Tema o srpskim teniserima i teniserkama, osim o Đokoviću

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
70.594
Ovo je tema o Filipu Krajinoviću, Dušanu Lajoviću, Laslu Đereu, Miomiru Kecmanoviću, Nikoli Milojeviću, Nini Stojanović, Olgi Danilović, Aleksandri Krunić. Ako se neko još plasira u svjetski vrh pisaćemo i o njemu (njoj).

Veliki preokret Lajovića za drugo kolo u Buenos Ajresu​

1620726063-Dusan-Lajovic-750x476.jpg

Izvor: Maja Todić/sportklub.rs
https://sportklub.rs/tenis/atp/veliki-preokret-lajovica-za-drugo-kolo-u-buenos-ajresu/

Nije u redu da se nole tako sikanira
Ima 20 tema o Đokoviću. Sve teme koje otvaram na Tenisu biće bez njega.

Ja bih rado nesto pisala, ali ja ove ljude ne poznajem. Bio i neki Janko, ali izgleda da taj ne igra vise.
Preporučujem da pratite ovu temu. Jeste, ranije su bili Janko i Viktor, ali oni su okačili reket o klin.

Da li vam je poznata Aleksandra Krunić?

Ima 20 tema o Đokoviću. Sve teme koje otvaram na Tenisu biće bez njega.

Preporučujem da pratite ovu temu. Jeste, ranije su bili Janko i Viktor, ali oni su okačili reket o klin.

Da li vam je poznata Aleksandra Krunić?
Pa kao culi SMO za nju, al nam licno nije poznata.
Nemamo bre mi vise nikakve tenisere ili ih imamo kao i svaka druga mala zemlja ( doduse moze i velika).

Pa kao culi SMO za nju, al nam licno nije poznata.
Nemamo bre mi vise nikakve tenisere ili ih imamo kao i svaka druga mala zemlja ( doduse moze i velika).
Novak, Ana i Jelena su nas razmazili. Zanimaju nas naši teniseri samo ako su u teniskom vrhu. Recimo Janko je najdalje dobacio do 9. mjesta, Viktor do 12. Da li je prosječno biti dvanaesti teniser svijeta? Koji je Dušan Vlahović fudbaler na svijetu? Koji je Bogdan Bogdanović košarkaš na svijetu? Ko tako gleda smoriće se na ovoj temi. Ovdje će se redovno pisati o Krajinoviću, Lajoviću & ostalima.

Back