Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cenjena doktorko ja već mesec dana imam temperaturu 37 C, napravio sam sve nalaze, sve je u redu i niko ne zna šta mi je pa pitam vas da li možda znate vi šta bi to moglo da bude?
Ja sam doktor a ne vidovita Zorka!Salim se malo .Morala bih da znam da li imas nesto od simptoma,od kad je tacno krenula temperatura i sta je sve radjeno od nalaza...pa tek onda da posumnjam sta nije u redu.Ako su ispitivanja ostala samo na uobicajenoj laboratoriji to nije dovoljno.
Dakle ovako ili mi napisi sve detaljno,ukljucujuci i rezultate,sta si sve uradio od ispitivanja ili se registruj pa mi sve to posalji na privatne poruke.
Dacu ti samo jednu mogucnost za takvu temperaturu-pokvaren zub koji ima zapaljenski proces,ne mora zub da te boli ali da je upaljen.
Za ostale stvari trebaju ipak nalazi.
Cenjena doktorko ja već mesec dana imam temperaturu 37 C, napravio sam sve nalaze, sve je u redu i niko ne zna šta mi je pa pitam vas da li možda znate vi šta bi to moglo da bude?