Tema: Priznajem...

Nisam rekla ni da sam nenormalna ni nestabilna.Moj bogati unutrasnji zivot, i dijalog sa samom sobom..
rezultira bogatim slikarskim radom, dok ne ispraznim, taj unutrasnji naboj...jer kada si prazan iznutra ostaje samo zanat..
nema tu umetnosti,samo vestina.Upravo prisustvujete porodjajnim mukama slikara koji nezna sta ce to da izbaci na platno..
Nema tu skica ,plana,to se probija samo i pokulja iz mene i tako nastaju ciklusi dok se ta energija ne istrosi.....a onda zatisje,
pred novu buru...Priznajem.
 
sta ce ti to mulatto, pusti nas ovako "isfotoshopirane", sve se cakli i sareni kao one pejsazne slicice po netu, nakon kojih se u stvarnosti strmoglavljujemo u ambis razocarenja sto bas i nije sve tako kaleidoskopski lepo:))))

najgore ce biti onima koji su se ispilili iz monitora i koji svet iskljucivo indirektno(ulickano) upoznaju ..toboz.
kad izadju na ulicu, imace utisak da su se upravo spustili na drugu planetu, dosadnu i sivu bez dodatnog imputa i animacija.
 
Priznajem da mi se ne dopadaju komentari prema Poli, stvarno ne razumem. Ljude treba prihvatiti takve kakve jesu i niko ne može im se upravljati kako ko hoće. Svi su nesavršeni, manje više emotivni, to je dobro nego da ima kameno srce i hladan stav. Pesnici i slikari umeju da izražavaju vizuelno i pesnički u slikama i pesmama to je talenat nego vladar koji ne ume da vodi državu. Pfffff.....
 
Priznajem da sam zahvalna jorgi na podrsci i razumevanju.Evo stvaram i radim punom parom.
ono raspolozenje je donelo rezultat o kome sam govorila..:worth:

Priznajem da sam zatečena da sam ti doprinela inspiraciju za rad i motivaciju. :heart: :D Ako ti bude još lakše, evo da ti dam jedan specijalan zadatak: nacrtaj ženu u jednu ruku svu slobodu u sebi i spolja a u drugu ruku drži tastaturu. :flert:

Priznajem da ne znam šta znače onih 5 žutih zvjezdica uz neke teme :think:

Žute zvezdice su forumaši koji su OCENILI kao NAJBOLJE teme i preporučuju ih.
:)
 
Poslednja izmena:
Priznajem da volim da se napijam, ali mi to neodgovara :D :D Npr bude mi lepo to veče, a posle se budim noću muka mi od piva, rakije I ostalog alkohola, zato to neradim. Čak I izbegavam da pijem pivo, nego lepo-drmnem par vinjaka I nemam problema (nebude mi noću muka, budem sutra ok)
 
Priznajem da sam jednom isprobavala kako je to biti Ketrin Ešton tako što sam nabila sopstvenu bradu u sopstveni vrat da bih dobila taj fabulozni podbradak i tako išla po kući kao kretenčina. Priznajem da nije bilo jednom
 
Priznajem da mi se dešava ponekad kada hodam po kući ili po ulici a nekad i na poslu kada mislim na nešto smiješno, napravim kez a kad me neko vidi takvu, blene u mene u fazonu - ova pukla....Nema nikoga a cura se sama smije...


:rotf:
 

Back
Top