Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si,potpuno se slazem sa tobom,bas ima "dara",Nole je nas i naravno najbolji,ali Francuz je OPASAN!!!Ljudi, svaka cast Noletu, ali brate sto igra onaj mali "crnja"
JA njemu predvidjam svetlu buducnost. Taj ce dominirati tenisom za koju godinu. Samo da nabaci iskustva.
Ljudi, svaka cast Noletu, ali brate sto igra onaj mali "crnja"
JA njemu predvidjam svetlu buducnost. Taj ce dominirati tenisom za koju godinu. Samo da nabaci iskustva.
i ja razmisljam na slican nacin... nekako, verujem da se pravi igraci grade... da igraju sve bolje i bolje, dok ne dodju u sam vrh tenisa... a slava preko noci retko kada potraje... ipak- tsonga je stvarno fenomenalno igrao na AO... ali da li ce to moci da ponovi; da odrzi tu formu tokom godine i da pruzi dobre partije i na sljaci ili u dvorani? na travi verovatno i hoce... videcemo... ocekujem da zagazi u prvih 10, ali nisam siguran da li ce se tu duze zadrzati ili ikada uleteti medju prvih 5...Interesantno,ja bas mislim da je Conga tip igraca koji bljesnu pa nestanu... Aj videcemo sta ce biti,da ne govorim previse unapred.Mozda i gresim...Ali fora je sada sa kim god da igra vise nece biti autsajder-sto moze koliko da uzdigne,toliko i da pokoleba igraca.
To je poznata prica iz ruske i cini mi se istocnonemacke atletike. Samo sam ja cuo da su se takmicile dok su tek 'malo' trudne, pa abortirale nakon takmicenja.......Ili najbizrniji od svih,ovo treba da cujete.Neke atleticarke su krajem osamdesetih cak ostajale u drugom stanju.I sad,sta?Organizam prodizvodi mnogo vise krvi,jaca se celo telo.I onda pred veliko takmicenje te zene abortiraju da organizam jedno vreme i dalje proizvodi vise krvi,telo je jace...I onda odu na neko veliko takmicenje i uzmu titulu.Ovo verovatno niste znali?![]()
![]()
A Ivanisevic je posebna prica.Ne znam kako je taj covek bio jedno vreme cak i drugi teniser sveta.No,kako god,on je tada dosao na Vimbldon cini mi se na wild card ili kroz kvalifikacije,ne secam se tacno.Bio je 128 teniser jer zapravo nije mnogo turnira ni igrao,a to sto je igrao bila je sljaka i padao je,padao...I spremio se za Vimbldon,svaki dan gledao sliku Drazena Petrovica i govorio da mora da osvoji Vimbldon zbog Hrvatske![]()
Tako bar on kaze
A gde ces bolju podlogu za serve and voley igraca ako to nije trava Vimbldona?
Conga ce sada imati teret na svakom Bozjem turniru,nebitno da li je to masters,invitations ili kup njegove ulice...Pogledajte te "padobrance" u finalima,vecina njih posle toga odlazi u zaborav.Jednostavno,dobro se spremio,malo znanja i srece i tu je gde je.Sto ne znaci da ce na sledecem turniru dobijati Gaskea i Mareja.
iliti "kuznjecova i morezmo!"sto se tice dopinga i tih cudesa,citao sam clanak iz jednih starih zagrebackih novina a naslov je bio ''One su muskarci'' ...

hahaaa... samo zbog morezmo je to "one su muskarci"spavaj bre covece,nemoj da zveras po forumu ;-)
ma ajde Morezmo i nekako ali svetlanu mi je zaista mrsko gledati