TEMA ZA RAZMISLJANJE

cleopathra

Zainteresovan član
Poruka
377
Evo ovako:
pre par godina gledali su mi horoskop i natalnu kartu, numerologiju, karte i sve u sta moze da se gleda i po svima njima moja ljubav, odnosno mog muza sam trebala da upoznam u leto 2000. godine i to je to. Tako je i bilo, ja ga upoznala, odgovarao opisu, pocela veza, a kasnije i zajednicki zivot. Svo to vreme, astrologija i njeni tumaci su mi potvrdjivali da je to - to i da cu sa njim provesti ostatak zivota.....
E sad: posle nekoliko godina zabavljanja, i zajednickog zivota, astrolozi menjaju pricu. Moj sudjeni nije taj, vec neko koga cu upoznati ove godine i sa kojim cu 2007. zapoceti nov zajednicki zivot i ostvariti brak.
Moja sadasnja dugogodisnja vanbracna zajednica pocinje da se rastura i ja u ovom periodu se vracam kuci [ znaci - obistinjuje se ono sto su govorili ].
PITANJE:
Da li je moguce da se sudbina menja? Kako mi nisu na pocetku videli da cu imati takozvana dva braka? Kako su govorili za jednog da je on, taj i dugo vremena je i bio, a sada da cu ga tek upoznati?
Zaista mi je malo cudno..... :roll:

gigule

Poznat
Poruka
7.270
ja bih poludela ako bih znala unapred godine nedajbože datume šta kada kao treba da mi se desi...
jel život lepši kada sve znaš kao unapred? i ne utičeš li na život ... da ti se dešava baš ono i baš tako kako ti astrolog kaže?
izivni na pitanjima.

Dina81

Domaćin
Poruka
3.587
Koliko znam neke stvari u natalu su fiksne i nepromenjive dok na druge mozemo u manjoj ili vecoj meri uticati! ja sam npr. po tumacenju 2 astrologa trebala vec da se udam, ali su mi naglasili da ce se to desiti samo ako rascistim sa prosloscu sto ja nisam uradila i jos uvek sam single :p

cleopathra

Zainteresovan član
Poruka
377
Dina81:
Koliko znam neke stvari u natalu su fiksne i nepromenjive dok na druge mozemo u manjoj ili vecoj meri uticati! ja sam npr. po tumacenju 2 astrologa trebala vec da se udam, ali su mi naglasili da ce se to desiti samo ako rascistim sa prosloscu sto ja nisam uradila i jos uvek sam single :p
pa eto. kako to? jel to znaci da je sudbina u nasim rukama, da od nas zavisi i da nije nigde zapisana???

Dina81

Domaćin
Poruka
3.587
Azastrolozi nisu vidovnjaci, oni na osnovu datuma i vremena rodjenja izradjuju kartu u kojoj je predstavljen polozaj planeta,aspekti koje prave u tom trenutku i njihov uticaj na osobu. Ali to nije uvek definitivno jer oni ne racunaju i na uticaj drugih faktora!!! Meni je npr. receno da bi bila dobra u poslovima vezanim za medijie, ali ja sam jednu malu priliku za isti propustila i verovatno se nikad time necu baviti. I kad sam htela da upisem kurs koji bi mi u tome pomogao nisam mogla zbog finansija....

svetlanke

Zainteresovan član
Poruka
280
heh, da....zato ja mislim, da treba poznavati sopstveni horoskop, bas da bi mogao da menjas svoju sudbinu, a ne da sudbina upravlja tvojim zivotom. zato sam se ja bacila na izucavanje iste. zato sto ako meni npr. stoji da ce da bude dobar PR, i zaista i ima sposobnosti za to, a imam neke aspekte koji me onemogucavaju da to ostvarim, mozda cu da vidim kroz horoskop koji je trenutak pogodan, i koja sansa je dobra za iskoristiti je, pa cu da zasucem rukave...i promenim sudbinu :) tako ja mislim...a, ako bih saznala da ja ipak ne uticem na sudbinu, nego da je sve unapred zacrtano, mislim da bih se jako obeshrabrila...

jedem_skorpije_za_dorucak

Zainteresovan član
Poruka
375
CLEO, ja zaista ne znam kako su mogli da vide tvoju utvrdjenu bracnu zajednicu.
Tvoj vladar braka je u 12 polju, a Neptun u 7.
Samim tim prva dugogodisnja veza ukazuje na to da se ona ne moze zavrsiti formalnim brakom.
To sto kazes da se sada rastajes i selis je od uticaja Urana koji prelazi preko tvog natalnog Sunca.
Cim Mars udje una tvoj asc, oko 20 februara pocece da kvadrira tvog Merkura(cuvaj se rasprava i svadja), zatim Mars plovi dalje da pocetkom marta napravi jednu kombinaciju.Nat.Sunce konjukcija Uran pa sve na kvadrat od Marsa.
Uglavnom se ljudi oslobadjaju takozvanih autoriteta u partnerstvu u takvim periodima.

Tvojoj cetvrtoj kuci(dom ) je dispozitor Suce...pa zato se radi o selidbi.

S

SINDI

Gost
gigule:
ja bih poludela ako bih znala unapred godine nedajbože datume šta kada kao treba da mi se desi...
jel život lepši kada sve znaš kao unapred? i ne utičeš li na život ... da ti se dešava baš ono i baš tako kako ti astrolog kaže?
izivni na pitanjima.

e, meni su pre par godina rekli da od 2005.pocinje uzlazna linija u mom zivotu:)
i da zaboravim muskarce u smislu podrske, jer ni na jednog necu moci da racunam:|

:roll:

naancy90

Poznat
Poruka
7.099
cleopathra:
Evo ovako:
pre par godina gledali su mi horoskop i natalnu kartu, numerologiju, karte i sve u sta moze da se gleda i po svima njima moja ljubav, odnosno mog muza sam trebala da upoznam u leto 2000. godine i to je to. Tako je i bilo, ja ga upoznala, odgovarao opisu, pocela veza, a kasnije i zajednicki zivot. Svo to vreme, astrologija i njeni tumaci su mi potvrdjivali da je to - to i da cu sa njim provesti ostatak zivota.....
E sad: posle nekoliko godina zabavljanja, i zajednickog zivota, astrolozi menjaju pricu. Moj sudjeni nije taj, vec neko koga cu upoznati ove godine i sa kojim cu 2007. zapoceti nov zajednicki zivot i ostvariti brak.
Moja sadasnja dugogodisnja vanbracna zajednica pocinje da se rastura i ja u ovom periodu se vracam kuci [ znaci - obistinjuje se ono sto su govorili ].
PITANJE:
Da li je moguce da se sudbina menja? Kako mi nisu na pocetku videli da cu imati takozvana dva braka? Kako su govorili za jednog da je on, taj i dugo vremena je i bio, a sada da cu ga tek upoznati?
Zaista mi je malo cudno..... :roll:
bespotrebno opterecivanje..... :roll:

cleopathra

Zainteresovan član
Poruka
377
jedem_skorpije_za_dorucak:
CLEO, ja zaista ne znam kako su mogli da vide tvoju utvrdjenu bracnu zajednicu.
Tvoj vladar braka je u 12 polju, a Neptun u 7.
Samim tim prva dugogodisnja veza ukazuje na to da se ona ne moze zavrsiti formalnim brakom.
To sto kazes da se sada rastajes i selis je od uticaja Urana koji prelazi preko tvog natalnog Sunca.
Cim Mars udje una tvoj asc, oko 20 februara pocece da kvadrira tvog Merkura(cuvaj se rasprava i svadja), zatim Mars plovi dalje da pocetkom marta napravi jednu kombinaciju.Nat.Sunce konjukcija Uran pa sve na kvadrat od Marsa.
Uglavnom se ljudi oslobadjaju takozvanih autoriteta u partnerstvu u takvim periodima.

Tvojoj cetvrtoj kuci(dom ) je dispozitor Suce...pa zato se radi o selidbi.
pa ne znam kako su mi rekli, ali to su svi zivi [ totalno razliciti astrolozi ] prognozirali............. :roll:

Astral-Blade

Aktivan član
Poruka
1.684
cleopathra:
pa eto. kako to? jel to znaci da je sudbina u nasim rukama, da od nas zavisi i da nije nigde zapisana???
Pre ce biti da ti doticni astrolozi nisu dobro protumacili horoskop. Ko zna na koga si naletela i kakvim znanjem raspolazu. Cesto se desava da nekoliko lekara da razlicitu dijagnozu, nista neobicno.Tako ti je i sa astrolozima, narocito onima koji se tako predstavljaju, a po znanju ne bi smeli. Ako stvarno mislis da mozes da promenis sudbinu (citaj: da prevaris horoskop), kazi sebi: "Od sutra cu pokusati da budem neko drugi, sa totalno drugacijim osobinama", pa javi da li si uspela.