Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
Aj kao Temerin i jos mogu da razumem kako je dobio taj status,ali brate Jarak!!!Kontam da si nesto pobrkao.
Jel tebe nešto još čudi u ovoj državi? Mene ne. Da sam pobrkao- jok, ne verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj kao Temerin i jos mogu da razumem kako je dobio taj status,ali brate Jarak!!!Kontam da si nesto pobrkao.
Ne.Ovo je komedija.Bar cu moci sad da se sa ortacima sprdam oko Jarka city.Jel tebe nešto još čudi u ovoj državi? Mene ne. Da sam pobrkao- jok, ne verujem...

a.k.a BeDaNajveca znamenitost Temerina je butik Beba.)))))
Mozda zato sto valjaju kinesku robu.Ništa više nego kineska radnja čiji su vlasnici nekinezi...![]()
Gde si bila?Sta si videla?Sta ti se svidja?Bila, videla, i svidja mi se
Neko te je slagao.Sa Sirigom i Backim Jarkom ima oko 29000-30000 stanovnika(tj. opstina Temerin).Temerin ima blizu 40000 hiljada!
Temerin ima blizu 40000 hiljada!
Tačno, pogotovo ono, iz istorije, kada je Viljem Osvajač 'teo da osvoji Temerin, pa ga nije ni našao, ili priča kako su se Stenli & Livingston sreli OPET baš u Temerinu, posle svega onog u Africi ...Za sve koji misle da je Temerin samo Temerin mnogo se prevario. Ima u Temerinu mnoogooooo toga da se vidi a i da se nauči istorija o Temerinu koja je veoma interesantna. Ovo je samo za one koji misle da sve znaju. Mogli bi da se više edukujete!
Razlog da dodjes u Temerin.Inace u BeDi nikad ne daju fiskalni racun.Imaju neke veze u drzavnim ustanovama koje su zaduzene za to.