Tema smehotresne prirode

Gruban

Buduća legenda
Poruka
43.701
Napomena za neupućene.Ova tema tretira političke događaje koji se nikad neće dogoditi.Znači nešto za šta ne postoje ni najmanji izgledi da će se ikad dogoditi
Opozicija pobeđuje na izborima i formira vladu.Koga bi ste voleli da vidite na čelu vlade i na ministarskim pozicijama ?

Napomena za neupućene.Ova tema tretira političke događaje koji se nikad neće dogoditi.Znači nešto za šta ne postoje ni najmanji izgledi da će se ikad dogoditi
Opozicija pobeđuje na izborima i formira vladu.Koga bi ste voleli da vidite na čelu vlade i na ministarskim pozicijama ?
Ja sam sličnu temu otvorio još pre godinu dana.
Tu su moji predlozi ... Ko ima vremena može da pogleda.

https://forum.krstarica.com/threads/predsednik-premijer-ministri-vas-predlog.976036/

Samo da pitam, jesi li mislio smehotresne ili baš smehotrene? Priznajem da ne znam šta znači drugi pojma, ako si njega imao na umu...

1726436774862.png

Back