Tenditis u ramenu

• Začetnik teme Začetnik teme Lepaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kao što sam gore napisao, od "narodnih" lekova preporučuje se Aloe Vera i maslinovo ulje. Ostalo ti je već lekar rekao (obloge, lekovi za bol, umereno vežbanje i eventualno inekcije kortizona).

Ne znam kako ce aloe vera i maslinovo ulje da reše kalcifikat oko tetiva
I aloe vera i maslinovo ulje su za spoljašnu upotrebu da se maže sa tim i šta ce da se desi ?

kao što sam gore napisao, od "narodnih" lekova preporučuje se Aloe Vera i maslinovo ulje. Ostalo ti je već lekar rekao (obloge, lekovi za bol, umereno vežbanje i eventualno inekcije kortizona).

Ovde nema lekara da bi ti strucno odgvoorili ..Ako imaš dijagnozu verujem da je doktor koji je postavio dijagnozi pravo mesto da ti da odgovor i savet
Hvala vam.

Mene isto boli rame vec mjesecima.
Ne znam da li je kalcifikat ili nesto drugo.Nekad sam taj kalcifikat imala u drugom ramenu i nakon fizikalnih tretmana (struja,laser,ultrazvuk i magnet)proslo je.
Osim bola,tad nisam mogla nikakav teret da drzim u ruci...cak ni najlaksi.
Sad imam drugacije simptome,ne mogu da se oslonim na ruku ili pri nekom rotirajucem pokretu me zaboli rame.
Pretpostavljam da je isto kalcifikat,ali nikako da odem dr.
Mazala sam nekom kremamom od gaveza,ali nista nije pomoglo.

Ne znam da li je kalcifikat ili nesto drugo.Nekad sam taj kalcifikat imala u drugom ramenu i nakon fizikalnih tretmana (struja,laser,ultrazvuk i magnet)proslo je.
Sad imam drugacije simptome,ne mogu da se oslonim na ruku ili pri nekom rotirajucem pokretu me zaboli rame.
Чуо сам да треба избегавати мазање Гавеза по зглобовима, наиме, он "храни" и јача кост, незнатно је шири, што може бити опасно по зглобове?

Чуо сам да треба избегавати мазање Гавеза по зглобовима, наиме, он "храни" и јача кост, незнатно је шири, што може бити опасно по зглобове?
Moguce,mada ja mislim da u tim kremama i nema neka velika koncentracija.

Sve to isto imam i ja. Trenutno radim šok-vej terapiju, dosta je bolje ali bol u ramenu i dalje postoji, 6 meseci se mučim sa desnom rukom. Dva puta mi padala u smislu kao šlog, oduzme se ruka sa nenormalnim bolovima....

Back