Temperatura

• Začetnik teme Začetnik teme za dr.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Z

za dr.

Gost
Cenjena doktorko ja već mesec dana imam temperaturu 37 C, napravio sam sve nalaze, sve je u redu i niko ne zna šta mi je pa pitam vas da li možda znate vi šta bi to moglo da bude?

Ja sam doktor a ne vidovita Zorka!Salim se malo :D .Morala bih da znam da li imas nesto od simptoma,od kad je tacno krenula temperatura i sta je sve radjeno od nalaza...pa tek onda da posumnjam sta nije u redu.Ako su ispitivanja ostala samo na uobicajenoj laboratoriji to nije dovoljno.
Dakle ovako ili mi napisi sve detaljno,ukljucujuci i rezultate,sta si sve uradio od ispitivanja ili se registruj pa mi sve to posalji na privatne poruke.
Dacu ti samo jednu mogucnost za takvu temperaturu-pokvaren zub koji ima zapaljenski proces,ne mora zub da te boli ali da je upaljen.
Za ostale stvari trebaju ipak nalazi.

za dr.:
Cenjena doktorko ja već mesec dana imam temperaturu 37 C, napravio sam sve nalaze, sve je u redu i niko ne zna šta mi je pa pitam vas da li možda znate vi šta bi to moglo da bude?
I ja imam isto toliku temperaturu oko mesec dana,i ok se osecam,nista strasno.Prosle godine takodje u ovom periodu mi je tako bilo pa proslo.

Back