Tema za XP

gost 30064

Elita
Poruka
16.609
pozdrav.

Imam Vistin pack. Kada ga instaliram mogu da izaberem neke teme koje mi odgovaraju, uglavnom sa "black tiny" taskbarom, ili tako nesto. Onda mogu da iskljucim da se ne vide slova SHUT DOWN ili LOG OFF i slicno.

medjutim, sad kad istaliram taj vistin pack ne radi. Pise u ADD REMOVE PROGRAMS da je instaliran, ali nema onih tema koje meni trebaju i neke opcije, npr izgled prozora, onda teme, zvuci, i slicno ne radi nista od toga, ali pise da su ukljucene te opcije.

razlog tome je Bog zna koji, i da bi skratili to i da se ne zavlacimo previse, da li znate neku temu za Windows XP gde je taskBar blago crne boje i slicno?!? i ako moze direktan link za skidanje.

hvala puno.

Window Blinds
Nije free tako da ti link bez dodatka nista ne znaci,ali lako se pronadje sve na warez forumima.Dosta je zastupljen program i imas gomilu tema svuda po netu ;)
Mada sve je to bez veze,samo nepotrebno zamara procesor,a dosta Vista tema za XP se nekad cudno ponasaju...

Da,i RAM naravno,sad vidim da nisam pomenuo...ne znam zasto....
Ma uopste ceo komp i sve sto radis na njemu trpi zbog te zafrkancije.Dobro,bolji racunari to fino podnose...ali ja ipak nisam za to...

Sto ne rece prijatelju da samo to hoces :D
Skini samo temu, ne trebaju ti nikakvi programi koji opterecuju sistem
http://www.istartedsomething.com/uploads/royale_noir.rar
Kad je otpakujes stavi je u
C:\WINDOWS\Resources\Themes\
Onda na desktopu desni klik pa biras properties i appearance i tu nadji royale
Ako ga nemas onda dvoklikni na luna.msstyles koju si kopirao u teme.
Onda ces sigurno dobiti i izaberi royale noir ;)

84959b415702e8e3ff67fe44a8eb029a_noir1.jpg

Poslednja izmena:

Back