Tema za pušače

  • Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja
minon:
...kikiki...
...kratko i yasno...
...a sto mu to reche...?...

Ovo je tema za pušače, a ne napadanje pušača...

Još su ovi našli na muku da nam staju. :roll: Evo još jednom:

Nosite se!!!

Majke mi mi dođe da im otvorim temu i dam im linkove ka novo-donesenom zakonu i sličnim zakonima u bar U.S.A. i Nemačkoj pa da se onda oduševljavaju... Ja sam svoje mišljenje o tome dao na jednom drugom forumu i nemam želje ponovo da komentarišem dotični zakon. Zato dosta već jednom o tome i vratite se na temu!
 
Auu crnjaka,...kakve su vam ovo zelje,..?

Da se vratim na temu,dnevno kutiju Lucky 100's ,smanjujem,ali ne mogu da prestanem,a vishe puta sam dobijala svashta od promoterki,bash pre mesec dana od Camel-a dobila sam upaljach,privezak metalni i dve kutije pride...:)
 
iluzionista:
Ovo je tema za pušače, a ne napadanje pušača...

Još su ovi našli na muku da nam staju. :roll: Evo još jednom:

Nosite se!!!
...pushim 3-4 pakle dnevno...zavisi od toga koliko spavam...hi...sta cu...
...sada se osecam ugrozeno, tako da bih tvoyoy poruci ipak dodao one tri tackice, iz prvog posta...i tacno precizirao gde da se odnesu....kikiki...poz....

...@loope...fala na lepim zeljama...samo, sto ne zelish sebi nemoy ni drugima...
 
u fr su digli cene cigareta u pm
vise niko i ne pusi ili idu u dzrmani da kupe po nekoliko boxova
da li biste nastavili da pusite da i kod vas kosta 5.4€ kutija?
to je pitanje br 1 a pitanje br 2 je da li biste i dalje pusili kad bi vam rekli da cete dobiti rak pluca za 15 god???na primer
 
nije stvar u statistici vec sam sigurna da bi mnogi ostavili zbog love(kao sto rade ovde u fr)a zbog zdravlja ih bole ...
ja sam ostavila zbog moje bebe,a kad se beba rodila onda sam nastavila da ne pusim zbog sebe
 
Astrodita:
Danas:sedim kod frizera( usput, ja sam nepušač i duvanski dim mi smeta u zatvorenim prostorijama),vlasnica salona sedi, pije kafu i puši sa 3 mušterije! Pošto se godinama poznajemo, ja joj upravo pričam da su veoma visoke kazne za vlasnike javnih lokala u kojima se puši.Na tu moju izjavu, one su se samo nasmejale, i nepunih 15 min. kasnije u salon ulazi inspektor rada( pokazao je svoju službenu legitimaciju) i posle pitanja upućenog gazdarici da li zna da ne sme da puši izvan određene prostorije, izvadio je blok i ''odrezao'' joj novčanu kaznu od 30.000 din.NIsmo mogle da verujemo, a ono što je najgore,sve žene su u mene gledale kao da sa ga ja prizvala...i, ja ispadoh crna ovca zato što sam je na vreme upozorila!
P:S. Sledeći put ću se ujesti za jezik, ali neka svako brine svoju brigu! :sad:
HAHAHAHAHAHA :) :lol: Ulep$a mi nedeljno podne. Sada ce gazdarica morati da o$i$a jo$ stotinak ovaca pride da nadoknadi $to te nije poslu$ala. Nego. Jel su joj se tresle ruke od besa dok te $i$ala :) Jel namerno pogre$ila i upropastila ti zurQ i da li te je fino zamolila da ne svraca$ vi$e u radnju?
 
Pffff, Klik, stvarno si izjeo gowance, jbmliga, koja je to fobija, sećam se kako si nadenuo ime Beti-inoj kreaciji :roll:
Koliko imaš godina? Imam utisak da si za mene čika... :roll:
I još jednom :roll:
Na šta ovaj Forum spada, polako...
Ovo je stvarno za ban.
 

Back
Top