Teniserku ubio rođeni otac dok je spremala doručak

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
Indijsku teniserku je ubio njen otac dok je spremala doručak u njihovoj kući u Gurugramu, blizu glavnog grada Delhija, saopštila je policija u četvrtak.

Radhika Jadav (25) zadobila je tri prostrelne rane u leđa nakon što je Dipak Jadav navodno ispalio pet metaka na nju iz svog revolvera sa licencom oko 10:30 časova. Odvedena je u bolnicu Azija Maringo u gradu, ali je po dolasku proglašena mrtvom.

Gospodin Jadav je u petak od strane lokalnog suda određen u jednodnevni policijski pritvor. Odobravajući pritvor, sud je to nazvao „ozbiljnom stvari“, koja zahteva „detaljnu“ istragu.

Otac (49) je navodno priznao ubistvo, rekavši policiji da je bio duboko uznemiren uvredama seljana u njegovom rodnom Vazirabadu da živi od zarade svoje ćerke.

„Neki ljudi su čak dovodili u pitanje karakter moje ćerke. Rekao sam ćerki da zatvori tenisku akademiju, ali je ona odbila“, rekao je policiji, prema lokalnoj televiziji NDTV.

1752288995221.png

Poslednja izmena:
Žrtva je otvorila tenisku akademiju u Gurugramu nakon što joj je povreda omela igračku karijeru. Policija je sumnjala da su njena rastuća finansijska nezavisnost od vođenja akademije, prisustvo na društvenim mrežama i pojavljivanje u muzičkom spotu zategli porodične odnose. U međuvremenu, policija je isključila ubistvo iz časti kao motiv, izvestio je CNN-News18, pozivajući se na Vinoda Kumara, policajca u Gurugramu.

Ujak žrtve, Kuldip Jadav, rekao je da je čuo pucnje kako odjekuju na spratu iznad njegovog i potrčao je da je nađe kako nepomično leži u kuhinji, sa revolverom napuštenim u blizini.

„Moj sin i ja smo je odmah odveli u bolnicu, ali je već bila mrtva“, rekao je policiji. Kasnije je podneo policijsku prijavu koja je dovela do hapšenja gospodina Jadava.

1752289480263.png

Poslednja izmena:
Majka žrtve, Mandžu Jadav, bila je kod kuće, ali je navodno rekla policiji da se zaključala u sobu zbog bolesti i da nije bila svedok incidenta. Odbila je da da pisanu izjavu.

Radika Jadav je bila perspektivna teniserka koja je predstavljala Indiju na raznim međunarodnim turnirima i postigla 75. mesto u kategoriji devojčica do 18 godina i 53. mesto u ženskom dublu, prema podacima Sveindijske teniske asocijacije.

Nakon što je njena igračka karijera prekinuta povredom, trenirala je istaknute učenice i bila mentor mladim igračima u akademiji.

Policija je saopštila da je gospodin Jadav u pritvoru i da je protiv njega podneta optužnica za ubistvo.

„Nekoliko puta ju je zamolio da zatvori tenisku akademiju, ali je ona to odbila. Više nije mogao da izdrži“, rekao je policajac Vinod Kumar za The Indian Express.

1752289332560.png

Nikad, evo ja znam takve u Srbiji i zive ko akrepi , i nikad njima ne bi palo na pamet na sebe ruku da dignu...
To su posebne vrste bufdala, to je gajeno takvo , kladim se da mu je i familija slicna...celo to njegovo porodicno drvo je trulo...

Некада су званично тврдили која жена не потоне она ј евештица ..Па на ломачу

Остале су се удавиле.... Кретенизми белосветски

Back