u najboljoj ortopedskoj klinici. O ceni ne smem ni da mislimJa za to nisam cuo da je neko postao invalid, cak je I Novak operisao uspesno i eto i dan danas igra.
Ma da, kubitalni kanal i od operacije imam i teniski i golferski lakat. I neki edem.Koliko se secam ti si imala neku operaciju koja nije ispala najbolje na laktu.
Ne, nisam sportski tip. To sam dobila od operacije Kubitalnog kanala na laktu.Ja sam imao taj teniski lakat ali ne od reketa nego od bokserske vreće i od njega se ne postaje sigurno invalid. To je upala tetive na laktu i to u jednoj tački sam osećao strašan bol kad me neko i lagano pipne. Osim ako nisi profi sportista nema potrebe no za nekom operacijom.
Ne, nisam sportski tip. To sam dobila od operacije Kubitalnog kanala na laktuJa sam imao taj teniski lakat ali ne od reketa nego od bokserske vreće i od njega se ne postaje sigurno invalid. To je upala tetive na laktu i to u jednoj tački sam osećao strašan bol kad me neko i lagano pipne. Osim ako nisi profi sportista nema potrebe no za nekom operacijom.
I kako si ga izlečio?Ja sam imao taj teniski lakat ali ne od reketa nego od bokserske vreće i od njega se ne postaje sigurno invalid. To je upala tetive na laktu i to u jednoj tački sam osećao strašan bol kad me neko i lagano pipne. Osim ako nisi profi sportista nema potrebe no za nekom operacijom.
Onda je sigurno izlečenje drugačije nego kod sportista.Ne, nisam sportski tip. To sam dobila od operacije Kubitalnog kanala na laktu
Bio malo na elektroterapijama, mazao se nečim ali mislim da je prošlo samo od sebe. Koliko se sećam dugo me je držalo nekad sa većim bolovima, nekad manje. Dešavalo mi se da me ćerka uhvati za lakat (tada tri godine) pogodi tu tačku i ja jauknem od bola.I kako si ga izlečio?
Kad imaš novca, sve se moze.Imam problem sa upaljenim ligamentom skočnog zgloba.
Nema tu drugog leka sem odmora i mirovanja.
Kad sam miran bude ok.
Čim duže hodam ponovo se upali.
Preporuči mi ortoped plivanje, opština zatvori zatvoreni bazen.
Sad moram da čekam da otvori otvoreni.
Sve u svemu, tetive i ligamenti su dosta zeznuta problematika.
Trideset terapija.Kad imaš novca, sve se moze.
U svetu se radi Tenex procedura, minimalno invazivna. Za sve tetive na telu. Ali košta. Da li oko 2500 dolara.
ja vise volim izraz sankerski lakatJel ISTINA DA OD TENISKOG LAKTA MOŽE DA SE POSTANE INVALID? Tek sad ne znam sta me je snašlo!!!
Bilo kakve informacije.
Uteha.
Misliš preko Doma Zdravlja. Ići ću i ja ali se čekaju termini. Svakog 5tog u mesecu se izbacuje lista. Znači ima da čekam još.Trideset terapija.
O trošku osiguranja.
Čim ponovo opteretim, ponovo se upali
Srećno.Misliš preko Doma Zdravlja. Ići ću i ja ali se čekaju termini. Svakog 5tog u mesecu se izbacuje lista. Znači ima da čekam još.
A koje terapije si imao?Srećno.
Ja sam rešio da probam u maju ponovo.
Ultrazvuk subakvalno.A koje terapije si imao?